Made in Sweden

Måste bara skryta om att jag satt bredvid en tjej som jag råkade avlyssna när hon pratade i telefonen. Hon ahde blivit utvald av Made in Sweden-teamet och sedan ringde Anders Bagge och pratade med hon om musik och allt möjligt. Coolt. Var tvungen att kolla på henne för att komma ihåg hur hon såg ut tills hon blir känd, haha!

/Sofie

Klagomål

Vi har fått klagomål att vi har dålig uppdatering.
Detta beror då förstås på att jag glömde mitt mobila bredband hemma i Ånge när jag åkte ner till Sundsvall. Detta var väldigt trevligt, för nu fick jag sitta och spela Rollercoaster medans jag var sjuk. Jag kom ju en bra bit på min karriär iallafall. Hah!

Nu är det fredag och jag blev snuvad på en dags ledigt nästa vecka då dagens lektioner blev flyttad tills på måndag.
Var på stan med Denise istället och inhandlade ett par trosor, en tunika, ett halsband och ett skärp. Mycket fint! Nöjd.

Imorgon blir det jobb och förhoppningsvis utgång om jag orkar. Men det gör jag nog!

Nu tjatar syster på mig att vi ska göra mat.

treeeevlig kväll!


Mycket bättre än riktiga pussycat dolls!

Kolla in dessa framtida artister!


.

Man tror att de personer man älskar alltid kommer att finnas hos en, men så händer det saker som får en att inse att alla kommer att försvinna till slut.

Huvudsaken är att du mår bra, vi är inte redo att släppa taget om dig än...

Lillördagkväll

Ikväll är det Greys Anatomy som gäller, världens bästa serie. Tränade Body Pump tidigare ikväll och imorgon ska vi ha provtagning, dvs vi ska sticka varandra. Spännande...



Danko Jones på Stadshuset

Lyssna och föreställ er mig och Benke headbangandes framför scenen. Haha kommer bli grymt.


Grattis Vickan!

Dagens stora nyhet är att vår kronprinsessa har förlovat sig och ska gifta sig och bilda familj. Stort grattis till henne. Och till hennes Daniel.


Fika

Nu är jag hemkommen. Har precis lyckats slått in paket. Övertygade katten om att hon ville vara ute. Sedan gjorde jag en smoothie:


Banan, Kiwi & Vaniljyoghurt. Mumma!

Var och fikade med Johanna & Denise förut. Vi blev kvar där ett bra tag och det är mysigt att sitta och prata bara. Innan dess hade jag och Denise kollat in bokrean här i Ånge. Men jag insåg att de böcker jag vill ha var inte på rea, om dom ens fanns där så det fick vänta.
Denise hjälpte mig sedan att handla inför middagen jag ska laga ikväll. Dock ingen avancerad middag om ni tror det, haha.
Sedan blev det bra mycket snack med henne också. Man saknar dom här hemma när man är i stan hela veckorna. Det är skönt att nu komerm jag kunna kanske vara hemma liiiite mer än tidigare då det är mycket att läsa hemma.

Nu ska jag hitta på något annat! Hej på er!

Födelsedag

Idag fyller pappa år. Jag har försökt slå in hans present men när man har en katt i huset så är det inte det lättaste. Får låsa in henne eller muta henne med godis..

Ska snart ner och handla lite mat till middagen jag ska göra, sedan tänkte jag gå och kolla bokrean och fika med Denise & Johanna.

Kursen som startade igår överträffade mina förväntningar med hästlängder. Vi fick ett varsitt företag (min grupp fick ett heminredningsvaruhus) som  vi ska bygga upp från grunden med vissa givna kriterier. Vårt mål är att konkurrera ut bl a Mio.. Får se hur det går, heh. Så hela den här kursen går ut på att tillämpa det vi lär oss på förläsningarna i våran organisation.  Hur skoj?

Nu sitter Flisan i pappas present. Kan inte säga mer ifall han får för sig att läsa bloggen!
Nu ska jag läsa boken: Integrerad organisationslära. 100 sidor kvar att läsa idag, pust!

