Sommarjobb fixat

Nu har jag fått sommarjobb också, känns underbart kul! Kommer trivas som fisken i vattnet i storstaden. Nu återstår bara vart jag ska bo...
Ha en trevlig valborg, själv blir det grillning med tjejerna mina ;)

A big NO

Åh, vad jag längtar till sommaren när jag kan äta jordgubbar med lite svartpeppar ovanpå. Eller inte.
Jordgubbar ska ätas med mjölk, med socker eller på en smaskig tårta gjord av mamma. Annars får det vara!
Produktbild: Xide Summer

Tisdag

Nu är min bok klar om praktiken. Imorgon blir det examination. Dagen efter ska jag ut och åka igen. Det ska bli kul.
Hej svej!

Utrustad för picknick


Denna picknickfilt inhandlade jag i Sthlm på H&M Home. Jag kommer använda den flitigt till picknick, strandhäng eller bara för att lapa sol.

Back to buissnes

Hej och hå vilken helg vi har haft, helt kanon! Bodde på ett kanonhotell, gick på The Last Bounce i Globen, shoppade, åt gott och hade toppenväder.

Torsdag

Klev upp när J gick till jobbet. Började genast tvätta, städa och göra skolarbete. Nu har jag precis bäddat sängen med nytvättade sängkläder, det känns så lyxigt när man får sova i nytvättade sängkläder, helst ska de vara manglade också... Bortskämd, ja.

Status: Två dagar kvar

Idag har jag sprungit runt och fixat några saker på både skol- och nöjesfronten. Sedan stekte jag kyckling och gjorde en god sallad till middag och nu väntar en lugn kväll med lite planering inför helgen. Jag älskar nämligen att göra listor på vad som ska packas och göras innan jag ska åka någonstans.

/Sofie

Spring.


Ut med det gamla in med det nya


Nu klappar jag mig själv på axeln. Jag har burit ner vinterkläderna och städat byrån, burit upp vårkläderna och hängt in dem och vikit dem fint och lagt in resten i byrån. Denna ordning kommer vara i cirkus två dagar tills jag ska packa för resan till Stockholm. Men jag är glad ändå, för nu har jag varit duktig.

Nu ska jag sätta mig och göra lite fina illustrationer till trycksaken jag håller på med om praktiken.

Aktuell tid, telefonkö: 1:25:09

SJ ringde upp, och med ett förinspelat meddelande meddelade dem att våran tågresa nästa fredag till Sthlm är avbokad utan att nämna orsak. Och nu sitter jag här, i telefonkö, och skriver klart min praktikrapport, och är skapligt arg.

"Du är fortfarande placerad i kö, vi besvarar ditt samtal så snart vi kan"


Aktuell tid, telefonkö: 1:31:00

Söndag

Vilken underbar dag det verkar bli, solen lyser och det är klarblå himmel. Har varit klar ett tag nu men sitter och väntar på Johan som kommer hem om ett tag. Sedan ska vi ta en åktur ut till Alnön för att kolla vart moster och morbror har köpt stuga.
Ha det bra! :)

En liten förändring

Hallen målad, check!

Toasted

Vilken underbar påskhelg jag har haft. God mat, underbara vänner, dans, vin, mer god mat, påskägg, påskhjärta, världen bästa familj. Helt enkelt toppen!
Nu håller min händige karl på att stöka här i lägenheten, tror jag ska göra lite toast till oss och sedan slå mig ner för att invänta Desperate.
Ha en bra kväll!

Glad Påsk!

Är hemma i Ånge nu och har stökat på här idag. Ska umgås med Ellinor nu sedan blir det grillning och utgång med tjejerna. Underbart!
Ha en toppenbra påsk!
Kram.

RSS 2.0