Hjälp snälla...

När går reprisen av Rosning? Jag kan inte fatta att jag missade, förstod att det var någonting livsviktigt jag hade glömt idag, tusan också.

Ska borsta tänderna och krypa ner i sängen nu så jag orkar med morgondagens bestyr. Tvätta, städa och shoppa.... Godnatt!


Jag vill ha sommar, NUUUUUUUUU



Börjar det inte närma sig?

Tack Sofie!

För den fina bannern. Hade önskat att jag kunde säga att jag också varit delaktig i skapandet av denna blogg, men så är inte fallet, jag har ingen aning hur man gör. Tur att Sofie har bra smak i alla fall, annars hade det varit jobbigt. Bjuder på lite av min egna kreativitet. Whoolllala?



Nämen!

Är det bara jag som gillar telenor-reklamerna hur man ska kommunicera i olika länder? Var just inne på Stopp.se. Min kusin Johan jobbar där. De hade tydligen framställt dessa reklamfilmer, och det var inte de enda. Det tyckte jag var lite coolt.

Kanske en dröm-praktikplats?







Varning!

Jag vill passa på att uppmärksamma 1 April som infaller imorgon. Denna dag är dagen då man ska luras med folk. Undrar om jag ska luras med någon?

Sett vår blaffiga banner? Älskar ju att scrolla på min touchpad. Ni får helt enkelt gilla läget. Men gillar ni den? Och den viktigaste frågan, gillar Emelie den?








Längtar

På lördag ska jag, Emelie och Denise ha en riktig myskväll med god mat, spel och massor av tjejsnack. Sedan är det nog tänkt att vi drar ut också. Men jag längtar mest efter att få umgås med dessa härliga damer.








Nu ska jag laga mat, blir en varm pastarätt, tror Emelie har lagt upp en bild på en liknande måltid förut i bloggen.


VIP-kväll

Imorgon är det vip-kväll på ikea där man får se den nya ikea ps-kollektionen. Det kommer även några från ps-teamet och pratar om arbetet bakom kollektionen m.m. Det tror jag kommer bli intressant. Har anmält mig nu. Syster och hennes designgrupp skulle tydligen också dit.





Tisdag

Nu har jag gått totalt sju kilometer och tränat afropower dance. Mina ben orkar inte mer idag. Hade bara ätit frukost också. Pust. Men nog var dansen kul. Dock tycker jag den dans jag dansar nu är roligare och passar mig bättre. Mer kontrollerade rörelser kan man säga. Afron var mer att man ska slänga så mycket som möjligt med armer huvud och ibland överkropp. Men vilken energi man fick!

Nu har jag även laddat upp med masor av c-vitaminer. Inte för att jag tror jag ahr brist på det då jag dricker iallafall en brämhults i veckan nästan och älskar citrusfrukter. Men jag ahr iallafall köpt kiwi, Brämhults och denna:



Denna innehåller vitaminer och zink som ska vara bra för din ämnesomsättning i kroppen celler.
Den innehåller även biotin som stärker hår, hud och naglar. Smaken var inte så tokig den heller..


Vad tror ni om dessa?

Jag är på jakt efter en långklänning till sommaren... Har hittat ett annan också på H&M som jag är sugen på men hittar inte på hemsidan.



310309

God morgon.

Har drömt härliga drömmar om utlandsresor och vänner som kommer och överraskar mig på resan. Vaknade och blev en smula besviken på verkligheten. Är verkligen sugen på att åka utomlands.

Idag är jag som sagt ledig. Ska slänga i mig frukost nu sedan sticka på Ego och gå på Afro Power Dance. Var sist på ett träningspass i höstas så jag börjar med detta för att se vad det är. Passar ju bra att det är mitt på dagen för då får jag en härlig promenad i detta soliga väder.

Sedan ska jag läsa om krisen i Pakistan. Skäms över att jag inte har någon koll på det men vi valde att fördjupa oss i det inför en fördjupning om nyhetsvinkling i media. Känns som vi har gjort samma sak i en kurs tidigare. Med samma lärare?!

Återkommer senare under dagen.


Praktikplats

Har redan börjat funderat åp praktikplats till nästa vårtermin. Det går snabbare än vad man tror så det gäller att fundera ut något bra i tid. Jag har nog några ställen jag helst skulle vilja vara på. Ett av dessa ställen har jag mailat idag. Tänkte även ringa dem framöver. Sedan ska man ju skicka sin portfolio också. Ska först få min hårddisk sedan kan jag lägga allt där.
Jag skulle vilja praktisera på ett jobb som jag själv skulle vilja jobba med i framtiden och inte praktisera bara för att se hur det går till. Det är ju lite av en merit av att ha varit med i fem veckor iallafall.