Feeling pretty blue

I morse efter kursintron ville jag ta livet av mig (inget kul att skämta om men jag ville bara hem och dra täcket över mig och dö). Fast nu börjar det kännas lite bättre. Har läst igenom studiehandledningen en miljon gånger och lugnat ner mig. Nu inser jag att provtagning, HLR, ergonomi, urinkateterisering, injektioner, personlig hygien, svara på frågor om äldres hälsa, en rapport, ett seminarium, 4 veckors praktik och 2 examinationer på 10 veckor kanske inte är så jobbigt ändå.

Nyss varit på boxning och avreagerat mig lite. Sitter och lyssnar på Hoffe nu och ska försöka kirra lite käk.



När jag ser de här bilderna blir jag glad i alla fall. Vi hade kul då.

+10kg

Min helg har bestått utav att äta och vara social kan man sammafatta det, väldigt kort. Fredagen avnjöts med Tacos framför Let´s Dance. Med familjen som sällskap. På Lördagen var jag först iväg till farmor, sedan fikade jag med Ellinor (observera att jag även fikade hos farmor för att inte vara storbjuden). Sedan åkte jag till Johans farmor som höll på flytta till Ånge. Där bjöds det även på fika. Dock drack jag bara te. Där tog det stopp. För jag visste att jag sedan skulle äta på knutis med familjen.

Väl på knutis träffade jag Sara som jag inte hade sett på ett tag. Det var kul, vi måste dra ihop ett gäng och hitta på något! Sedan blev det mat och efterrätt. mums. Sedan drog jag hem till Denise och åt ost, kex, päron och vindruvor. Mums det med ;) Haha. Så jag åt hela dagen.. Kan man säga.

Idag var vi upp til Nybo, fick fika och jag dängde Emma i både Yatzy och Chicago. Jippie!
Kvällen har varit lugn hittills och nu ska jag kräva massage. Det är sånt pojkvänner är till för ;)

God Kväll! =)

Godmorgon!

Igår var det trevligt hos Carro och Chrille. Vi spelade guitar hero och ABBA singstar större delen av kvällen.


Värdparet i action

Idag blir det en skön söndag. Om en stund ska jag och Jasmine pallra oss ut på en promenad och kanske ta en kopp te på paus? Vi får se. Senare i eftermiddag ska jag, eller MÅSTE jag, se reprisen av Greys som jag missade i onsdags. Och imorgon börjar vi en ny kurs och jag har inga böcker. Känns ju bra...


Bäst vi passar oss...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4471236.ab

Smart tjej

Lampan inne på min toalett gick idag. Jag var tvungen att ringa pappa och fråga vad jag skulle göra. Tydligen ganska enkelt, det var bara att skruva av glaskulan och sen stod det på glödlampan vad det var för lampa jag skulle ha. Inte lätt att veta, trodde det skulle vara mer avancerat än så. Men i alla fall, väl på macken för att greja en ny glödlampa så hittade jag den inte, letade och letade... Till slut tog jag min veckorevyn (blondinbella på omslaget) och gick fram till kassan och drog fram den trasiga glödlampan:

- Har ni några såna här eller?
- Jag tror det, men kanske inte 60 W, funkar det med 40?
- Inte vet jag eller...

En glad blondinemelie har nu åter lyse på toaletten.

Friday

Kvällen blir en lugn sådan med Let's dance. Imorgon blir det andra bullar då syrran och hennes man ska ha inflyttningsfest. Kommer nog att bli riktigt trevligt. Vet inte vad jag ska ge dem i inflyttningspresent bara, några förslag? Funderar på en god likör kanske...

Körde pump idag på förmiddagen och fan vad jag lastade på vikter. Träningsvärken kommer smygande, känner på mig att jag kommer att vara lagom död imorgon. Tur att det blir en träningsfri dag.

Träffade Jasmines familj en snabbis idag, de verkade trevliga. Ikväll skulle antagligen hon, hennes bror och Jenny ut och svira, men jag bangar. De får sitta och förfesta men jag vill se på tv. Lite social kanske jag ska vara.



Kvällens middag, gott gott.

God Morgon!



