Från innebandyproffs till lärarstudent

Fick just ett mail där jag kunde läsa hur det gick för mig med min rapportskrivning i Svenska. Jag går visst lärarlinjen i stockholm. Tur jag är clever nog att inse att det inte är till mig, utan till Emelie Lindström i Stockholm med nästan identisk mailadress, jag tror vi är lika gamla till och med. För i våras hade jag beställt en jäkla massa studentprylar. Hon är typ innebandyproffs också som spelar i landslaget, för jag har fått mail om det, men då gick det upp för mig ganska fort att det hade blivit fel. Min innebandykarriär består av att riva sarg. Ibland undrar jag och inte vi delar mailbox. En sak är säkert, det är inte lätt att komma ihåg sin mailadress.

Om 2 timmar drar jag till fjälls. Det blir jag, benke/denise, sofie, johan och peter. GOTT NYTT ÅR!


Nu blev jag glad

Emelie bjöd på en riktigt bra låt, blev på mycket bättre humör än innan. Har gått runt och surat hela dagen. Fråga mamma! Ingenting dög idag.

Igår var vi hos Benke och spelade Partyalias, jag och Johanna kämpade men nådde inte enda fram.

Imorgon blir det stan, ska handla lite grejjer. På Tisdag drar vi till Vemdalen och blir kvar där över nyårsafton. Jag, Emelie, Denise, Johan, Peter och kanske Petter.  Ikväll kommer dom hit så vi ska planera mat m.m.


Själv bjuder jag på Rikard Palm ifrån SVT som gör lite tabbar:



Ha det så bra!

Ciao!

Tvångsskrivande

Benke tvingar mig att uppdatera bloggen. Hon tyckte att det var på tiden att jag gjorde det nu. Så jag gör väl det då. Trots att jag känner mig ganska tom.

Senaste dagarna har jag umgåtts med goda vänner. Nyår är klappat och klart, det blir Vemdalen med benke, sofie, johan, peter och ev petter. Ja, ni ser jag mår bra.


Annan dag jul...

Snart är julen över. Det blev en lyckad kväll igår, trots allt. Började kvällen hemma hos petter och peter. Därefter blev det mittis och där man träffade en massa personer som man inte sett på länge, allt för länge...

Jag är kluven för hur jag ska fira det nya årets ankomst. Verkar som att alla jag vill fira med ska vara på olika ställen. Vemdalen, sundsvall och ånge, typiskt. Jag vill vara på en enda stor fest med alla jag rår om. Jag kan inte bestämma mig för vart jag vill vara. Just i denna sekund lutar det mer åt vemdalen eftersom det inte verkar vara så många själar som ska stanna i ånge, sorry sofie och johan, men jag tycker ni kan smölja med till vemdalen!

Bjuder på en låt som gör mig glad.



Juldagen

Mysig julafton vi hade här hemma i går. Fick mycket fina julklappar, hoppas att de andra blev lika glada för det jag gav dem. Jobbade i natt och tjänade storkovan. Nu ska jag slänga mig i duschen och göra mig iordning och bege mig ner till mormor och morfar och äta middag, planka från ica, mums.. Sen ikväll blir det utgång med en massa goda vänner! Blir nog inte dumt!




Jag med

Jag vill också bara säga God Jul! Imrogon blir det fest med brudarna och grabbarna! Wiho!

Nu väntar julmaten!


God Jul!

Ville bara säga det. Puss!


23 december

Världens längsta dag... dagen före dopparedagen...

Jag har jobbat idag. Det gick bra, men långsamt. Nu är det massa julstök i mitt hus, människor springer runt och fixar och donar. Själv sitter jag här och kör den där med "att jag har jobbat så hååårt idag". Stackers mig. Egentligen inte, för jag ljuger. Jag har inte alls jobbat särskilt hårt

Dan före..

