Kulturnatt

Har precis kommit hem ifrån Empa. Gick till henne och solade efter jag hade handlat middagsmaten och städat i princip hela huset. Låg och glassade i solen och drack iste, och med goda vänners sällskap är det svårslaget!

Ikväll blir det utgång då det är Kulturnatten här i Ånge. Massor av olika lokala band som spelar, vissa kända, vissa mindre kända. Alltid kul! Och så är ju mittis öppet..

Ni kanske får se en bild imorgon eller så. Nu ska jag göra mig iordning för lite fika med mamsen och syster.




Torsdag

Igår blev det middag på indiska restaurangen M med några tjejer från klassen. Det var väldigt mysigt och sjukt god mat! Efteråt gick vi en sväng till oscars där Champion Leage- finalen sändes. Sen gick vi hem till Jenny och satt och smuttade på lite vin och bara pratade. Mycket trevlig kväll, känns lite tråkigt att man inte kommer att träffa många av dem förän till hösten.

Nu idag blir det plugg hos Stina om en stund. Vi ska göra klart opponentskapet. Sen ikväll blir det pulsspin, kanske bodybalance om jag orkar. Och imorgon åker jag till Ånge, då blir det agfest och kulturnatt!

Ha en bra dag!


God morgon

Idag lyser solen i Sundsvall. Är på skolan nu för att göra grupparbete. Sedan blir det antagligen så att jag åker hem.

Ha det!




MUSIK?

Jag är helt slutkörd, nej det är låtarna som är slutkörd, behöver ny musik.

Ge mig tips om bra musik, tack!



Update: Jag kanske ska ta och göra en riktig nostalgispellista.. Hm..

It hurts

Hur tusan ska jag orka gå i klackar på fredag om fem timmar i sneackers förvandlar mina fötter till två ömande fotsulor. Först gick jag och Lisa på Waynes, jag åt som vanligt en sallad med lite pasta, kyckling, massor med grönsaker och ceasardressing. Hon åt en mumsig toast.


Om ni inte äter på Waynes kan jag tipsa om
Tant Anki och Fröken Sara på Trädgårdsgatan. Denna bild är tagen där.

Efter det gick vi lite på stan, sedan gick Lisa hem och jag gick för att kolla på födelsedagspresent till en viss person som snart fyller år. Sedan mötte jag upp Ellinor som också var i stan. Jag övertalade henne till väldigt snygga köp. Det är bra att vi kan låna kläder av varandra, hehe. Jag fick iallafall med mig två par örhängen hem, likadana men de ena i svart och de andra i vitt. Lika bra när de kostar 25 kronor styck! Kap!

Sedan tog jag en prommis hem. Nu ska jag skriva 2 sidor om dagens reklamkonsumtion och butiksexponeringar, har ju faktiskt kollat på sånt idag också.

Ursäkta den centrerade texten, det blev något fel på formateraren..




Johan Palm

Som om han inte redan tidigare var min STOOOOORA idol. Så har han nu vuxit och blivit ÄNNU STÖRRE i mina ögon. Johan Palm! Hans turnékrav: 6 kinderägg, en Kalle Anka- tidning, en limerick om den staden han befinner sig i och en darttavla till resten av pojkarna. Skulle inte ni också vilja föja med honom på turné? Jag vet att jag vill, jag vill, jag vill. Undra om de springer runt utklädda till idianer också?



Somliga går utan skor, men inte jag.


Fick mina nya skor häromdagen. I sista stund ångrade jag mig och beställde svarta istället för bruna. Kändes som att svarta skulle komma mer till användning. Vad tycks? Är de inte vrålsnygga!


Så här ska en trubadur se ut...


3 månader har gått

För exakt 3 månader sen så höll vi på att förlora Lasse. Det var nära ögat men Stål-Lindström klarade sig trots allt. Jag hoppas att vi kommer att få behålla honom ett tag till. Nu mår han bra och har sakta men säkert börjat återgå till sitt vanliga liv, inte riktigt som vanligt är det ju, rökningen är det slut med och grönsaker har hamnat på menyn.


Det regnar här i Östersund idag...