Nu sitter jag på tåget. Perfekt att man kan ha internet igång! Ska läsa igenom tentan nu innan jag lämnar in den. Sedan ska jag gå ner på stan, hoppas på at jag får med mig någon som tar en fika ochs edan ska jag göra ett ärende åt Johans mormor. Sedan bär det av hemåt. Väl hemma ska jag städa tänkte jag. Jag ahr inte gjort mycket nytta denna vecka ås jag ahr lite dåligt samvete. Får hoppas mamma inte kommer på att städa precis överallt innan jag kommer hem!


Ha en bra dag så kanske vi hörs på vägen hem!


Torsdag

Tentan igår gick bra. Svarade på allt så nog måste man ha klarat den. Efter tentan återvände jag till sängen och på kvällen blev det tacos hemma hos Stina. Gott gott men mätt mätt. Efteråt satt vi och jäste, pimplade vin och lyssnade på musik. På Olerys var det After skiweek så vi drog dit en sväng och det var väldigt kul. Många från klassen och andra bekanta ansikten.

Fick nyss ett mejl från kvinnan som har hand om min praktikplats och hon skrev att jag var ledig under påskhelgen. Jippi! Då ska jag åka hem till ett tomt hus. Så det blir FF då. Haha.


Jasmine och jag igår.

Bekvämt

Jag är bekväm av mig. Jag hatar alla lösenord och användarnamn när man ska logga in på datorn, Facebook, bloggen, hotmail, h&m och allt vad det är.. Olika överallt. Nu har jag ordnat så när jag ska logga in på datorn så behöver den bara läsa av mitt fingeravtryck. Och datorn kände tydligen av min bekvämlighet så nu logagr den in överallt av sig själv, behöver bara gå in på sidan. Höjden av lathet.

Jag är fortfarande inte klar med mitt arbete så det blev ingen hockey. Och imorgon är jag tvungen att dra till stan bara för att lämna in mitt skolarbete. Surt va? Tur att jag åker billigt!

Ha en bra kväll!

Sol i sinne

..och brun inne?
Nä inte får jag några fräknar när jag sitter här inne och skriver och äter lunch bestående av Tortelini och Parmigiano Reggiano.

Det är riktigt kanon vårväder utomhus och jag sitter här och vrålskriver för att hinna klart. Näe, så farligt är det väll inte.. Men jag vill vara klar snart. Så kanske det blir hockey ikväll med Benke? Det var hon som frågade mig så jag får väll se om hon fortfarande vill och om jag hinner. Det återstår att se.


H&M Home

Någon som missat att H&M ska göra en kollektion för ditt hem? Finfina saker. Får se om jag kanske beställer något. Kollektionen släpptes idag!

Detta vill jag ha


Nämen!

Denna var väldigt fin. Såg några blommiga kjolar igår. En på H&M, vit grund med blå blommor. En på Monki, med pastellblommor, för ljusa färger för min smak. Näe, ingen kändes riktigt potentiell, men denna tyckte jag motsvarade mina förväntningar..

ASOS Rose Print Full Skirt

Detta vore inte heller fel att få hem i brevlådan..






Ps. Mozart funkar!

Mozart

Jag lyssnar på mozart och skriver hemtenta. Jag har dåligt med inspiration så jag testar detta beprövade trick och ser om det blir bättre. Tro mig, jag är inte så här hela tiden..

Igår rök nog lite mer än en halv decimeter. Det känns kort men det syns ingen stor skillnad. Luggen kortades av lite och jag var lika feg som vanligt och körde på det gamla vanliga helt enkelt. snart måste jag slinga håret igen också.

Hittade en tunika också. Dock vet jag inte om jag ska behålla den. Beslutsångest!

Lyckokaka

Trots att jag har med mig matlådor hemifrån så kunde jag inte motstå Jasmines förslag att käka Sushi till middag idag. Ingen egengjord denna gånmg utan det blev Samurai Sushi. Gott och mysigt var det. Till efterrätt fick vi melon och lyckokakor. Men min lyckokaka var halv och likaså lappen! I alla fall, så här stod det på den halvan jag fick:

... HAVE A LOT OF
... NEXT WEEKEND

Vad tror ni?

Lasse

I fredags firade mormor och morfar 49-årig bröllopsdag. Då tog Lasse och köpte en krukväxt på Ica till sin kära maka. Är han inte romantisk så säg?