Slaskigt


Dagens inköp: En klänning

Usch så slaskigt det är ute. Skulle behöva gummistövlar för jag antar att det här kommer vara kvar ett tag till.

Var och köpte klänningen idag iallafall. Sedan var jag på lägenhetsvisning men jag vet inte om jag var så sugen. Det var väldigt mycket folk iallafall. Så pass att vi inte rymdes.

Nu har jag städet lägenheten och nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen. Imorgon är det tänkt att vi ska börja läsa men dom skickade mina böcker idag. Så jag får en ledig dag. Väldigt skönt.

Måndag

Känner att jag inte har så mycket att skriva om just nu. Men det har varit en bra helg. Proggfesten i lördags var lyckad och efter den drog vi på Huset. Första gången jag var där och det var helt okej. Gårdagen låg jag på sofflocket mest hela tiden förutom då jag och Jasmine tog en promenix och handlade godis, ja jag har syndat, men efter 3 månader var jag nå djävulskt sugen på smågodis. Och det var värt det... Ikväll blir det Box!


Jag och Stina i lördags

Passar på

Sitter på tåget nu. Är så himla trött. Vet inte varför. Eller jo, det är alla spänningar efter tentan som har släppt och då brukar jag bli såhär trött. Och så har jag ju missat en timmes sömn den här helgen också. Men jag kan tänka mig att de flesta har missat den timman.

Idag börjar en ny kurs; Masskommunikation. Sedan ska jag åka till Birsta och köpa den där klänningen jag pratade om som jag inte köpte i Lördags. Och efter det ska jag på en lägenhetsvisning kanske.

  
Lördagen i tre bilder, blev en snabbvisit på mittis.


Lördag

Hej allihopa!

Nyss hemkommen ifrån Sundsvall. Var tvungen att hämta lite saker i lägenheten som hade blivit glömda. Åkte även ut till birsta och hittade en riktig sofie-klänning. Antar att Emelie, Denise och några till vet vad jag pratar om då. Blev helt kär i den och den skulle endast kosta mig 150 kronor då jag hade ett presentkort på 250 kronor. Tror ni jag köpte den? Nix. Och det är mitt största misstag den här dagen. Och Johan har påmint mig några gånger efter att vi åkte därifrån också. Nä, jag får helt enkelt åka ut och köpa den på måndag. Så får det bli.

Nu blir det Robinsson med gurka, morötter och brämhults. Och kanske en drink. För sedan blir det mittis med Benke. Blev sugen på dans och party när vi åkte hem så jag var tvungen att övertala henne. Trevligt trevligt.

ops, nu börjar Robinsson!

Stekare ska man va...


Håll tummarna!

Nu sticker jag på skolan och gör tentan i åtta timmar framöver. Jag är skapligt nervös!

Håll tummarna så hörs vi när jag är klar!

Nu så

Sådärja, då var man lite vårfräsch i håret också. Köpte även en väldigt fin blommig sjal. Har letat en till min jeansjacka och nu hittade jag den på Lindex. Nu ska jag göra klart skolarbetet. Jobbade på igår så jag har inte så mycket kvar. Sedan blir det middag och en hellugn kväll. Ska städa iallafall innan hemresan imorgon. Nu vill jag ha heeeelg!




Nu är det helg för mig!

Examinationen gick bra idag, klarade den så nu kan man slappna av i helgen. Ska bara fixa en studieupgift med Jasmine på eftermiddagen sen så! Kanske soppis ikväll?

I helgen blir jag i Östersund. Elin och Ingrid fyller år så de ska ha proggfest.


Tjejer släng sminket, låt brösten hänga och håret gro!

Killar odla mustasch, polisonger och damma av y-fronten!


Kan nog bli skoj!




Uuuuuuuuh

Sjukt less på att plugga till examinationen imorgon. Kommer säkert göra något slarv i vilket fall som helst. Men snart börjar Greys, som jag har längtat!

Katshiiing

Det är bara att ta ett djupt andetag och le. För vad ska man göra när man inte orkar leva på att låna böcker, reservare, fixa omlån m.m. Dessutom så finns ju inte alla böcker på bibblan heller. Jag har nu beställt tre böcker och summan gick upp till 648 kronor tror jag närmare bestämt det var. Gud så trevligt.

Såhär på våffeldagen..