Riktigt deppigt väder. Och allt annat är också ganska deprimerande. Måste göra lite kompletteringar till rapporten som lämnades in för en månad sen, bläää, skönt att man inte var ensam om den smällen idag. Men det ska nog gå fint, börjar känna mig lite mindre deppig nu. Ikväll ska vi ut och käka indiskt med klassen. Kan nog bli mysigt. Synd bara på detta ******* ***** *** vädret.

Denise hade lagt ut en Magnus Uggla- favorit på sin blogg, jag lägger ut en annan. Hoppas innerligt att vi möter en trubadur på Rhodos, han få gärna vara chokladbrun, ha rastaflätor, hatt och en DIE BRAT DIE- tröja...




27maj09

Skulle tina en macka i micron förut. Det måste ha varit grillfunktion på micron eller något konstigt för mackan, som egentligen var en grov mjuk macka, bytte skepnad och blev helt plötsligt en hårdbrödsmacka. Tack!

Idag ska jag luncha med Lisa sedan inhandla lite nyttigheter. Vi ses!




Reklamkonsumtion

Jag prenumererar inte på någon dagstidning och min TV är flyttad till sovrummet så jag kan kolla på film så där har jag inga tv-kanaler. Min reklamkonsumtion består utav annonser i tjejmagasin, internet, busshållsplatser och på stan.

Nu fick vi till uppgift att föra dagbok över vår reklamkonsumtion under tre dagar. Pice of cake för min del. Men så måste jag ta fram den där 1000-sidersboken igen och göra en analys. Jag deppar inte, jag tycker sånt här är riktigt kul. Och en parantes är väll att analysen ska bara vara på fem sidor max inkl. dagboken.

Imorgon ska vi göra fältstudier i tre butiker hur olika produkter exponeras och hur vi uppfattar det. Ska även fota det.



Robinssonvinnaren

Det är ju som känt final av Robinsson på lördag. Och Robinsson-Anna är i Las Vegas och åker limo och bor på lyxhotell enligt hennes blogg. Någon hade kommenterat ett av hennes inlägg:

"du avslöjar inte liteee för mycket vem som vunnit robinson! KUUUUL. stor idé att kolla på lördag då, naat"


..

Lite blondare, lite roligare? Inte vad jag vet men blondare är jag iallafall. Lagom till sommaren. Till hösten tror jag att jag ska testa mig på lite mörka slingor.

Orkade inte gå något på stan så jag stack hem dirket efter frisörbesöket.

Nu har jag sådan huvudvärk så jag måste ta en ipren, tror det komemr ifrån nacken.

Hejsvej /Sofie

26maj09


Idag är det lite skolarbete på schemat och fixa håret här.

Bjuder även på lite bilder sedan promenaden igår.
Denna park är alldeles intill där jag bor.









Fankens

Ska på 50-årsfest på midsommarafton. Kommer säkert bli skitskoj med hela släkten, förra året var det pappa som hade 50-årskalas. Skulle behöva hitta en klänning som jag kan ha på mig. Denna har jag kikat på ett tag, men nu var den slut i alla storlekar förutom xs, typiskt. Ingen som vet om någon monsterbantningskur? Haha!

ASOS Multi Floral Strapless Dress


/Sofie

25maj09

Efter den korta intron av gruppuppgiften och enskilda uppgiften stack vi och satt oss på bryggan vid dammen bakom tingshuset. Efter det drog jag och Emilie in till stan, jag skulle bara köpa en hudlotion. Sedan tog jag en promenix hem i det underbara vädret.

Nu väntar mat, kalvsylta med rödbetor och potatis blir det. Ska försöka äta upp allt som är i frysen och i kylen så jag slipper slänga det. Har en Ben&Jerry's glass där om någon är sugen? ;)

Ikväll blir det en långprommis och skolarbete.

/Sofie

Lyser som en sol

Solen skiner ute, tog en promenad upp til Sidsjön och handlade mat till veckan. Hur underbart väder som helst, sedan satt jag mig och sola en stund och åt vindruvor. Nu är jag inne och äter lunch och ska snart gå ner på skolan.

/Sofie

Kom och kolla!

Ikväll 19.00 är det fotbollsmatch på Alby IP mellan Alby - Kovland. Kom och kika vettja!