Idag åt vi lunch på en restaurang här i stan, jag, mormor, morfar och storasyster. På bordet står en sak med tandpetare i. Helt plötsligt så sträcker sig Lasse fram och tar en hel näve med tandpetare och trycker ner i byxfickan. Folk runt omkring kollade lite skump på honom, OCH även jag. Frågade vad han skulle med dem till och han svarade att det var för att rensa pipan. Haha ja, han är rolig den där Lasse.


My Back Pages


Måndag

Tack vare Jasmine är jag inne i en Bob Dylan fas. Jag älskar honom.

Helgen i hemtrakterna har varit mysig. Bara tagit det lungt, tränat och haft trevligt sällskap. I lördags var jag i stan och shoppade loss med mamma, lillebror och mormor. Ett rosa linne med rosett fram och ett vanligt grönt, båda från MQ, fick följa med hem. Hittade även ett par svarta glajjer och en tvålpump med tillhörande tandbortsmugg. På kvällen bojkottade jag och denise kärleken till det motsatta könet och hade en romantisk afton tillsammans med rosa kärleksvin som väckte sommarkänslor. Också spelade vi world tour med lillebror. Måns var bäst, eller hur?

Idag har det varit plugg på schemat och ikväll så kommer sofie över en sväng. Hej svej!


Min termos ser ut som en dildo


Beach 09

Usch vad jag just nu längtar efter sommar, sol & bad. Inte nog med det, jag vill åka utomlands också. Detta resmål skulle falla mig helt i smaken. Dock skulle plånboken inte vara sig lik efter resan.. Nä, när man är student får man snåla lite. Jag ska iallafall åka nästa år om jag får någon med mig. Och det får jag nog, utan att ens behöva använda min övertalningsförmåga.
Visa stora bilder
Ett resmål som inte vore helt fel..

Nu ska jag försöka på mig med min hemtenta som ska vara oändligt stor enligt instruktionerna som vi har fått. Jag har lite panik för jag hittar inte det jag söker. Tog en bloggpaus nu för att återhämta hjärnan.

Nu vill jag ha hjälp!

Jag ska klippa mig imorgon.

Ska jag klippa av någon decimeter eller spara?

Drömde i natt att jag klippte av två decimeter som jag är sugen på att göra. Men då fick jag panik.. så nu vet jag inte längre hur jag ska göra.. Svårt!! Skulle vara skönt att ha bara lite nedanför axlarna.. Nä jag vet ärligt talat inte..

Nu: Plugg!

Jag vill ha sommar!


Sundsvall -07


Träslaget -07


Efterbränningen -07


Vid Ångesjön -06


Varför Efterbränningen har fått sitt namn.. Aoch!


Bulgarien -08




Vill ha!



Snygg va?

God morgon!

Nu är jag tillbaka i Sundsvall. Åkte hem igår men var tvungen att åka tillbaka då vi har ett möte med de programansvariga för programmet vi har gjort reklam för.

Sedan ska jag ner på stan, luncha med mor och Camilla och sedan ska jag göra lite ärenden åt Ellinor, Johan och Pappa. Haha. Och sedan ska jag hinna köpa en alla hjärtans dag present åt Johan också. Tror ni jag hinner detta på ca. en timma? Det återstår att se. Tills dess får ni ha en förträfflig dag! Jag återkommer.

Sol i sinne



Imorse när jag gick till skolan.

Vilket underbart väder det var imorse. Jag blev på skitbra humör av att vara ute och gå. Solen behövs och välkomnas med öppna armar av mig. Nu har vi inte så mycket kvar av skolarbetet så det känns skönt. Imorgon blir det en efterlängtad dansträning!

Sov gott!

Rhodos town

Den 7:e juni bär det av till Rhodos med Benke. 4-stjärnigt hotell med all inclusive låter inte dumt i mina öron i alla fall. Vi ska ligga i bubbelpoolen hela dagarna och dricka mängder med lokala drycker.


Tisdag

Idag lyser solen ute. Skönt. Kanske går lättare att plugga då?

Tack Denise för tipsen om presenter. Jag får se vad det blir. Egentligen är det viktigaste för mig att vi är tillsammans :) Som sagt, jag får se vad det blir..

Nu ska jag fixa håret och sticka på skolan och jobba järnet.