Det drar lite extra i shoppingnerverna när det är den 25:e. Men nixpix. Jag ska köpa ett par asics löparskor så denna månad blir en tråkig månad, om man ser det på det viset. Men dessto mer träning då kan jag ju säga. Då mina dansskor inte går att springa på löpbandet med. Fick rejäla skavsår sist jag och Emilie var där. Det är för att mina dansskor är för låga och tunna, så de sitter inte som ett par löparskor sitter på foten..


Sugen på att shoppa lite kläder..


Soligt

Idag är det riktigt fint väder. Satt ute en stund förut inna jag gick in igen och skrev på en utvärdering.

Var till Frida och Emelie igår och kolalde på lite tv och snackade lite skit. Det var ett tag sedan man träffades. Men nu vet jag iallafall hur jag ska gå dit. Jag gick fel när jag skulle dit, men med mitt lokalsinne och lite hjälp av Emelie så hittade jag dit..
Sedan hem var det bara att gå rakt upp till jag kom till rätt väg och sedan rakt till höger. Promenaden tog cirkus en halvtimma så det var skönt. Tur att man har en så snäll pojkvän som pratar med en hela vägen hem så man slipper vara orolig. Eller, telefonen strejkade efter tjugio minuter på grund av kylan men då joggade jag snabbt hem så ingen kunde ta mig, hehe..

Ikväll blir jag bjuden på middag hos moster, sedan ska jag ner på stan för att köpa Bondelidtröjan jag la undan igår. Den randiga med rosett ni vet.. Sedan blir det dansträning och efter det Ego.

Imorgon ska jag slinga håret. Har världens utväxt nu.

Tjo!



Lite bilder från helgen...



Usel

Jag överlåter bokning och betalning av biljetter till Benke, hon är duktig på det. Jag ger upp, det ska alltid strula sig för mig. Dagens dilemma var att det tåget jag hade tänkt åka inte ens fanns. Varför går det då att välja? Hmm... Nu blir det frulle!

#&#/(!?¤#

- Dagen börjar med att jag vaknar. Skit, jag har stängt av klockan i sömnen. Vaknar en timma efter den inställda tiden. Gör mig klar och slänger i mig frukosten på en tid som skulle få hundrameterslöparna att framstå som sniglar.

+ Kommer till skolan för att göra en redovisning. Efter vår redovisning som var i form utav en film som hela klassen skrattade åt så har lärarna inget att tillägga, Fantastiskt antecknade hon såg Emilie. Hur bra?!

- Dom från teknikaffären ringer och säger att allt som låg på min hårddisk går inte att rädda. Men jag får såklart en ny hårddisk. #&#/(!?¤#, där låg alla bilder från diverse trevliga tillställningar, såsom Cypern med mera.. Där försvann dom.

- Får veta att vår hemtenta kommer att bestå utav fem frågor som ska besvaras med svar på ca. en sida per fråga. Denna tenta görs på åtta timmar. Där ingår även någon slags matpaus också. Ångest.

+ Träffar mamma på stan efter att ha provat en jättesöt randig Bondelid t-shirt med blå rosett som jag sedan la undan. Går och handlar en tidning och lite potatis och några saker till diverse middagar denna vecka. Åker hem med bussen.

+ Får veta, genom bloggen, att Empa ska skaffa en ny lägenhet. Hoppas på inflyttningsfest framöver.


Sådär ja!

Då var den gamla lägenheten uppsagd och om cirkus 2 månader flyttar jag in i den nya på 32,3 kvm. Det ser jag fram emot, är så sjukt less på lillen.. Den nya ligger i ett gammalt hus (Södra skolan) där det är högt i tak och stora fina fönster man kan sitta i. Där ska jag sitta och filosofera.

Annars händer det inte så mycket just nu. Provade på Yoga igår, vilket var ett stort misstag! Inte min grej helt enkelt, sen så gjorde jag nån böjning så ryggen är helt paj nu. Jag har provat i alla fall. Idag är det mysigt väder här i Östersund och vårjackan har åkt på. Börjar inte skolan förän klockan 13.15 så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske plugga?


Tåget

Sitter på tåget nu påväg tillbaka till stan. Har precis läst igenom vårt 17-sidiga långa arbete. Ska på skolan och förbereda presentationen nu som vi ska hålla imorgon.

Helgen har varit mysig och lugn. I Lördags var jag ut och gick  och satt på balkongen och njöt av solen. Efter maten kom Peter till oss i full Robinssonmundreing, Han kom i flip-flops, shorts och kortskjorta!! Och en stor korg med annanas, meloner, vindruvor m.m. Sedan blev det Robinsson och efter det såg vi Rallybrudar. Igår var vi upp till Nybo och hälsade på.

