One night in this one...


STHLM:biblioteksgatan


Snälla Emelie Lindström..

.. lär dig din mejladress för guds skull!
Jag är så trött på att få mejl från personer som tror att jag är någon annan.
Är jag inte innebandyproffs, så är jag i thailand, eller en storspelare på svenska spel.
Eller en 13-årig tjej vars kompisar tror att jag har en falsk visningsbild.

Jag överväger att ta bort min adress, det känns inte som att det är min egen.
Utan en adress som jag delar med resten av svergies Emelie Lindström.


Hemma

Hugaligen vilken helg vi har haft! Helt underbart, god mat, trevligt sällskap och jättefint hotell! På fredagen åt vi på en grekiskt restaurang, jag åt såklart fläsksouvlaki och tsatsiki. Min älsklings-maträtt från Grekland. Vi var på Hamburgerbörs på lördagen och åt trerätters och kollade på Robert Wells julshow. Vilket drag det var! Ojojoj... På dagen hade vi hunnit med lite julshopping också.

Igårkväll kom vi hem, lagomt trötta och nöjda. Jag ställde mig och gjorde pepparkakor och tända första adventsljuset. Mys!

1:a advent

Åh vad mysigt att det är snö på backen.

Min älskling ligger i sängen och grisar fortfarande. Helt omöjlig.

Om några timmar ska vi på Viggos dop, sen kanske vi hinner med lite julskyltning? Får se.

 

Igår var det en lugn dag. Vi tog somorgon, for hem till Aspis och åt lunch med Simpe.

Sen for vi till Erikslund och hälsade på Nicklas familj en sväng.
Avslutade kvällen med thai-middag på Aspis och lite Robinson.

Hoppas ni får en mysig första advent!


Imorgon...




...drar vi till Stockholm och bor på det här hotellet. Nu: Packa.







Juletid

Nu har jag pyntat här hemma. Har inte köpt några stjärnor ännu att ha i fönstret men det kommer det med :) Jag tog en promenad upp mot sidsjön för att ta granris. Satt granriset i två vaser, en med kulor och en med rosetter i.



Nu ska jag göra pannkakor!

Mitt i veckan

Klev upp 05.45 i morse för att köra BODY PUMP, skönt som attan att träna på morgonen. Sen gick jag hem duschade och däckade. Har ingen skola idag så. Om en stund ska jag, Stina och Jenny cykla på ÖB och handla nödvändigheter, kanske inte så kul med ack så nödvändigt!

Ikväll är det min tur att bjuda på middag, ska bli mysigt!

Man får ta vara på ljusglimtarna i vardagen när det ser ut som det gör ute.

Imorgon kväll far jag hem till min älskling!


Hallå??! Vart är du?


Wednesday

God morgon allihopa!


Vaknar till ett lika grått och tråkigt väder. Ser att grannen har fått upp en julstjärna i fönstret. Jag ska julpynta imorgon, får lite julpynt hemifrån idag, så det blir skoj. Idag ska jag tillbringa dagen med Denise som kommer ner för lite julshopping, man träffar henne så sällan så man får ta tillvara på de tillfällen som kommer!




Sedan ikväll lutar det åt att det blir Stadshuset där det är massor av folk från "våran" bransch som ska prata. Tror vi drar dit för att kika lite.

Det börjar närma sig...

På söndag är det första advent. Tiden går så otroligt fort! Jag känner att jag måste ta fram de få julpynt jag har här nere innan vi åker bort över helgen så vi kommer hem och det är julpyntat. Jag har längtat att få julpynta!

Ett nytt tillskott i min julpyntslåda. Fick av mamma när de var hit på middag :)

Jag behöver hjälp!

Vi har didaktikövning nästa vecka.

Vilket innebär att vi ska prata om något vi tycker är intressant,

gärna hälsorelaterat, i 5 min.

Jag behöver förslag???

/E


En mysig grå söndag

Visst kan man ha det mysigt även fast det är grått och trist ute. Passade på att ta en promenad innan regnet började ösa. Sedan tog vi en sväng till Birsta för att bara gå runt och kika. Det var nog minst halva Sveriges befolkning som hade tänkt samma tanke och åkt dit ut.