Tut tut

Igår bjöds det på finväder i Ånge. Började med att åka till IP med syster och träna på att kasta och slå då hon ska vara med i träslaget, och kanske jag. Sedan åkte vi hem, stekte lite i solen, sedan åt vi och efter det åkte jag, Johan och Peter på Bilbingo i Alby. Vi kom hem tomhänta, så det var lite synd.

Annars har helgen varit mysig, Jag och Ellinor dammsög, tvättade, strök och manglade på Lördagen och gjorde fint tills mamma och pappa skulle komma hem.

Nu sitter jag på tåget ner till Sundsvall. Ska ha iledning av ett marknadsföringscase idag, får se vad det innebär.. Blir nog i Sundsvall hela veckan och jobbar med det. Sedan på fredag är det kulturnatten. Wie.

Godmoran!

Sovit gott? Det har jag gjort i alla fall. Igår kväll kom benke hit. Vi pimplade lite vin och kollade på Robinson och Playa del sol. Om nån timme tänkte vi ta oss en långprommis runt forsön. Senare idag blir det bilbingo i Alby.

Har varit så himla skönt med två lugna helger i rad, inte ofta det händer. Men nu framöver kommer det att hända desto mer. Nästa helg är det lagfest + kulturnatt och helgen efter det träslaget och sen pyser vi. Har inte tagit tag i diskussionen än. Men det känns lungt, har ju en vecka och två dagar på mig att skriva klart den så det ska nog gå.

Nu blir det frukost och en bok i solen! Ha en bra dag!


Nyvaken...

Steg upp för 20 min sen. Har sovit så jävla gött efter jobbet. Älskar när ingen väcker en. Men nu är jag vrålhungrig. Måste ta tag i den saken. Puss!

Fredag!

Nu ska jag snart fara iväg på träningen och kika boll. Sen jobba natt.. Känns lite tungt efter att ha varit i sundsvall hela dagen och knappt fått någon sömn nu på eftermiddagen. Men det ska nog gå! Köpte en kamera idag föresten. Så nu kommer det att bli finfina bilder.

Ha en trevlig fredagskväll!


Fin va?

210509

Vet inte hur det gick på tentan igår, jäkligt knepiga frågor iallafall. Hela klassen är beredd på en saftig omtenta. Jag ska fira om jag får godkänt.

Efter tentan gick jag och Emilie in till stan, köpte lite saker och åt korvlunch sedan drog hon hem och jag skulle göra ärenden åt syster. Fick även med mig ett par solisar, en t-shirt och en klänning hem till mig själv.


Klänningen och t-shirten jag köpte igår för att stilla min ilska över tentan.

Emelie, jag sitter vid fel dator, ska göra det någon gång i helgen!

/Sofie

Leeedig!



Idag blir det en sväng på stan och träning för min del. Imorgon åker jag nog till Ånge igen. Hoppas ni får en bra dag!

PS. Sofie lägg upp våra namn i arkivet :)

Blås inte tuggummibubblor i motvind.

Vilken hemsk tågresa. Jag som älskar att somna när jag åker tåg. Idag var det inte möjligt (eller okej, en liten stund lyckades jag blunda). En latinobrutta och hennes bandidos satt och pratade spanska och skrattade hela vägen till Östersund. Inget fel i det. Men SOM HON SKRATTADE! Jisses alltså, vet inte hur jag ska beskriva detta. Hon skrattade, kippade efter andan och hickade och gjorde ifrån sig konstiga ljud, allt på samma gång och hela resan. Hade gärna kunnat spanska bättre, för de där grabbarna måste ha varit förjävla roliga. Hasta la vista!

Tisdag

Sitter och dricker grönt te nu med. Måste piggna till innna jag kör igång med tentaplugget igen.

Igår var jag och Johan och kikade på fotboll när b-laget spelade. Vi gav upp efter halva matchen då det blev riktigt kyligt. Kom hem och pratade med amma och pappa som informerade mig om att pappa satt i endast piké på stranden. Lite skillnad i temperatur.

Nu ska jag börja plugga för dagen, åker till stan med två-tåget. Drömde i natt att jag var i sundsvall och skulle shoppa men när jag skulle gå till en speciell affär kom jag bara till något spa hela tiden där det var någon som knuffade i mig i vattnet. Jobbigt läge.


Måndag

Var till Denise i Lördagskväll med Emelie. Där drack vi skumpa och kollade på Eurovision Song Contest, vi var nog riktigt nöjda med att Norge vann för han verkar urskön!