Ska bara tipsa om att gå på Te-buffén som Café Charm har, De finns allt mellan scones, massor av marmelader, kakor, dammsugare, tårta, ja allt! Du betalar ett pris och får äta hur mycket du vill!

Ha en rba dag mina vänner!

Huvudet är tungt

Mycket information i mitt huvud just nu. Mycket tung information. Såsom analyser, vetenskapliga artiklar m.m. Jag vill lägga det bakom mig men det går ju tyvärr inte.. Det är lite som en svacka, men jag gör mitt bästa och det är bra nog som det verkar.

Imorgon blir det nog ett tiotimmars-pass på skolan för att vi ska komma någon vart. Vi har dock bestämt att vi ska på te-buffé mitt upp i allt för att rensa tankarna.

Johan tipsade om en låt som jag lyssnade på nu och jag säger bara det,

man kan inte INTE gilla Lars Winnerbäck och hans låtar..

Låten heter "Som jag hade dig förut". Orkar inte lägga upp youtube nu så ni får söka själv.

Någon som har ett förslag på en Alla Hjärtans Dag present eller två? Frågar igen då jag bara fick ett svar förra gången: Köp en hora åt honom. Detta var skrivet av Johanna och jag kan komma med det sorgliga beskedet till dig Johanna att det komemr tyvärr inte att hända..

Nu måste jag sova. Frida var nyss här och vi beställde mat och snackade strunt. Mys!


Helt skruvat?!

Ni som såg på melodifestivalen i Lördags antar jag också märkte att det var ett nytt poängsystem, eller rankingsystem eller vad man kan kalla det. Detta för att antagligen få in mer röster. Men just nu är det detta som kvällstidningarna beskriver som "skandal" m.m.

Såhär går det till:
Alla bidrag får först genomföra sina bidrag, då får svenska folket rösta
Sedan talar dom om vilka fem som har gått vidare
Därefter ska vi rösta igen
Efter detta så väljer SVT ut två, av de som fått flest röster, som ska ingå i en duell mot varandra
Sedan ska vi rösta igen på dom två
Efter duell nummer ett så får vi veta vilka två som ska ingå i duell numemr två och därigenom får vi även veta vem den sista blir som får åka ut
Sedan ska vi rösta på dom i duell nummer två
Och dom som ahr förlorat i respektive duell går till Andra Chansen..
Det finns även en internationell jury som väljer ut ett av bidragen i varje deltävling som får en extra chans.


I Lördags fick Carolin af Ugglas både komma till Andra chansen och blev juryns val, Detta är ju jättekonstigt system.

Är det någon som förstår något??!


Jag ligger på latsidan

Har varken orkat eller haft tid till att blogga.

Helgen har varit sjukt bra. I fredags kom syrran och överraskade mig 7.00 med fika på sängen, varm oboy och smörgåsar hade hon gjort i ordning. Så vi hade lite picknick i min säng innan hon var tvungen att dra vidare till jobbet. Senare på förmiddagen kom Jenny förbi och vi drog och handlade och därefter gjorde en smörgåstårta. Också blev det såklart premiär på systemet.

Mot kvällen kom Sofie och Denise. Fick fina presenter av dem, tack igen och tack alla andra! Vi drack skumpa och gjorde oss fagra innan vi gick till Jenny. Där blev det förfest innan vi drog till Plaza. Det var ganska lamt där, lite folk och dålig musik. Men jag hade kul ändå. Hade ju sådan tur att jag fick dansa med Brunettberra. Efter krogen blev det korv och stripper på Sibylla.

På lördag begav jag mig till Ånge för lite kalas med familjen. Och där blev det ännu mer smörgåstårta... Har ätit så sjukt mycket smörgåstårta i helgen. Men nu hoppas jag att det inte blir något mer av det på ett tag. På kvällen var det meningen att det skulle bli en lung kväll med lite polare på besök. Men vid åttatiden fick jag och Denise ett erbjudande om att dra till Vemdalen, vilket man inte kunde tacka nej till. Så en halvtimme senare var vi på väg. Kom ut på krogen runt tolvtiden. Det var mycket folk, många ångebor och många "äldre" människor. Och jag hade rikitgt skoj!

Och du Frida, jag antar utmaningen när jag åter är i de jämtländska krokarna och har en dator med bilder.