Nus ka jag strax hoppa av, men vi hörs något! SKa plugga rätt så mcyket denna vecka så det blir nog rätt så tyst ifrån min del här på bloggen.

Hej!

Fredag

Dagen började med att man vaknade upp efter en mysig natt. Sen blev det en promenix med Benke ner till Ica och systemet. Handlade lite ingredienser till min storbak och en flarra vin till imorgon, då vankas det en kväll på stan med brudarna. Hoppas att Sofie ska ändra sig och hänga på hon med! Håller på att baka bröd nu, det blir Thorskogs slotts filmjölkslimpor, mumsfillebabba säger jag bara. Det är min nya grej förstår ni, att baka eget bröd. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska roa mig med, men det återstår och se? TINGELING!



Friday

God eftermiddag. Idag har vi städat lite och nu tror jag det blir lite lunch sedan tar jag en prommis runt forsön, inte sidsjön denna gång för nu är jag hemma i Ånge. Grått väder, jag som hoppades på sol, men men.. Ikväll blir det middag på mittis och sedan hem och se Let´s Dance antar jag.

Imorgon överger emelie och denise mig för en utekväll i stan. Har ännu inte kommit på om jag har råd eller inte så jag blir nog hemma. Och ser Robinsson. Snart nalkas ju faktiskt Långfredagen och dess tillhörande festligheter!

Ha en trevlig dag så hörs vi senare!


Robinsson-dags

Nu har Emelie åkt iväg så nu ska jag packa ihop, slänga i mig lite lunch och sedan dra ner till tåget som tar mig hem till Ånge. Har ingenting planerat i helgen förutom att jag ska se Robinsson som har premiär på Lördag. Men något mer hittar jag nog på. Hoppas på finväder hela helgen så man kan vara ute.

Låten till Robinsson-trailern heter Losing you med Dead by april, gilalr låten skarpt. Tacka vett ja Spotify nu när man bara har mobilt bredband och inte kan ladda ner musik. Älskar´t!


Blondinbella upprör

På en dag har hon inkasserat närmare 480 kommentarer sist jag kollade. De flesta är eniga om att det hon har skrivit är fel, fel så himla fel.

Blondinbella har gjort en lång lista där hon radar upp vad som ska ändras i skolan på gymnasienivå. Hon skriver bland annat:

"Flex-år borde gälla på gymnasiet. Du har ett antal poäng som du måste läsa för att ta studenten, men om du vill göra det på två år eller fyra ska vara upp till eleven."

Tjohej du, dem som har gått på Bobergsgymnasiet i Ånge förstår nog rätt snart att de flesta elever skulle bli kvar på den skolan och aldrig ta studenten. Och så är det nog på många platser i landet. Och vart ska alla dessa resurser komma ifrån? Och har hon missat totalt att vi idag lever i en ekonomisk kris?

Hon syftar såklart till sitt eget liv och sina "problem". Hon driver ett företag på sidan om och går i skolan och tycker så synd om sig själv för detta. Därför bör alla anpassa sig efter hennes val. Och hur många har ett eget företag på gymnasiet? (där inte UF-företag räknas som är vanligt bland elever)

Hon tipsar även i slutet om att man gärna får skriva ut listan och ge till sin rektor som i sin tur ger den till någon på skolverket. Ja, denna tjej vet vad hon vill, minst sagt.

090318

Nyss varit ute på en promenad med moster i det underbart fina vädret som i har här i Sundsvall. Inte ett moln på himmelen.

Nu ska jag duscha och dra ner på stan för att uträtta lite ärenden. Ikväll blir det dansträning och sedan kommer empa och sover över här. Vi ska även bubbla och mysa på.

Imorgon bär det av hemåt.

Ha en bra dag.


Tjollahopp!

Tisdagkväll och jag har tränat Bodycombat med systeryster. Hade aldrig kört det förut med det var riktigt skoj. Man slår och sparkar i luften. Känner hur träningsvärken i ryggen börjar komma smygande...

Imorgon efter skolan så är det helg för mig och då bär det av mot Sundsvall för cupmatch mot Matfors och därefter tänkte jag hälsa på Sofie. På torsdag blir det sjukhuset större delen av dagen och träffa morfar. Han har hamnat där nu efter mycket om och men. Ska bli skönt att få se honom.

Nu är reklamen slut och åter Den rätte för Rosing!


Kings of Leon - Use Somebody



Desperat

Lyssna på det här klippet. Det är en kille som helt desperat men väldigt korrekt vill tala om för henne genom telefonsvararen att han vill träffa henne igen. Haha. Stackare!