På söndagen drog jag och Johan till Nybo. Jag satt ihop Emmas studdsmatta och Johan grävde för fullt. Sedan gjorde jag och Johan mat åt Johans familj, det blev grillat med potatisflyftor, tsatsiki och sallad. Lika gott som vanligt. ;) Sedan for jag och Johan upp i grusgropen och sköt och jag träffade faktiskt hans snusdosa på 75m före honom! Tycker sånt är skitskoj ju!

Nu sitter jag och dricker grönt te och har precis pluggat. Var och handlade på morgonen och sedan dammsög jag även. Imorgon åker jag till stan för utbildning på kvällen och tenta på onsdag. Håll tummen!

/Sofie

Åååååh...

Vilken härlig dag det har varit! Klev upp vid 10 tiden och har varit i solen hela dagen. Så himla skönt.. Hade besök av en sliten kille också, men han var mysig ändå.

Om några timmar dyker väl mamma upp. Om hon hittar hem vill säga. Inte så lätt att hitta rätt väg när kartan visar fel.

Om 3 veckor är jag och Denise på rhodos, jippi!

Söndag morgon

Nu har jag beställt dojjorna. Lurade denise att köpa två par så fick vi lite rabatt, helt suveränt.

Kom nyss hem från denise. Vi har druckit lite skumpa där och kollat på eurovisionsfestivalen. Norge vann, GRATTIS! Han killen som sjöng var sjukt sött, hmm påminner om någon jag känner.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova! Puss på er!

Vill ha! Vill ha! Vill ha!

http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Sandaler?art=243530

Träningshusets vårshow: SSSSS

Igår blev det middag på mittis med mamma och pappa innan vårshowen. Vårshowen var hur bra som helst och det bara spratt inombords för jag ville ju också dansa. Det var skräcktema så det vart ännu bättre, om det nu kunde bli det. Fem starka S får tjejerna ifrån mig!

Efter det drog vi hem och fikade den goda lime-kladdkakan jag hade gjort på dagen och efter det blev det lite tv och sånt.

Vaknade med två sms och ett mms imorse, 1:a : "Nu är vi framme på långtidsparkeringen", 2:a : " Nu är vi framme på Arlanda" och mms:et bestod utav en bild när pappa äter frukost på Arlanda. Känns som att vi kommer få en del mms där nerifrån. Men det är kul att dom också får göra något.

Nu ska jag vattna alla blommor och göra frukost till mig och syster.

Friday

Nu är jag i åter i Ånge. Mycket skönt. Dagen har bestått av en tågresa, besök hos morföräldrarna, tacos med denise och bror och fotbollsträning. Nu är jag nyduschad och ska se på film med denise (kanske simpe när han paintballat klart), det blir twilight och en film som jag inte minns namnet på. Och lite chirre och dirre på det...

Puss!

Hur snabbt..

..går inte tre år och fyra månader? På ett ögonblick har tiden rusat förbi..


På Arlanda.. 

Jag tror jag glömde..

..lägga ut bilder sedan vårforum. Mina komapanjoner fixade det där så bra själv men nu när jag ahr fått in lite bilder på datorn så bjuder jag på några härligt glada bilder, iallafall på empa och benke. Jag fastnade inte på kort när jag hoppade i luften.
    

Tjollahopp

Idag ska jag inhandla blommor till systeryster som hon ska få efter dansshowen. Sedan ska jag baka och även hinna med att plugga. Men först och främst ska jag rensa min kamera på bilder eftersom mamma och pappa ska ta med den när de far till Mallorca ikväll (!). Kan inte sätta ord på min avundsjuka!


Bulgarien -08

Usch och fy!

Vilket jobbigt spinningpass jag har varit på idag. Helt slut i både kropp och själ. Dagen har varit lugn, hade tvättid mellan 7-11. Därfter däckade jag och sov till klockan två! Oj oj oj.. Sen har jag tränat och grejat och donat. Imorgon förmiddag blir det till att åka till Ånge och ta hand om stackars bror som är helt ensam. Sen blir det nog fotboll för hela slanten och träffa lite godingar.

Denise, kom ihåg att hämta mig 12.33 eller när fan det var! Puss! Godnatt!