Idag bara sprätter det i kroppen på mig. Jag är sjukt glad. Idag ska jag jobba på cafet sedan ska jag hem och käka sedan klär vi julgranen och spelar bingolotto på uppsittarkvällen. Jag är som ett litet barn som tror på tomten. (Jag fick nämligen veta i våras att våran "tomte" hette Lennart och bodde längre in gatan sedan dess tror jag inte på tomten)

Vi hörs mina vänner! Annars får ni ha en riktigt God Jul!

Puss & Kram!

Nu fixar jag det här

Just hemkommen efter ett jobbpass på Posten. Började fem imorse och det gick, hör och häpna, bra att komma upp ur sängen, trots den dåliga sömnen. Sover ofta dåligt nuförtiden.

Pappa hade skrivit en lapp på köksbordet: Dammning samt tvättstuga, om ni inte vill torka golven.
Och duktiga barn som vi är så ska vi göra allt, därför ska jag nu påbörja min städning. Sedan när syster kommer hem så ska vi göra ännu mer praliner. Vi gjorde nämligen praliner i lördags men dom gick åt när släkten var här.

Lite bilder ifrån julbaket och kvällen:

   
  

Noll motivation

Borde skriva på rapporten nu, men någon motivation till det finns inte. Men när den väl kommer så brukar jag bli väldigt effektiv. Kanske den dyker upp efter julhelgen? Hoppas... Har iallaf börjat funderat på vad jag ska skriva, alltid en bra början. Efter julhelgen och nyårshelgen ska jag sitta som en slav framför min dator och skriva. Ja, det ska jag.

Dan före dan före doppardan, ikväll ska vi klä granen, jag, simon och vicke vire.


Nä men se här, jag och lasse dansar. På onsdag ska vi dansa allihopa.

Dan före dan före dan före dopparedan

Idag ska det bakas julgodis. Saffranspraliner, mozartkulor och polkagrischoklad ska vi göra, jag och min bror. Och mot kvällen så anländer mina kusiner från gotland. På julafton ska vi vara här hemma hos oss allesammans, 16 stycken är vi, det är så det ska vara på julen. Alla julklappar ligger inne på storasysters rum, jag har varit och klämt på några med mitt namn på men kan inte gissa mig till vad som finns inuti, så det återstår att se...

En bra låt från filmen Green street hooligans, den rakade killen i huvudrollen är rykande het.



Home sweet home

Känns skönt att vara hemma igen. Jag sa att jag skulle behålla längden men väl inne på salongen så fick jag för mig att jag ville klippa av håret. Så, en halv decimeter fick ryka och så blev det snelugg. Jag gillar det, det var dags att klippa av håret litegrann. Idag har vi varit på kalas hos lilla Linna som fyllde 6 år. Lilla sköjungfruntårta bjöds det på, vill också ha en sån tårta när jag fyller år.. Men jag vill ha en med Harry Potter.

Trevlig lördagkväll!

Jullov!

Nu sitter jag på tåget brevid mamma. Har varit på stan och slingat håret och köpt den sista julklappen. Kånkade med all min packning så jag orkade itne gå så mycket mer på stan än det. Det räckte gott och väl för min rygg.

Nu ska jag hem, äta tacos och sedan ska kommer J till mig. Äntligen helg, på måndag och tisdag ska jag jobba.

Trevlig helg. Vi hörs något!

Klar med det som ska göras innan jul, innan jul ja..

...men fram till den 12 januari ska jag och Jasmine skriva en rapport om ungdomars förhållningsätt till alkohol och droger och hur det påverkar hälsan. Intressant fast jobbigt, men om man skriver på de "icke-röda" dagarna så ska det nog gå fint. Imorgon åker jag hem. Lasse och Gunborg kommer och hämtar mig för jag har så mycket packning, snälla morföräldrar jag har, de bästa. Också ska jag klippa mig imorgon, vad säger ni sne? rak? eller ingen lugg? Längden tänkte jag behålla.

Det har ryckt i mitt högra öga lite då och då under de senaste dagarna, det sägs att någon tänker på en då... Can only hope it´s you...