Noll energi

Nä, nu tycker jag lite synd om mig faktiskt. Vi trodde lätt att vi skulle bli klar med vårat grupparbete idag runt fyra-tiden. Vid halvsju började magen att skrika, då hade den inte fått i sig något ät- eller drickbart på sju timmar.

Skolans kiosk var stängd vid det laget så man kunde inte köpa någon frukt eller något heller. Att gå och träna fanns inte ens för jag kunde ju inte äta på stan för då kan man ju säga att man går plus minus noll om man sedan tränar efter en korv eller liknande. Näe, jag gick in till stan, handlade lite mat och missade bussen hem med en minut. Så jag fick lätt gå hem de 30 minutrarna det tar att gå hem. Ja där fick jag iallafall ett litet träningspass. Äter nu en av mina senaste middagar i mitt liv (observera, vardagar!)

Nu ska jag bara njuta för nu har jag heeelg! :D Och en välförtjänt sådan!




Slut

Ja, där var Timrås säsong över. Men nog trodde man att dom skulle vidare när det stod 3-1 i matcher?! Sånt är livet. Kan ju inte påstå att det är världens undergång heller.

Nu är det finväder. Ska packa träningsväskan och sedan bege mig på skolan och efter det blir det någon slags träning på Ego. Step up vore kul att gå på. Sedan måste jag köra lite styrka också.

Nu har jag iallafall bokat tid på Sax&Kam, blev min favoritfrisör där. Säkra kort :)

Ha en toppendag!

Hur svårt kan det vara?

Är jag ensam om detta? Jag går in på sax & kams hemsida för att se om det finns tid den här veckan eller nästa vecka. Ska färga håret tänkte jag. Ja det finns det, flera tider hos olika personer. Och då blir jag lite kräsen av mig. Kollar upp vilka frisörerna är under fliken "personalen" för att se om dom är blond eller så.
   Alltså, jag ska färga mitt hår blont och vill helst då ha en tjej med blont hår för att det inte ska bli för lite färg. Förstår ni? Konstigt beteende. Men nu tror jag tar och bokar tid.

blake-lively-03230801.jpg image by bastardlybutta

Älskar Blakes hår, färgen och alla möjligheter hon har att göra vad hon vill med håret.

Somna på föreläsningarna, NO MORE!


Nu har jag laddat upp kylen och skafferiet med en massa järn och omega-3. Detta ska tydligen bota min trötthet. Spenat, jordgubbar, nötter, torkade aprikoser och kosttillskott ska tydligen vara bra. Återstår att se... För övrigt
jag befinner mig i en fertil/barnfödande ålder. Bara så att ni vet. Det gäller dig med Sofie.

Helgen


(om ni undrar över sillen så är det jag efter matchen, helt slut och frussen)

En lugn och skön helg i Ånge. Väl behövligt efter de senaste helgernas festande. Mycket promenader, sol och god mat. Måste göras om. I fredags var jag på Canel och fikade med Sofie och Sara. Senare blev träning och därefetr lite mys... Sen i lördags hade jag och syrran en mysig dag i solen och på kvällen gjorde jag och pappa egen sushi sen kom benke hit och såg på melodifestivalen med oss. Tyckte hon var bra operakvinnan. Igår hade vi match på Westhagen mot Alnö. Det blev förslust med 2-0. Men vi är glada ändå, de spelar ju faktiskt en division över oss. Men på onsdag är det nya tag! Då ska vi vinna!

Nä nu får det vara nog

Här kan man inte sitta. Jag har läst lite nu och så. Nu tänker jag ta en powerwalk. Ut i den i friska luften. Häärligt.


Kenny begins

Gud vad jag älskade Kenny Starfighter när den serien gick. Spelade in alla avsnitt men dom har kommit bort nu. Nu har dom gjort en film: Kenny Begins. Och där är Björn Gustavsson med. Tror den kan vara riktigt kul. Det var faktiskt mamma som tipsade mig om att Björn var med.


Kika på smakprov:



Måndag

Gud vilken skön och mysig helg jag har haft. I Fredags fikade jag med Emelie & Sara. På kvällen gjorde jag och Ellinor tacos och kollade på Wipe-out och Let´s Dance och garvade sjukt mycket åt Wipe-out. Sedan kom även Johan och joinade. På

Lördagen var man uppe i lagom tid för en heldag på isen (som sagt). Pimpling med Johans släkt. Sedan hem, kolla på hockeyn som blev ett litet fiasko, eller skridskon var ett fiasko. Typiskt. Johan och jag lagade sedan god mat. Efter det blev det melodifestivalen och lugn kväll.