Dom där..

..skorna som jag har beställt och lovade att fota. Här är dom:



Här är min dagsoutfit som ingen bad om men jag tyckte passade in här för att fylla upp lite tomrum.




Nu går det hårt åt

Nu ska ni vara glad att ni inte gick med mig hem från skolan. Jag gick och svor och det kom faktiskt några tårar för att jag var så arg.

Det har, som ni säkert har märkt, snöat i en oändlighet, konstant. Och såklart måste plogbilarna ut och skotta. Men tror ni dom skottar i Sundsvall? Just nu kan jag säga att trottoarerna är bort snöade, dem har ersatts med stora snövallar. Vägarna är spåriga där bilar har kört och såklart ska det komma bilar hela tiden när man ska utnyttja det lilla område med tillplattad snö. Jag är så arg på vägverket eller vem/vilka det nu är som SKA sköta detta underhållningsarbete. Har dom ett sju till fyra jobb eller vad är det frågan om?
Tacka vett jag Ånge. Där kör dom på för fullt så fort det börjar snöa. Jag är en bortskämd byfåne som flyttar till en stad i förhoppning om att det finns bättre möjligheter. Just nu ser det mörkt ut.. Sluta snöa! Jag vill ha vår!


Söndag

Helgen har bestått utav fest och mys. I fredags var vi i Östersund , som sagt, för att fira Emelie som fyllde år. På Lördagen åkte vi till Ånge och jag hämtade ut mitt paket från H&M. Vart riktigt nöjd med allt förutom ett linne som jag ska skicka tillbaka.. Skorna kommer användas flitigt hoppas jag. Lägger ut foto ikväll på dem.

På kvällen blev det melodifestivalen och sedan Rosa Pantern med Johan + familjen. Mycket mysigt.

Nu ska jag strax åka tillbaka till Sundsvall för att göra grupparbete. Kan säga att jag är en aning less på skolan nu, men det är bara att hålla ut.  Nu har syster fixat lunch så nu ska jag kila. Ha det bra allihopa!

Förresten, någon som har sett Elin Klings blogg nyss? Tänkte bara säga att en sådan överraskningsfest vill jag också ha. Och ja Johan, mamma eller vem nu som läser detta, ni SKA se detta som en ordentlig pik. Hehe..

Kvällen hon blev 20..











Utmanad

Jag ahr blivit utmanad av Frida Nässen.

- Gå in i mappen Mina bilder (eller My Pictures, eller var ni nu har era foton).
- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.



Jag låg hemma och var sjuk när vi gick på gymnasiet. På Tv:n var det störtlopp, super-G och slalom. Vår katt Flisan tyckte det var spännande och drog nytta av tv-bänken och den platta tv:n och satte sig på absolut första parkett för att hejja fram svenskorna.

Eftersom jag inte känner så många med blogg så blir det att jag utmanar några som Frida N redan har utmanat:

Denise
Sara O
Emelie L
Frida
Emelie N
och
Blondinbella (Hehe)


Min käre vän blir 20, hurra för henne!

Idag fyller Emelie år, en alldeles underbar vän och även bloggkompis 20 år. Detta ska såklart firas. Efter två timmar skola idag tar jag tåget till östersund, påvägen hoppar Denise på. Väl där ska vi till Emelie och sedan vet jag inte riktigt hur kvällen ser ut men vad jag vet är att det kommer bli en kul kväll! :) Det kommer komma foton på bloggen, var så säker..

Grattis Vännen!

 
 

Tabita har unnat sig hela natta


Sista dagen som tonåring



Titta vad jag fick i mitt postfack idag. Gud vad jag blev glad. Varför är det så att man nästan aldrig köper CD-skivor längre? Det är ju mycket roligare. Beställde även en CD med David Bowie och en med Veronica Maggio.

Första delen av dagen har jag tvättat och städat och pluggat lite på skolan med Jenny och Jasmine, blev inte så mycket gjort på den sistnämnda fronten men det är ju två veckor kvar till tentan så jag känner mig lugn. Resterande delen av dagen hade jag tänkt sova lite middag, laga middag (kycklingsallad) och sen träna dubbla pass, pulsspin och bodypump.

Imorgon är jag inte längre någon tonåring, då är jag vuxen, på riktigt.