Dagen

Det blev helöt plötsligt bra väder ute. Drog på mig bikiniöverdelen och gick ut och satt mig med böckerna och en hallonsmoothie. Kan det bli bättre?


Hallonsmoothie med linfrön, mumma!


Äntligen har jag satt igång med den 1000-sidiga engelskspråkiga kursboken.


En filur som inte har en tanke på att vara social idag.
Hennes favoritplats på sommaren..







Min portfolio

Jag måste ju ha en portfolio där jag samlar allt jag gör under utbildningen och sedan när jag får jobb. Mailade Ordning & Reda i Stockholm och frågade om de hade någon portfolio. Ordning & Reda är min favoritaffär och har varit det sedan jag upptäckte affären i yngre dagar. Fick alltid med mig ett block eller något annat kul därifrån när jag har varit till huvudstaden. Tyvärr hade de ingen portfolio så jag får leta vidare..


Matthew Williamson for h&m

Ja, den andra kollektionen släpptes idag. För min del är det bara kul att kolla, jag har ingen lust, såhär i studenttider, att lägga ner så mycket pengar på kläder, eller jag har inte råd för den delen. Men jag har nu lagt bud på ett skärp från den första kollektionen som kom ut:

matthew williamson, Hm, Nitskärp, Kling,fahrman,SLUTSÅLT

Skulle inte vara helt fel att äga..

BANG! BANG!


Jag har ny frilla! Vad tycks?

130509

Idag står powerwalk och plugg på schemat. Första ska jag byta ut ALL min musik på Ipoden, skäms för att det är så gammal musik.

Fick mitt paket ifrån H&M igår, en jeansjacka och en bikini, får se hur det blir med bikinin men jeansjackan behåller jag.


Sådär

Då var koftan beställd, hoppas den blir bra!

Ikväll blir det fruktsallad och kanske lite melodifestival?


Om jag..

inte tycker om bikinin som jag har beställt och som nu ligger på shell så beställer jag nog denna färgklick. Samma modell som jag beställt men annan färg och annat mönster. Me likelike,


49 kronor för denna? Vlket kap, snygg när man är brun och fin. Kanske den också..?


Fasten belts

Ursäkta min frånvaro på bloggen men jag antar att det inte har gått någon stor nöd på Er då Empa har bloggat flitigt och lagt upp massor av härliga bilder :D

Händer inte så mycket, har någon föreläsning och sådär. Igår fick jag boken. Hämtade den på ICA och när jag skulle åka hem med den så tjöt det i bilen för att personen som satt bredvid mig inte hade bältet på sig. Och det var bara boken som låg där. Förstår ni då att jag kommer ha mycket att göra denna vecka? Ska examinera den på Onsdag. Pust. Och allt är på engelska.

Nu ska jag äta lite middag. Ha det så bra!

Tisdag

På förmiddagen idag har vi suttit med rapporten, går ju som smort det här. När jag kom hem fastnade jag med Luftslottet som sprängdes. Läste cirkus 150 sidor. Så himla bra är den. Men nu är den slut, tyvär. Är mamma klar tro?


Har nyss ätit god bönsallad och ska iväg och träna snart!

Måndag

Helt slut efter dagens BOX...

Och du mamma, augur är ett riktigt företag. www.augur.se



Godnatt!

Män som hatar kvinnor

Bion var bra, inte lika bra som boken och det var mycket som inte stämde men den var bra. 3 och en halv toasters.


Bio Rio!

Denise åkte hem för en liten stund sen. Har varit en trevlig helg. Gårdagen var supermysig med grillning, kubb och skönt väder. Väl på krogen så var man helt slut. Men det var helt okej. Idag var vi en sväng förbi syrran och sen käkade vi nooodels. Om en stund är det dags för lite bio, Män som hatar kvinnor tänkte jag och Jenny se. Återkommer med betyg.


Tjuvade en bild av Jassan.

Löööördag

Idag har vi shoppat. Ett linne, en ögonskugga, ett nagellack, en bikiniöverdel och ett gloss fick följa med mig hem.

Ikväll blir det grillfest i frösöhamn med klassen. Kan nog blir riktigt trevligt. Ska möta upp Jenny om 45 min och handla och sen traska över bron. Sen lär det väl kanske bli utgång? Gårdagen var inte mycket att hänga i julgran, det blev en kort afton.