Igår satt jag och mamma ute halva dagen och myste i solen. Drack smoothie och lekte med Flisan som kastades runt i snön.

Nu är jag på skolan och ska skriva klart det sista inför grupparbetet som ska vara klart på fredag. Skönt. Var och lunchade med mamma på Charm. Åt en jättegod sallad.

Ikväll ska jag kolla med min morbror om jag får kika på hockeymatchen med honom.

Ha en bra dag!


Helgen

Igår pimplades det för fullt ovanför Ytterturingen med Johans släkt då Ronny fyllde 50 år. Själv fick jag bara tre ynka abborrar men Linda fick hela 17 stycken. Vi hade underbart väder.



Superhärligt väder men ingen fiskelycka
Bild lånad av Linda



Idag..

..suktar jag efter denna kjol. Ska jag köpa? Vill ha den!




Vad mer kan man begära?

Detta är ett väldigt passande linne till mig, som är en jordgubbsfantast. Åh vad jag kommer att frossa i joprdgubbssmoothies till sommaren. Fick ju faktiskt en Mixerstav & blender av Kristina, Sven-Åka, Hanna och David när jag fyllde år. Det blir utmärkt.




Det luktar kille här

Solen försöker förgäves komma fram bland alla dessa moln på himmelen. Jag är less på sånt här tråkväder nu. Jag vill ha sol och vår. Slänga dunjackan på vinden och dra på sig skinnjackan och ett par ballerinas. Varför går det inte för sig?

Dansträningen gick bra igår jag tog igen det jag ahde missat när jag var sjuk. Hon informerade även om danstävlingar här framöver i street bland annat. Låter riktigt kul tycker jag. Skulle lätt vilja vara med om jag inte var så feg av mig. Hörde även att man måste ha licens för att tävla, så isåfall måste man fixa det först. Men jag har nog ingen chans heller så jag stannar nog hemma ändå.

Köpte en tidning igår och med den földe det med ett doftprov från Karl Lagerfeldt. Tänkte att jag skulle testa den idag så jag sprutade på mig och nu luktar jag lätt manligt. Typ som rakvatten eller liknande. Typisk killdoft. Det var ju inte så jäääättekul kan jag tycka eftersom jag ska åka tåg och vistas bland folk.

Skulle även testa Egos solarium igår efter dansen. Fick endast lite fräknar och blev röd på skulderbladen. Är fortfarande röd där. Typiskt. Men det var bra solarium ändå  tyckte jag. Haha.

Nu ska jag gå upp och önska min kära moster och hennes hund trevlig helg innan jag beger mig mot Ånge emd tvåtåget. Skickade iväg ett sms nyss och kollade om syster ville möta mig på stationen. Hoppas hon svarar ja för då har hon kvalificerat sig till att hjälpa mig bära min packning utan att hon vet om det dessutom. Nejdå, jag ska vara snäll med hon. :)


Jag & syster på julafton



Välkommen helgen

Yes, nu har jag helg. Hur skönt är inte det!? Och det är bara Onsdag. Just ätit en jättegod sallad med grillad kyckling, avokado, tomater, gurka, fetaost och creme fraiche till det. Drack även Ekologisk äppeljuice till det. Pricken över i:et kan man säga.

Vart lite orolig igår när J ringer och frågar om jag är i Ånge. Näe? Jag sitter på bussen påväg hem till lägenheten säger jag. Då blev han lite brydd.  Men visst vore det lite roligt att se vem det var han tyckte var lik mig? I Ånge dessutom!? Iochförsig så förstår jag honom.. För jag är för överraskningar och kan åka hem någon gång ibland sådär utan att säga till honom och sedan står jag utanför honom och knackar på. Jag tror han tycker det är riktigt mysigt och kul. 

Nu ska jag snart iväg och dansa mitt första danspass på tre lååånga veckor. Sportlovsstängt en vecka och sjuk två veckor. Det är rätt så surt faktiskt. Nu bara sprätter det i benen på mig.

Kreativ dag i kärlekens tecken!

Idag har vi haft en heldag på folkan här i Östersund. Vi har fått tovat , sjungit och sysslat med en massa annat pussel. Det var faktiskt riktigt mysigt när man väl vaknade till. Meningen med dagen var att vi ska ta med oss detta ut i äldreomsorgen på praktiken och vara aktiva med de gamla. Och så bjöds det på mat, massa mat.. Baugetter, frukt, te, kaffe, bullar, godis, kyckling med ris och väääärldens goaste salladsbuffé. Jag åt bara sallad för att det var så gott. Titta vilket fint hjärta jag tovade:



Hjälp

Nä, så farligt är det inte. Inte alls farligt faktiskt. Jag ville bara gå in och kolla när min jeansjacka och bikini kommer från H&M och nu evrkar det inte gå. Funkade inte igår heller. Kan det bero på att den nya katalogen har kommit kanske? Som min syster sitter och kryssar i just nu så att jag inte ska få beställa något. Nä, så farligt är det heller inte. Jag överdriver. Jag är jättetrött bara. Ska dricka mitt supergoda te och sedan blir det en tidig kväll för min del.