Tända ljus är så mysigt den här årstiden!

Jag längtar tills ikväll!


Gissa vad jag ska göra?


waitin on a sunny day

Idag var det sol. Gick ner på stan, hamnade på Grafit, även fast de hade stängt. Handlade lite där sedan drog vi en snabb repa genom affärerna, sedan hem. Fick något migränanfall så jag låg mest på soffan och fick huvudmassage, vilket var väldigt lyxigt, om man räknar bort smärtan.
Har ni missat Robinsson ikväll? Inte vi. Det blir vårat lördagsnöje. Tummen upp!

Fredag

Är hemma i Ånge nu och sitter med mammas mini-dator i knät, dricker te och kikar på Bring it on. Ikväll blir det tacos och sen hockey. Imorgon kväll fotbollsgala, glammigt värre!

Nu ropar moder att vi ska på affärn, pusshej!
/E

Friday I´m in love

Har hunnit städat och är inne på den tredje maskinen med tvätt nu. Hade ju spillt på vår köksmatta (för tredje gången) så jag var tvungen att tvätta den, igen. Det är nog den renaste mattan som finns, utan konkurrens.



Har googlat på hur man sköter en orkidé. Har aldrig haft en man har alltid velat ha. Och nu fick vi en av Johans föräldrar.
/S

Nu har den kommit

Var och hämtade min nya ägodel på posten förut idag. Att en pryl kan få en på så bra humör...

Har två som ligger och sover framför nyaste Bond-filmen. Undra vad jag ska hitta på för bus nu då...

Onsdag

Nu har jag ätit lunch, ska nog ta en tupplur innan jag börjar plugga. Hade tänkt att ta en promenad, men det regnar, och idag är jag inte sugen på att bli dygnsur, alla mina kläder fick hänga på tork igår när jag hade varit ute och gått i en timma. När ska detta sluta?!

Ikväll är det i vanlig ordning Grey´s, mitt favoritprogram.

BODY BALANCE

Helt underbar träning!

Blandning mellan yoga, tai chi och pilates.

Styrka och rörlighet.
Efter några gånger på det där kanske man inte är ett kylskåp längre.


Hur ser er dag ut?

/E


Det finns alltid något att fira...

...och det gör jag gärna med dessa.

blueberry muffins


mums...


När tar detta slut?

Regn, grått och dimmigt. Ser inte klocktornet på morgonen när jag vaknar p g a denna dimma som ligger och släpar över staden. Fram mot två kan jag äntligen skymta Norra bergets topp och då är det som minst dimmigt. Då börjar det mörkna och vid fyra-fram tiden, när det är dags för middag, är det totalt kolsvart ute. Hur, jag frågar hur, ska man kunna hålla sig pigg och inte somna i ett väder likt detta? Jag går ut för en promenad men får inte mer energi för det. Somnar efter en dusch. Är ni likadan som jag, trött konstant när det är såhär tråkigt väder?!
Får testa men en promenad nu för att se om jag kan få lite energi.


Kram, Sofie

Tisdag

Idag har vi haft intervju-workshop. Jag var intervjuoffer och fick en roll; jag skulle svara konsekvent fel på frågorna och låtsas att jag förstod, intervjuaren var skapligt brydd eftersom de inte hade fått reda på att vi hade fått tilldelad en roll. Och det blev ju inte bättre eftersom jag aldrig hade pratat med människan förut... Tur att jag fick förklara mig efter.


Tisdag

Den där denise brukar inte vara så dum, men ibland så, hahahohoho.

Sjukt tråkig föreläsning, gav mig ingenting så jag gick hem och tänkte skriva lite på rapporten, känner mig inte helt hundra heller. Vet inte vad det är för fel på mig men det verkar inte gå över. Ikväll ska jag och Jenny prova på Body Balance, kan bli spännande. Någon som varit på det?



/E


Om jag...

hade beställt min Iphone 1(!) dag tidigare hade jag förmodligen haft den hemma hos mig nu. Men nu får jag antagligen vänta 1 vecka till, iochförsig så hade jag räknat med det redan men när man får läsa sånt där blir man ju lite less. Men den som väntar på något gott...