Dagens

Har verkligen ingenting att dela med mig av så jag lägger in en bild på dagens middag. Supergo kycklingfilé (ej torr sådan), hel bulgur och wokgrönsaker. Sen att jag äter ur en plastlåda beror enbart på lathet.



PS. Jag och Benke ska boka resan till Rhodos inom de närmaste dagarna, så de som vill med få ta och bestämma sig för vi bokar i vilket fall. Punkt slut.



You just gotta löve ÖB...


Idag har jag pallrat mig ändå bort till ÖB för att köpa livsnödvändiga saker och FRAMFÖRALLT billiga sådana. Älskar det. Imorgon ska jag har jag tvättid 7.00 och mellan maskinerna ska jag även försöka städa lägenheten. Man måste ju ha det skinande rent hemma när man ska få finbesök på fredag.

Beprövat sätt

Mormor introducerade gröt med russin för oss när vi var liten. Nu har jag kommit på att det är jäkligt gott. Och bra för att få energi. Så det blev min middag idag innan dansträningen, och så klart så dricker jag min älskade Brämhults till!

Idag var vi ut på en lite roadtrip till Juniskär där vi skulle plåta en korvkiosk. Den vi skulle plåta var stängd men det gjorde inget till vår uppgift. Men kallt var det, och snön låg som ett högt täcke på vägen till korvkiosken, så det är inte för ens nu min kropp och mina fötter har återhämtat sig efter kylen. Trodde stenhårt på att mina tår hade förfrusits. Och det gjorde ju inte saken bättre att vi inte tog med någon av bilderna vi tog därifrån.

Nu vill jag ha vår!!

 
Kort blommig kofta ifrån H&M.

HAHA



Lyxa till det

Igår köpte jag Brämhults. Det är så himla gott då det smakar precis som färskpressad juice. Och så är det bra eftersom det är mycket c-vitaminer också. Lyxigt till frukosten. Mums.


Åldersnoja

Drömde att jag skulle fylla 39 på fredag istället för 20... Snart så.

I just can´t get enough

Jordgubbar är det jag håller närmast hjärtat, vare sig det är i ätbar form eller lukten på ett body butter eller en hårinpackning. Denna hårinpackning har jag haft förut och jag gillar både själva inpackningen och doften, Den luktar bland annat jordgubb. Hårinpackningen är för slingat hår men den finns även för färgat hår. Konsistensen är skapligt lös men jag tycker den hjälper bra. Frisörer rekommenderar att man gör hårinpackning iallafall 1 gång i veckan. Speciellt om man har färgat hår.

Nu måste jag beställa klipptid! :)


Ett tips:


www.lundlund.se
En sida med jättemånga duktiga fotografer, stylister m.m.
Men kom ihåg att dessa bilder får man inte bara kopiera!
Men det ger en bra inspiration i många syften.

Nu kommer det ta ett tag..

..innan jag sätter i mig en korv. Har fotat olika korvar idag som vi hade köpt med olika tillbehör. Korvar för 160 spänn. Haha! Och dom tröck vi lätt i oss, jag åt dock bara en. Det vart lite för mycket korvsnack där. Och nu komerm det tag ett tag innan jag äter en korv igen, är inte så förtjust i sånt ändå. Men korvplåtningen gick bra, haha!

Tisdag

Usch, jag känner på långa vägar att detta blir en jobbig vecka, iallafall fram till fredag. Har två grupparbeten och så har vi ett extra grupparbete som vi ska presentera för informationsgruppen på mittuniversitetet, detta är en uppgift som bara några få ahr fått i klassen då dom som är ansvarig för programmet valde ut vissa. Våran grupp ska fota idag och sedan är det bara att hålla tummarna på att de väljer våran för då får vi publicera den på riktigt! Wie!

Men innan det kommer bli så kul så är det långt kvar.. Nu är det omvärldsbevakning och mellanmänsklig kommunikation som gäller. Och jag är inte i mood för det nu.. :/



Sedan ska jag komma på vad jag ska ha på mig på fredag också när det vankas fest!


Vårkänslor..


Händer det dig..