Citronpaj med marräng, lät det som ett gott te eller vad? Fick det av mammsen när jag var sjuk. :)




Vemdalen

Här kommer lite bilder från vemdalen... Hade det kanon där uppe, tack Benke för att jag fick följa!






God morgon

Har sovmorgon idag, närmare bestämt till ett. Och då vägrar min kropp sova så länge så jag vaknar lätt sju. Tack för den.
Nu ska jag slänga i mig lite frukost sedan ut och ta en powerwalk och sedan träna med Corebollen.
Efter detta blir det en föreläsning på skolan sedan drar jag och tränar på ego.
Väldigt lite att skriva idag, men jag hoppas ni har överseende med detta så hörs vi en annan gång!

Dagens låt:



Vårkänslor?

Fick sovmorgon imorse då jag istället för att ta sextåget imorse åkte ner redan igår. Var på skolan på en föreläsning i Organisationskommunikation och sedan en tillhörande workshop efter lunch.

Var egentligen tänkt att jag skulle ut på en powerwalk men det slaskiga/isiga väglaget fick mig att vänta tills morgondagens gymbesök på EGO. Måste ju komma igång efter förkylningen!



Varm pastasallad, mums!



Tjoho

I Östersund nu. For med tåget från Ånge klockan halv sju i morse, somnade direkt när jag slog ner baken, halvsov då konduktören kom och när vi kom fram gick jag hem och fortsatte att sova. ZzZzZ... Har varit på skolan mellan halv tio och halv ett och haft lite föreläsningar om feber och diabetes och lite info inför praktiken. Kom på att jag är dum dum dum. Varför kunde jag inte ha praktiken i Bräcke? Nej, varför då? Emelie och Jasmine ville så långt bort som det bara gick. I alla fall, idag är det tvätt-städ-handla-dag och ikväll ska jag boxas. Tjohej!

två bilder

Hade endast två bilder på min mobil sedan helgen. Detta är på grund av den dåliga inbyggda kameran i mobilen. Glömde riktiga kameran hemma i stugan.



 


Flisan, det är kattens namn,
ville inte att vi skulle
åka så hon tog plats fram i bilen.
Och där satt hon..
















 
En bild ifrån uppträdandet av förbandet som kommer ifrån Ånge; Corroded.


/Sofie
















Home

Nu är vi hemma. Åkte inge skidor idag då det var dåligt väder, blåst och så. Så vi pacvkade ihop och åkte hem istället. Helgen har varit mysig blandat med diverse mindre trevliga händelser. Men huvudsaken att vi är hela, säger jag.

I fredags blev det som sagt Backyard Babies & Corroded på skalet. Mycket med folk och kul var det. dock blev det relativt tidigt då jag var helslut.

Lördagen tillbringades i backen och sedan blev det after-ski, pizza och sedan hem basta och mysa. Sedan gick vi på hotellet för att ta en drink i vinterträdgården och bordet bredvid satt Amelia Adamo och hade ett helt tjejgäng med sig.

Nu ska jag städa lite här hemma, sedan ska jag packa igen då jag redan ikväll åker tillbaka till Sundsvall.


Kram/Sofie

Nu drar vi

Har fått en stuga i storhogna så vi blir kvar över helgen. Har just bokat biljett till Backyard babies på skalet ikväll. Detta kommer bli en kul weekend.

Vi hörs när vi kommer hem!

Kram/Sofie

Jag

Gillar..

Torsdag

Idag är vi ledig. Imorgon också. Det känns skönt. Idag har jag hittils bara hunnit gjort ett ärende på banken och handlat lite till middagen jag ska göra ikväll. Det blir fiskgryta.

Imorgon bär det av till Vemdalen över dagen. Pappa ligger hemma fortfarande och är sjuk så vi får se om det blir bara vi tre som åker.

Sedan vet jag inte vad som händer mer i helgen. Det återstår att se.

Jag fick min puckohood idag!

/Sofie

Vi drar till fjällen...