Jag och tomten, honom träffar jag igen på onsdag.

Gerillaaktivitet

Inte så farligt som det låter, det är farligare! Nej nej, vi har nu fått en riktigt kul uppgift, vi ska göra reklam för Kronan (cykeln) och även göra reklamaktivitet i staden Sundsvall. Spännande, Alltså, vi ska planera aktiviteten/-erna. Sedan får vi se om de blir av. Jag gillade VRs reklamaktivitet när de ställde ut massor av solstolar m.m. mitt i Stockholm. Låter tråkigare än vad det var.. Det var Sweet Williams som gjorde deras kampanj. Godispåsen är också snygg.

Nu ska jag få i mig middag sedan ska jag packa saker som mamma kan ta hem imorgon så det inte blir sjukt mycket för mig på fredag.

Vilket påminner mig om att jag ska färga håret då.. huha!

Glass i stora lass

Jag är fortfarande sjuk, men trots feber och förkylning så är jag på skolan och försöker hinna klart med det som ska göras innan jul, vilken kämpe. Därför har jag belönat mig själv med lite glass ikväll, krossad choklad, min favorit. Har hört att det ska vara bra att äta glass när man är febrig.


Önskejulklapp: Nitar


Nitskärp från Forever21.com

Ett smalt nitskärp som jag skulle vilja ha till mycket. Frida ha redan dissat mig så jag är ännu utan ett sådant. Ska jag lämna Frida åt sidan och köpa ett?

Städdag

Idag ska jag julstäda riktigt. Jag åker hem på fredag så det är ju väldigt skönt när jag komemr tillbaka att det är fint och städat.

I helgen gjorde jag och Johan pepparkakshus, Glömde fota huset innan jag åkte tillbaka så jag slänger in en bild på det färdiga resultatet när jag kommer hem igen.





Reklam som får en riktigt sugen:


Aktuellt pyssel

Yes, nu i vintermörkret känner jag mig kreativ. Jag vet inte varför men jag har iallafall bestämt mig för att göra två saker:


Orginalet och kopian - lätt som en plätt!


 


Önskejulklapp: Stor handväska


Classic Patent Padlock Bag
329,32 kr på
ASOS.com

En snygg väska, har kikat på en liknande som jag har önskat mig i julklapp (eller ja, jag har önskat mig presentkort på den affären så jag får köpa den själv). Klassisk och så är jag så feg så det blir en svart väska jag kör på nu när jag ska köpa en ny väska. Om inte tomten komemr på att han ska köpa en åt mig då.
Den jag funderar på att köpa är dock inte lika glansig så den passar bättre överallt.

Reklam

Idag har vi suttit och kollat på reklam hela dagen. Det var kul och lärorikt. Ibland smakfullt, ibland riktigt bra. Jag har själv inte satt mig in riktigt i vad jag själv gillar för reklam. Men jag tycker att allt inte ska vara självklart i reklamen, mottagaren ska få tänka lite själv. Vad jag menar är att det ska inte stå en förklarande text om man kan förstå genom att kolla på bilden.

Lägger upp lite reklambilder under veckan.


Äntligen!

Nu har jag äntligen bokat tid för färgning av mitt hår. På fredag efter skolan bokade jag in på Sax & Kam, en förövrigt bra frisörsalong. Sjukt smidigt att man kan boka på nätet!

Återkommer sedan, nu ska jag gå och handla mat sedan måste jag få mat i magen.



Rudolf med röda mulen, hette en helt vanlig ren

Ser ut som renen rudolf med min röda mule. Så går det när man nyser och snyter sig natten lång. Kan ju hoppas att tomten inte tar fel på oss och tar med mig till Nordpolen. Har lite hemlängtan nu faktiskt, vill hem och fira jul med familjen, släkt och vänner.