Tjingaling!


Vad tycks om mitt nya linne från Monki? Densie köpte ett lika men i lila och vitt. Bra bild om inte annat.

Fredag

Jippi! Äntligen helg! Jag, Jassan och Stina har jobbat så bra på rapporten i veckan så nu kan man unna sig lite helg. Skönt. Denise anlände för några timmar sedan. Vi har tagit en sväng på stan och sen har vi lagat mat. Nu ska vi svira om och ladda för en utekväll. Nån som ska med?

Fick ett samtal idag. Dolt nummer. Fan inte igen, tänkte jag och svarade i tron på att det var någon som antingen ringde fel eller någon som ville göra en dum undersökning. En undersökning var det, men ingen dum sådan. Jag och 7 andra personer i den här stan har blivit utvalda att delta i en undersökning om heminredning. Det ska bli superkul! Vi ska bli bjudna på mat och dryck och så får man 500 kr att handla inredning för. Har fått en uppgift som vi ska göra i förväg, den går ut på att vi ska fundera över hur vi skulle gå tillväga om vi skulle göra om vårt vardagsrum. Det låter väl inte dumt?



Min och denise goda måltid bestående av; tomat, fetaost, knaperstekt bacon, babyspenat och färsk ravioli med spenat och ricottaost. MUMS!

Vårshow

I helgen har jag vårshow. Jag ska dock inte vara med och dansa. Nästa år satsar jag på Streetlatin istället. Inte för att jag inte tycker om streetdance, men det känns mer åt mitt håll. Håller mig till Danceworld där alla instruktörer är så trevliga och enormt duktiga på det dom lär ut.

Men jag ska iallafall gå på Träningshuset Vårshow nästa Fredag. Jag ser fram emot det jättemycket. Och äntligen får man sitta och kika på danserna också. Annars har man fått sett allt på film efteråt. Syster dansar där så det ska bli extra roligt.

Jag har faktiskt plöjt igenom alla vårshower, som har filmats, nu på morgonen. Hur kul som helst att se alla gamla danser och utvecklingen på allihopa.

Men kom ihåg då: Vårshow Fredag 15 Maj 18.30!






/ Sofie

070509

Boken som jag skulle behövt här hemma att läsa är försenad. Väldigt typiskt när man har bråttomt. Istället har jag dammsugit även idag, slängt in en tvätt, käkat frukost och jordgubbar. Skulle vilja gå ut i det soliga vädret men det blåser som tusan.

Kläder från Matthew Williamson för H&M och smycken från H&M.



Ursäkta det usla upplägget, har inte Photoshop på den här datorn.

Godmorgon!

Har nyss vaknat upp från en jobbig dröm, den innehöll alla intriger man kan tänka sig. Skönt att vakna upp och inse att det bara var en dröm.. Har en föreläsning idag om Dokumentation som börjar om drygt en timme. Sen blir det lite rapportplugg med Jassan och Stina. Sen får man besök från Ångekrokarna, som jag har längtat... Och imorgon kommer en annan. Kommer bli en trevlig helg det här!


Kvinnan och jag som ska göra stan i helgen.

Ha en bra dag!


Toodels

Kikat på samtliga avsnitt av The CITY. Har även dammsugit och powerwalkat närmare 8 km. Ska snart slänga mig framför tv:n med syster sedan ska jag göra pannkakor åt oss två och mamma.

Har fått pengar att handla för på Ellos/Josefssons, så jag ska kika om jag hittar något. Vet inte sist jag handlade därifrån.

Tjo!

Alby FF

Inte alla lag i vårt avlånga land som har självaste förbundskaptenen Lars Lagerbäck som sponsor. För de som missade Bingolotto i söndags och inte vet att Alby FF är hans moderklubb kan jag berätta att han skänkte 10 000 riksdaler till vår fina förening. Man tackar, man tackar. Det ska bli två nya dressar och träningskläder.



Tack Lasse!

http://anytime.tv4.se/webtv/?treeId=903393&progId=755434



050509

Hallå där.
Sitter nu på tåget påväg hem. Tråkväder ute. Det regnar. TEstar trådlösa internet som finns ombord här. Verker ju funka helt okej.