Appropå gott, jag har börjat gilla leverpastejmackor. Med gurka på. Gärna på tunt mörkt bröd. Perfekt kvällsfika!




Förressten, har vår banner försvunnit eller är det min webbläsare som inte visar den bara?

12.40

Hejsan!
Nu är jag hemkommen från skolan, ska ta itu med pluggandet nu tänkte jag. Det är ändå så grått och trist så ute vill jag inte vara. Promenaden får vänta till ikväll när regnet förhoppningsvis har lugnat ner sig. Lite lunch skulle sitta fint nu... Tror det får bli så.
Såg Paradise Hotel igår. Jag satt bara och gapade. Det finns inte ord att beskriva de som har ställt upp på det där. Ja, nog är det underhållning, men hur långt ska det behöva gå? Ikväll ska vi kika på Ullared iallafall!

Godmorgon måndag!

Ny vecka. Vi går bara till onsdag så det känns ganska skönt.
Sitter med morgongröten nu och laddar för Didaktik mm.
Hoppas ni får en bra dag!
/E


Grattis Ola, så orginellt!


2012

Hugaligen vilken film! Den var bra, lite overklig men den berörde. Trodde jag skulle drömma mardrömmar och stöka på i sömnen efter den filmen men Johan hade tur.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ska vi iväg och handla mat...

Lördag

Jag hoppas du köpte klänningen Empa!
Johan håller på steker fläskfilén till middagen, jag har gjort potatisen. Sedan blir det bio: 2012. Har varit ute och promenerat i det regniga vädret, idag också. Jag gillar faktiskt att gå i regn. Det blir så härlig frisk luft.



Lördag

Vad gör ni i helgen?

Själv har jag haft besök av älskling sen i onsdags, men idag for han hem. Vi har haft det jättemysigt. Igår var vi ute och käkade på eastern palace. Jag åt mongolisk buffé, hur gott som helst! Sen mötte vi upp Stina, Jacob, Jenny, Jasmine och Emma på PAUSE och tog ett glas. Sen gick vi hem, kröp upp i soffan och tittade på Mamma Mia. Idag har jag varit en sväng på stan och sen ikväll ska jag till Stina och äta middag, kanske pimpla lite vin. Har hittat den perfekta nyårsblåsan på Bik Bok...



/E


.

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did
You got me thinking about our life, our house and kids
Every morning I look at you and smile
Cause boy you came around and you knocked me down


Blåtur!

Jag var på stan och skulle köpa cleanser, toner, ansiktskräm och rouge på make up store + att jag skulle förnya mitt medlemsskap. Jag hade ångest över hur dyrt det skulle bli. Men så kom jag in på butiken och upptäcker att cleansern jag ville ha var det specialerbjudande på så den kostade bara 50 kr. Sen så var det 20 % på allt och man fick bli medlem gratis. Hade jag tur eller hade jag tur? Jag hade tur.


Hur har er helg varit so far? /E


Beslutsångest

Sitter och äter lunch. Mamma fick med mig ner på stan så jag passade på att prova en klänning jag har kikat ut. Nu har jag hängt undan den och jag har beslutsångest. Har ju redan köpt en klänning. Det får ju räcka med en...

Redovisningen idag tyckte jag gick skapligt och så fick jag igen tentan sedan förra kursen och den hade jag klarat. Så det var ett härligt avslut på en vecka. Nu ska jag gå och handla lite till middagen och fredagsmyset. Imorgon är man utbjuden på bio ;) Ha det bra vänner!

God kväll

Hoppas alla har en bra kväll! Själv är jag väldigt rastlös. Funderar på att baka. Kanske scones och dricka te till det? Annars är det bra att baka och lägga i frysen. Vuxenpoäng!












Är det bara jag som vill dricka glögg och äta pepparkakor nu?

Gisele goes Sofie


...julemys

Jag har varit jättejättesnäll i år tomten...

...party like a rockstar

Jag har varit snäll i år Tomten.