Blekfis

I vinter är det modert att vara blek, så därför moderiktig som jag är ska jag vara det. Ska undvika att sola solarium (farligt) och inte använda brun utan sol (luktar äckligt). Jag ska vara blek och stolt. Har hört att jag passar som det.


Blekfis

Sjuk

Stackers stackers mig, jag har blivit sjuk. Idag blir det bara att ligga framför tvn och kolla på sunes jul.


PMS-vrak

Yes, hade köpt åre-choklad med hjortrontryffel som min mor bland annat skulle få i julklapp. Den är slut nu. Jag åt upp, nej, jag slukade struten, på ett ögonblick. Visst choklad är gott men jag är ingen riktig chokladälskare. Men dagarna innan min mens ska anlända så händer det någonting med mig. Jag blir ett chokladmonster. Förlåt mama.

Klart!

Då är alla julklappar färdiga. Skönt att slippa tänka på det, om några dagar åker jag till Ånge och ska vara där jääääättelänge. Mysa med mamma och pappa och resten av familjen, och mina vänner, såklart.

Sprang in i Gunnar på stan idag, det var inte går. Hade inte träffat henne sen studenten tror jag. Senare ikväll ska jag crasha en parmiddag hos syster, de skulle bjuda på go mat och då är jag inte den som är den. Att vara femte hjulet är nog inte så farligt.


Lite bilder från gårdagen:


 


 


Morgonstund har guld i mun

Mycket trevlig sittning igår. Vi år julbord, dansade och såg lucia. Har ont i mina fötter efter allt dansande. Men ikväll ska jag bojkotta alla festligheter, har varit mycket fest under den här hösten. Jag ska ta det lungt, kanske en godispåse och Harry. P? Eller spela Buzz med systeryster och hennes vän Malin. Vi får se. Nu ska jag iallaf äta lite frukost och bege mig ut på stan och jaga julklappar.


GRATTIS KEVIN! Du aeeer så braa.


Hemåt

Nu åker jag hem till Ånge igen. Kommer tillbaka på Måndag för sista veckan med skola innan lovet. Skönt. Imorgon kanske jag och Johan drar till Vemdalen och åker skidor. Vi får se hur vädret blir, just nu ser det ut att bli 16 minus mitt på dagen, det lät ju inte så jätteskönt att åka i slalom i.

Vi ses, ha det bra!

Önskejulklapp: Smyckeskrin


Smyckesskrin - Riviera Maison
1375 kr



Ett smyckesskrin för en som har  riktigt många smycken.
Smyckesskrinet är uppbyggd med en låda och ett fack med glaslock.
B 35 D 32 H 22 i massivt trä.


Julklappen

Dyr sådan men om du har gett smycken till flickvännen
på alla högtider vill hon nog ha något riktigt fint att förvara dem i.

Lite billigare..




Från Menu för 399 kr.



Julhälsning

Jag ska börja med att lämna min mobil hemma då jag ska ut, för när man dricker alkohol så vill man uttrycka sina känslor, känslor som blossar upp i takt med drickat. I fredags så råkade jag skicka iväg ett sms. Jag skämdes lite på lördagsmorgonen men ryckte på axlarna och tänkte att den som mottog det säkert förstod och fick sig ett gott skratt. Så går det några dagar. Och då kommer leveransrapporten...


Titta vilket sött julkort jag fick idag:



Nyår i Stockholm


Nyår 07/08


Yes, nu är biljetterna släppta till nyår. Funderar på White Room eller Sturecompagniet. Skulle va shysst. Näe, Ånge är perfekt för lilla mig. Jag gillar stora städer men alla jag gillar är i Ånge och då är det ju där jag vill vara! Inte för att jag skulle gå på White Room Eller Sturecomp. om jag fick/ville.


Har ingen ork just nu

Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller nåt. Har snittat 12 timmars sömn per natt den här veckan och ändå orkar jag inte med någonting. Jag vill ju inte bli sjuk! Hoppas att det bara är tentorna som spökar med mitt sinne...