Har nyss packat klart inför morgondagen. Det är inte lätt inte, alltid detta dilemma med vad man ska ha på sig. Men det brukar bli bra. Ska bli så skönt att komma bort lite, kan inte koncentrera mig på någonting just nu känns det som... Med morfar är det fortfarande upp och ner.


Vemdalen förra året

Onsdag

Då var man i Östersund igen. Just varit en sväng hos stina och snappat upp lite av det jag missat, men det var inte så mycket. Idag blir det plugg hela dagen och träning på kvällskvisten. Sen kl 21 så är det ju Greys! Tåget som jag skulle med imorse var såklart inställt så det blev en timmes väntan på station i Ånge innan bussen som ersatte tåget kom. Kom till stan en och halv timme senare än planerat... Och ändå måste man punga ut 90 spänn, det tycker jag är bedrövligt!

Puuuh, mätt...

Har nyss ätit en supergod kycklingpasta (kocken = jag). Jag börjar bli en riktig fena på att laga mat. Till efterrätt blev det glasstårta. Ibland måste man få fuska lite med sina nyårslöften. Så nu är jag proppmätt. Snart börjar Den rätte för Rosing, det ska jag se!

Grattis Pappa!

Drömde om Lasse i natt. Vet inte vad drömmen handlade om men jag var glad när jag vaknade. Sen kom verkligheten ikapp en...

Idag fyller pappsen år, blir inte så mycket firande då läget är som de är men jag ska försöka laga en god middag och bjuda på glasstårta i alla fall. Av mig fick han en korg med en massa sushidoningar, han har nämligen länge velat lära sig att göra egen så jag tänkte hjälpa honom med det någon gång framöver. För jag är ju en sådan där sushiexpert.


Här ska bli sushi!

Imorgon beger jag mig åter till östersund för två dagars plugg. Sen åker jag upp till Vemdalen på torsdag. Ska bli skönt att komma iväg lite. Morfar hade nog velat att jag skulle ha åkt även fast det är kritiskt med honom och inte sitta hemma och bara vänta på vad som kommer hända. Man kan vara ledsen ändå. Sen har jag ju denise där uppe om det skulle bli jobbigt, och kanske sofie? Jag har världens bästa vänner som verkligen finns där för en då man behöver dem. Vet att jag kan ringa er om det är något. Kram Emelie

Sol!

Solen lyser för fullt. Mår bättre idag så det blir skola imorgon. Pappa har åkt på magsjuka så jag vill fly fältet så fort jag kan. Jag och Ellinor drar till stan ikväll. Ska skjutsa ut henna och några kompisar till bergsåker där det vankas dans. Kul att det händer något. Kom ihåg att man var så less att det fanns inget att göra mellan "Corner-stadiet" och krogen.

Längtar tills på Fredag då det blir Vemdalen! :)

/Sofie

Hur ser den ut egentligen?

Vad hände med bloggen?!

Dans

Jag har dans-abstinens. Det sprätter i kroppen på mig. Ska försöka gå och kolla på träningen iallallfall på onsdag. Jag hatar att vara sjuk!

Denna vill jag ha att dansa i:


Helgen

Helgen har varit som en bergochdalbana. Från att ha gråtit och varit orolig till att ha kunnat skratta och haft kul med goda vänner. För er som inte vet så fick världens bästa morfar Lasse en allvarlig hjärtinfarkt i torsdags. Vi trodde det hade gått bra men dessvärre ligger han på intensiven nu med alla möjliga slangar och maskiner omkring sig. Var där förut idag och hälsade på honom. Det var jobbigt att se honom ligga där...
Nu är det bara att hoppas att hans hjärta läker ihop igen och att resten av kroppen inte tagit så mycket stryk. 

Blev utgång i sundsvall i fredags, Danko Jones på Stadshuset och igår var vi på mittis. Hade trevligt båda kvällarna men hade dåligt samvete över att jag kunde roa mig när jag vet att morfar kämpar på för att hålla sig kvar. Finns ändå inget jag kan göra och det var på ett sätt skönt att kunna tänka på annat en stund. Nu ska jag hoppa i sängen. Godnatt /Emelie

Krya på dig Soffe! (L)

En söndag

Första söndagen i Mars innebär såklart Vasaloppet. Allas folkfest. Låg och kollade nästan på hela loppet. Det blev frukost framför tv:n, och sedan blev jag kvar där. Ja, jag had einget annat val för min kropp klarade inte av mer ansträngningar.

Nu har jag gjort en smoothie till mig och pappa och kollat på parlmanetet. Tycker David Batra är så rolig! Ska snart gå och sova. Blir hemma ifrån skolan imorgon.

Jag håller tummarna allt vad jag kan, det vet du Emelie!


RSS 2.0