..att du, som är tjej, ungefär en gång i månaden blir väldigt sugen på choklad? Nästan obotligt sugen..? Det händer iallafall för mig. Och det var som att gud (i detta fall moster min) hörde min bön efter choklad! Min moster, som är väldigt snäll, bjöd nämligen på middag idag och till efterrätt hade hon köpt chokladpudding. Hon mer rätt kunde hon pricka?


Tur att det bara är en gång i månaden..

Överge det traditionella

Om jag, mot förmodan skulle överge min marräng tårta med massvis med jordgubbar på, på min födelsedag så skulle det bli en tårta som såg ut såhär: Eller iallafall en som ser ut som en MacBook Air.

cd-printer-cake pictures

Dock blir den tårtan väldigt liten då macbook air är väldigt liten. Typiskt!


Snart Alla Hjärtans Dag, något förslag på vad man kan köpa till sin loverboy?(Ett uttryck ifrån Dirty Dancing och inget annat!)

Farbror Frej

Jag bor ju i ett hus med bara studentlägenheter och därav fullt med studenter. Men ändå bor det en gammal farbror här. Han måste minst vara över 70 år och glider runt i trapphuset med sin käpp, han älskar att prata med alla ungdomar om vädret och andra trevliga saker. Han är himla trevlig. Jag är bara lite fundersam hur det kommer sig att han bor här bland oss. Jag gissar att han förfalskade sitt intagningsbesked och kirrade en lägenhet nära centrum. Han skrattar gott åt de som han lurade på vägen.

Helgen

Poster

Valkyria gjorde mig besviken. Den var bra hela vägen, med bra skådespelare och handling men när vi lämnade stolarna efter eftertexten hade börjat rulla så tyckte vi den hade ett dåligt slut. Men så är det väll att göra en film på en sann berättelse.

På lördagen blev det shopping, dock endast för Johans del. Och det var skönt för då hade jag gott samvete när jag kom hem sedan.  Vi åt lunch på Body in Motion som jämt har så god mat! Nyttigt och underbart gott!

Tidig kväll efter körslaget.

Igår pluggade jag. Sedan åkte jag emd Ellinor och kollade på hennes dansträning, var med typ halva tiden också. Det var kul!

Nu ska jag på skolan, har varit uppe sedan 5.00 imorse då jag skulle med tåget men ahr sovit en stund nu. Det var -20 i Ånge men här visar min termometer bara -5?!

Idag är den enda föreläsningen vi har på den här veckan vilket är riktigt skönt. Sedan blir det massor av grupparbete och på Torsdag ska vi presentera reklmen för internationella samhällsvetarprogrammet. Hoppas dom väljer oss!

Ha en bra dag så hörs vi!

Varsågod, lite musik



Ps. Jasmine har bra musiksmak.

Första februari

Vaknade för ungefär en kvart sedan. Har sovit som ett barn hela natten. Drömde att någon hade ätit upp alla mina hårdbrödmackor. Dagen ser ut som sådan att det blir lite film med Jasmine om en stund och ikväll ska jag träna och handla.

Börjar bli sjukt less på alla festligheter Östersund bjuder på, det börjar bli för mycket för lilla mig med utgång var och varannan helg. Till helgen så blir det fest igen men då fyller jag 20 så det ser jag liksom fram emot. Men efter det kommer det nog att bli lungt ett tag framöver...

Benjamin Button var en otroligt bra film i alla fall, ganska lång, men bra. En vacker film om att åldras baklänges. Sen att Brad Pitt är en riktig hunk gör ju bara saken bättre. Även om han inte var så snygg hela filmen, men han var en gullig farbror. Så om ni får chansen så se den!



Åre

Vilken kanondag vi haft! Jag, Stina och hennes lillasyster Lisa drog till Åre för lite skidåkning. Vädret var kanon, visserligen kallt nere i dalen men på toppen var det +8 grader så där kunde man steka lite. Efter att ha åkt hela dagen mellan 10-15 blev det afterski på "dippan". Och även after-afterski... Hahah.
Kom hem runt halv nio och var helt slut. Kokade makaroner för cirkus 20 pers (lite överdrift...), men hade inte ätit på nio timmar så man tog i då man fyllde kastullen.

Blev en liten och lugn utgång på Plaza, det var trevligt men jag var sjukt trött.


RSS 2.0