Längtar till imorgon kväll, då ska vi slå klackarna i taket!

Tips på vad jag kan hitta på med mitt hår? :O

Skönt

Nu har vi haft redovisningen och både jag och Malin tyckte det riktigt bra. Det var en jättelättnad. Och imorgon har vi praktisk tenta och sedan åker jag hem. På kvällen blir det såklart Idol. Och under dagen

Nu måste jag tvätta av min ansiktsmask sedan ska jag packa. Det blir en tidig kväll eftersom jag ska upp sex.

Ha en bra kväll!

Önskejulklapp: Superhårfön


Remington Shine Therapy Vitamin Conditioning 2000W Dryer
599 kr på Eleven.se

Gör ditt hår glansigt med hjälp av avokadoolja samt vitamin A, D & E som sprids över håret när du fönar med denna superfön.

Testat

92%
kände att deras hår blev mer hälsosamt och glansigt.
88% upplevde håret blev mindre frissigt
86% tyckte att deras hår blev mjukare



Skrämmande




Jessica Alba i snygg form efter graviditeten - kroppen dög ändå inte
Bild tagen ifrån Veckorevyn.

Alla pratar om dessa farliga ideal som går ut över unga tjejer främst. Att killar gillar kurviga kroppar  näms i varje tidning man läser men ändå ska man behöva retuschera in i minsta detalj. Det enda jag har förståelse för och tycker är ok är när de går in i Photoshop med syftet att ändra kontrast, intensitet, mättnad m.m. på bilden. Men när de börjar ta av en decimeter på midjan blir det skrämmande. Och jag är inte dum och tror att det har börjat nu utan det här har försigått långt innan det blev officiellt. Vart är vi påväg?

Här kan ni kolla på flera exempel på kändisar som har retuscherats för att deras kroppar inte duger..
http://www.veckorevyn.com/smink/artiklar/2008/alba-inte-snygg-nog/index.xml

Problem

Ok, jag är inte ensam om detta i klassen, men det är konstigt. På adlibris beställer jag en bok där det står leveranstid 3-5 dagar, alltså måste boken vara i lager. Och efter ca. tre dagar får jag ett besked om att boken är, som det stod, "Definitivt slut". Ok, tack för upplysningen!

Idol

Vem ska vinna idol? För mig är Kevin en klar vinnare! Jag kommer sitta bänkad framför tv:n på fredag uppladdad med snacks och andra onyttigheter. Nä nu ska jag sova, blev inte så värst mycket sömn i natt och jag har bara mig själv att skylla. Usch, när jag vet att jag blir så trött, då vägrar jag sova. Enda bortförklaringen jag har är denna PMS som håller i sig i en vecka mer eller mindre. I don´t like it.
Det gör inte Johan heller,
hehe..

Kräftskiva - Sara & Jag



Nu är det mysigt

Just varit ute och provkört nya bilen, det var skitkul! Dom komemr inte få se mycket av den när jag är hemma, haha.




Såhär blev det när jag pyntade, lite dålig kvalité på bilden dock..


Julefrid

I juletid blir människan glad
Om jag får citera Rudolf i Sunes jul. Plöjt igenom samtliga avsnitt på två kvällar med syster. Vi hade väldigt kul medan vi kikade på dem.

Nu har jag ätit och kollat på handbollen, tjejerna leder just nu med 21-19 över Makedonien. Bra gjort med tanke på att Makedonien spelar på hemmaplan.

Nu ska jag ut och hämta in granris och pynta med innan jag kollar på Bonde söker fru.

Ni får se sedan hur det blev, Ha det bra!

Mycket snö och ingen ficklampa

Det är vackert ute idag, vackert men kyligt. Men när det är så här fint ute får det gärna bita lite extra i mina kinder. Har härlig träningsvärk också, i mina kärlekshandtag (och ryggen), det gillar jag, då känns det som att träningen har tagit på det rätta stället. Jag känner mig herkulisk. Har pluggat idag med Jenny, gått igenom instuderingsfrågorna och druckit te, Jenny har ett jättegott te som heter mojito, smakar som drinken fast det är varmt och ingen alkohol. Nu ska jag plugga lite till och slava vid spisen. Ha en fortsatt 2-veckor-kvar-till-julafton-dag!