Hade en föreläsning idag, jätteintressant var den. Han pratade om hur vägen ser ut från at en produkt skapas tills att konsumenterna handlar denna. Vad man bör tänka på som marknadsförare. Det var mycket på en gång men väldigt lärorikt.

Efter föreläsningen gick jag ner på stan för att kolla på gladiatorsandaler, hitta istället mamma på en skoaffär så vi gjorde sällskap på Body in Motion, som är ett luchställe jag rekommenderar. Nyttigt och supergott. Efter det sprang jag och köpte en klänning som jag och syster vill ha. Och även en klänning till Emma, Johans syster. Efter det inhandlade jag även ett par gladiatorsandaler på Scorett. Ska få smakråd hemma men jag tror jag behåller dem.


Hitta hem

Har suttit uppe hos moster och kollat på hitta hem och pratat. Jag har svårt för att se sånna program då jag har sån medkänsla för djuren. När de hittar kattungar i påsar och hundar som är bortglömda då ägaren ligger på sjukhus p.g.a alkoholproblem. Nej, usch vad jag mår dåligt då!

Nu ska jag lägga mig,
vaknade av att det var ett infernaliskt droppande utanför fönstret imorse, då är det omöjligt för mig att somna om!


Sov gott :)

Jesus gick också i högklackat.


scorett.se

Godnatt!

The city


Hakade upp mig på MTV för någon månad sedan när J, av en slump, hade satt på just den kanalen. Och nu är jag fast i The City. Kollar på söndagar på reprisen för det är sällan jag vill se det på lördagarna 18.10. Känns som man har annat för sig då. Men på söndagarna 20.00 är det ju mycket mer lämpligt.

Imorgon efter skolan ska jag gå in på stan och kolla efter gladiatorsandaler tänkte jag. Vet inte ännu om jag ska ha svarta eller bruna..



Regn

Var och handlade lite till middagen. regnade för fullt så det var inte så kul. Fick med mig jordgubbar hem också. Tänkte lyxa till det ikväll och bara ha en slapparkväll innan boken till den här kursen kommer med posten. Imorgon åker jag hem igen då vi inte har någon fler föreläsning i veckan. Kanske komemr tillbaka något i helgen eller så. Man vet aldrig.

Vill ha en ny mobil nu men jag ska inte köpa någon.. Denna var fin men jag tror jag skulel bli rätt less på blommorna efter ett tag.

Till min förtjusning


Jag har sagt flera gånger i vinter att jag skulle vilja se Colplay live någon gång. Och nu läser jag i tidningen att de ska ha en konsert i huvudstaden i sommar. Gissa vem som vill dit!

Idag började en ny kurs: Marknadskommunikation. Marknadsföring är den del av marknadskommunikation och vi kommer få jobba i grupp med ett case (uppdrag) och det låter som en jätteintressant och rolig kurs. Jag tycker även att lärarna bidrar till att kurserna blir mer intressanta också.

Måndag 4 maj

Idag har jag fått till uppgift att städa klädkammaren och slänga en massa skit. Senare på dagen blir det promenix runt forsön men benke och ikväll fotbollsträning.

Igår var vi i stugan och krattade, jag gav upp efter fikat och la mig och sov en timme, sen åkte vi hem. Handlade, hälsade på mormor och morfar och sen goood middag och film med familjen.

Hade bra!


Sol i sinne!

Idag är det lördag. Har haft två sjukt braiga dagar hemma i Ånge so far. I torsdags blev det grillning med familjen och mormor och morfar. Därefter drog jag och perssa till fräna Fränsta, numera Hammar, och umgicks med näsorna och lite annat folk. Sedan hamnade vi på forum i Ljunga, ingen större hit men alltid trevligt att träffa lite kändisar. Det var helt okej fram tills dess att någon jävel kom fram och knockade ihop med mig på dansgolvet. Du vet vem du är ditt as :) Så nu har man haft skön skallebank och kräkits lite i två dagar. Trodde jag hade blivit mirakulöst botad igår eftermiddag och drog och lirade boll men imorse vaknade jag som ett fyllo så så jävla bra var det nog inte. Men men, man lever bara en gång.

Ikväll blir det grillning hos Soffe! Puss ocb kram!


RSS 2.0