Tjusigt va?


Klar!

Nu är slutuppgiften klar och inlämnad. Skönt. Riktigt skönt. igår satt jag hela dagen med den där uppgiften, det enda jag gjorde avbrott var för lite snabbt julbak och när jag skulle käka. Gjorde de brända mandlarna som Denise hade gjort fast jag gjorde dom lite annorlunda. Sedan på kvällen bjöd jag Johans mormor på dem och hon tyckte faktiskt dom var god, hon som bakar så mycket själv.

Ikväll kommer mamma och pappa och lämnar saaben hos mig och visar upp nybilen, då ska jag provköra den :D Wie!

Undrar vad man ska göra för mat idag? Något förslag?

Ha en bra dag.

9 december

Vilken effektiv morgon! Har snart plöjt igenom två ark med instuderingsfrågor. Ska upp på skolan sen och skriva ut dem och då är det bara att sätta igång med att få in allting i skallen. Gruvar mig dock för att bege mig ut, det är ruggigt ute, riktigt ruggigt.


The Magical view from my window..

Underbart

Helt otroligt fint väder idag. Skulle kunna vara ute hela dagen om det inte vore för skolarbetet jag har att göra hela dagen. Sprang ut en snabbis imorse iallafall. Åh, jag blir så glad av sånt här väder!


Till min älskade

Till Johan, för den han är, för att han är en underbar vän.

http://www.youtube.com/watch?v=YXFifJVSdZw



Antagen

Nu har jag fått antagningsbesked 1. Jag är antagen till kursen som jag har sökt till våren så det var ju skönt. Kursen heter Kreativt idéskapande. Det blir säkert jättebra det där. Lite senare skulle jag vilja läsa någon sorts ledarskapsutbildning. Det är nog bra merit. Men jag ska inte bestämma för mycket nu. Jag har ju tre år på mig på det här programmet. :)

Min skyddängel..

Det bara snöar och snöar.. Snöat sedan jag klev upp imorse. Sedan tog jag kraft och åkte och köpte gravljus och åkte till minneslunden och tände ett ljus för min farfar som gick bort dagen före nyårsafton förra året.
Det var jobbigt. Hade inte orkat gått dit innan. Skönt att man fick vara själv där. Men det lustiga i situationen var att när jag klev ur bilen och skulle gå ner till minneslunden så slutade det att snöa. Det hade snöat hela tiden hittils under dagen men just då så slutade det. Det var farfar tror jag, han ville underlätta för mig. För tidigare under morgonen hade jag blivit utelåst och fått gå fram och tillbaka till systers skola för att hämta hennes nyckel, medans det toksnöade. Farfar var den snällaste personen på jorden.
Och jag vet att han alltid finns där för mig.
Min skyddsängel.


Kul jul

Julfesten igår var mysig. Trevligt att så många från klassen kom dit. Vi åt, drack, sjöng och delade ut julklappar. Min julklapp var inte dum, två wunder-baums! Hur bra som helst, den ena luktar billig karl (funderar på att hänga den ovanför min säng) och den andra söt skog. Eller så kanske pappa ska få dem i julklapp så han kan ha dem i sitt raggar-åk. Vi får se. Efter alla festligheter drog vi vidare till clarion hotel grande, olerys, plaza och sibylla. Idag ska jag mfl pallra oss bort till jamtli och gå på julmarknad, vilken mysig-julig helg.


Glädje

Glädje känner jag över att tentan idag gick bra, svarade på allt men gissade på en del. Men det blir en kortvarig glädje eftersom en ny tenta väntar nästa vecka, då är det nya tag. Man kan tro att efter det ska man äntligen få lite julefrid. FEL, vi ska skriva en rapport över jul. Men hör ni mig klaga??? Nej, jag är så nöjd så, jag får ju faktiskt vara ledig på de röda dagarna, nej där ljög jag, jag ska ju jobba också. Har för övrigt varit vaken sen fem imorse, av någon anledning var jag superpigg. Klev upp, diskade, kokade ägg, läste lite om fagocytosen, åt frukost och såg på Ellen. Kanonmorgon. Nu ska jag nog lägga mig en stund på sofflocket så jag orkar med resten av dagen, kvällen och natten. ZzzzzZZZzzz....


Nyårsklänningen

Glömde berätta att jag har hittat min nyårsklänning, skickar tillbaka iallafall en av de klänningar som ligger hemma. Nu är jag supernöjd och den sitter jättefint. En svepande sexig klänning. Nöjd är ordet. Tur att Frida var med och hjälpte mig. Hade nog inte köpt den utan henne. Imorgon blir det som sagt Birsta med Frida och kanske Emelie.



Take Care! :)

Skakis

Är vad jag är efter dagens träning, så pass skakis att det knappt går att pricka de rätta tangenterna. Så fort jag stannar upp ett tag för att hämta andan så skakar det, oj vad det skakar.

Titta här vad kul då. Det ska jag på, och imorgon är det jul-klassfest, här händer det grrrrejer.


Oj, visst på sniskan, men vrid huvudet åt vänster och läs.


Inget att göra?

Just hemkommen efter en runda på stan med Frida. Hittade två julklappar och nu är det bara Johans klapp/klappar kvar. Men det är inte bara. Dom köper jag förhoppningsvis imorgon då jag ska till Birsta. Sedan på kvällen drar jag hem till Ånge och gör middag med Johan och myser på.

Om ni inte har något att göra kan vi väll kika in den här länken: http://thedogpaddler.com/RandomUploads/Ball/ball.htm 
Fick den just av Moster, var det en pik tro? Nä, jag ahr fullt upp jag, nu för ett exempel ska jag packa sedan sova.

Ha det så bra :)

Dan före dan

Imorgon är det tenta. Ska till Jenny och plugga hela dagen idag och sedan på kvällen blir det boxning för att rensa skallen, hem och sova sen så är det dags.

Igår såg jag på Grey's Anatomy, den nya killen i serien, Dr Hunt, hade jag aldrig någonsin sett tidigare. Men sen han började i Grey's så ser jag honom överallt. I brudens bäste man är han med, I kingdom of heaven (eller vad filmen hette), där han för övrigt hade den tråkigaste rollen någonsin, i alla fall så långt jag såg filmen, hans huvud tittade fram lite här och där och han hade ungefär en replik. Och där tog det slut, kändes som mycket mer, men men, jag tror att detta betyder någonting.


Dagens försök till övertalning

Nej! säger mamma bestämt, du får inte köpa eller bära en sån mössa!
Jo, alla har ju en sån!
Farmor har en sån, du kan inte ha en sån!



Nä, jag köpte den aldrig, men jag försökte övertala både Johan och mamma. Dom som har mest inflytande på vad jag tar på mig och inte. Jao, mest mamma iallafall.

Nu ska jag ta mig en pepparkaka och skriva en analys till en bilaga vi har gjort jag och Malin som ett grupparbete. Pust.

Julmys

Ja nu är det jul här i lägenheten. Adventsljusstakar, ljus, ljus med juldoft, pepparkakor, röda dukar och mattor. Hur mysigt som helst!

Sitter just nu och funderar vad jag ska ha på mig på nyårsafton. Jag har två klänningar hemma som jag ahr beställt, en lila och en svart. Vet inte om jag ska behålla båda men någon av dem iallafall. Men sedan vet jag inte om jag vill ha dem på nyår eller bara som vanliga festklänningar. Kanske kan ha en på julafton och en på nyår? Jag skulle vilja ha en svart blank kjol. Kommer tyvärr aldrig hitta den perfekta för jag har letat, tro mig!

Nu ska jag gå upp och kolla hur moster fick till det när hon julpyntade.

Sedan ska jag jobba lite framför datorn innan jag somnar tidigt ikväll. Jag vet inte vad det är med mig. Jag är trött och på allmänt dåligt humör. Skärpning!

Min vänner och familjen är det värdefullaste för mig, hoppas ni har det bra.



Ris

När man kokar ris så tar det vanligtvis 20 min efter att vattnet+riset kokat upp. Men inte min superspis, efter cirkus 5 min på ettan är riset klar! Kanon bra.

Niklas Berggren??

Det ringer.
- Emelie
- Hej, jag söker Niklas Berggren.
- Ingen Niklas här.
- Ok, förlåt, fel nummer.

Några sekunder senare ringer det igen.
- Emelie (något irriterad)
- Hej, jag söker Niklas Berggren.
- Fel nummer, IGEN.
- Men det här numret hittade jag på nätet, det måste vara rätt. Ok, förlåt. (klick!)

Det går några dagar och det ringer igen.
- Emelie
- Hej, jag söker Niklas Berggren.
- Ingen Niklas här.
- Ok, fel nummer.

Detta har nu pågått några veckor. En medelålders snubbe ringer mig och söker Niklas Berggren och verkar inte förstå att hur många ggr han än ringer så kommer inte Niklas svara. Det värsta är inte att han ringer så många gånger (uppe i tvåsiffrigt nu tror jag), nej, det värsta är att snubben ringer på morgonen, när jag sover. I morse väckte han mig så pass så jag inte missade julkalendern. Blir galen. Varför är det så att jag alltid råkar ut för att bli ett offer, ja ett offer är vad jag är. För ett tag sedan fick jag mejl från innebandy-landslaget, de ville att jag skulle skicka in spelarrapporter och följa med till Finland på landskamp. Visserligen var ju det lite trevligare men ändå. En annan grej är att småtjejer i 12-årsåldern addar mig på msn och tror att jag är deras kompis, när jag förklarar hur de ligger till så påstår de att jag ljuger, att jag är dum i huvudet och omogen som ljuger och har en bild på en äldre tjej. Tycker synd om den "riktiga" Emelie. Är det någon som driver med mig?

Just, att tillägga är ju att förra somaren var det någon som också terroriserade mig med telefonsamtal. Ett konstigt nummer som ville att jag skulle svara på frågor om min alkoholkonsumtion. Första frågan:
- Hur lätt anser du att det är att få tag i smuggelsprit? A: Jättelätt. B: Ganska lätt. C: Ganska svårt. D: Svårt.
- Öööööhmm... Jag köper inte smuggelsprit så jag har ingen aning.
- Men tänk att du skulle försöka få tag på det, hur lätt tror du att det är?
- Ehh.. Ingen aning ju. Oj, dålig mottagning. (klick!)

Sen fortsatte de att ringa.


Trött

Ja, idag är jag riktigt trött. Huvudet är jättetungt. Igår åkte jag hem och var med för att gratulera min syster som fyllde år. Sedan såg jag på en dokumentär om 11 september om mysterium som aldrig blivit officiella. Folk har undanhållit information och mystiska händelser och nu ser det nästan ut som ett insiderjobb. Den var väldigt intressant. Den hette 911 mysteries.

Nu ska jag fortsätta med skolarbetet och ikväll ska jag kolla på handbolls-EM och träna på friskis.

Ha en bra dag!

Inte mycket för världen

Nej, det är just så jag känner mig idag. Långt ifrån underhållande och trevlig. Förstadie till PMS kanske. Det är nog tur att jag åker till Sundsvall igen så dom här hemma slipper umgås med mig.

Nä nu måste jag gå och äta frukost. Sedan tar jag tåget till Sundsvall.

RSS 2.0