Vitt

Idag när jag vaknade var det vitt ute på backen. Längtar till December, snön och julen nu! Ska shoppa julklappar i Stockholm när vi drar dit. Det ser jag fram emot.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sticka ner till mamma och lämna tillbaka dukarna jag lånade i helgen och så ska hon få smaka på mina chokladrutor tänkte jag.
Jag återkommer, hejhej!


JIPPIIIII!!!!!!!!!

Jag klarade Medicin, kirurgi &  geriatrik -tentan.
Jag är så lycklig.

Mormor och morfar har varit i stan idag.
Vi har ätit golunch på Viktoria  med syster.
Sen gick vi en sväng på stan.
Jag köpte ett par sjukt sköna sammetleggins och
bomullsrondeller
, älskar det ordet.

Kramis /E


Sleep well

Nä, vad säger ni? Lite sömn tror jag skulle sitta fint nu. Hoppas ni har haft en härlig dag och får en minst lika härlig dag imorgon! Nu är luftmadrassen uppblåst och Ellinor ska sova här.

I don't care if mondays blue

Tillbaka till verkligheten efter en sjukt bra helg i vemdalen.

Vi har haft kursstart idag, nu är det vårdpedagogik som gäller 5 veckor fram över.

På onsdag kommer älskling hit, som jag längtar...


Så här mycket snö var det i vemdalen, så härligt!
Nu får snön ta och komma hit också.

Puss E


Ojoj

Nu verkar det brinna rejält här någonstans i stan. Tre brandbilar åkte nyss förbi i full careta. Tycker det går minst en ambulans, polisbil eller brandbil här förbi varje dag. Hoppas det inte är någon som är skadad bara.
Nä om man skulle ta och göra lite middag tro till J kommer hem.


/S

Jahapp

Måndag igen. Började en ny kurs idag, på fredags ska hemtentan vara inlämnad. Yey!
Sitter och äter leverpastejmackor och dricker mjölk. Ska läsa kapitlet till hemtentan sedan blir det en tupplur för jag är så trött! Ha en bra vänner!

Jag kunde ha varit...

... avundsjuk på brudarna som befinner sig i Vemdalen och har gjort det hela helgen, och visst det är jag nog också, men jag tycker jag har haft en superhelg ändå :) Igår hade vi middag här hos oss för våra familjer. Det bjöds på fläskfilé, klyftpotatis, fetaostcremé och sallad. Man får väll inte säga det, men det blev riktigt gott!
Sedan hade vi köpt två farsdagstårtor som vi mumsade i oss och gav våra pappor paket. Vi hann även med lite singstar men det är helst något jag glömmer eftersom jag blev slagen av pappa!




Idag blir en slappardag, imorgon väntar en ny kurs så jag ska samla lite krafter nu! Ha det toppen!


.

Jag skäms när jag ser shakiras video "she wolf".

Vad tycker ni?


ÄNTLIGEN ÖVER!!!

Ett tag trodde jag inte att den här dagen skulle komma.

Men den senaste tiden har jag sett ljuset och nu är den här.

Helveteskursen är över. Det kan bli en omtenta, men det får jag ta då.
DEN ÄR ÄNTLIGEN ÖVER!!!!

Kl. 16.00 hoppar jag och Jenny på bussen till vemdalen.

Ska bli så roligt, jag älskar vemdalen, jag älskar att vara i Benkes stuga!
Tack Benke! Vi ses snart!

/E

 


Första snön

Idag såg jag första snön på denna vinter. Ha liksom missat snön hittills, när det har snöat här så har jag varit i Ånge och tvärtom. Och just denna dag då jag var ledig hade jag bestämt mig för att ta en promenix. Har varit så grått och trist nu ett tag så man har inte velat. Men idag var det ju som värst! Slask, blåst och snö i luften. Men jag överlevde ;) Nu blir det en varm dusch sedan ska jag nog gå och handla och försöka mig på dom där kakorna igen...

Hej på er

Så grått som det kan bli ute. Sitter hellre inne och tänder ljus och dricker te. Igårkväll köpte vi med oss nybakat bröd hem, tände ljus och tog kvällsfika. Det tycker jag är vardagslyx! Så lite gör så mycket. Ikväll kommer syster hit och sover. Själv tror jag ska försöka mig på att baka kakor som Johans mormor skickade ett recept på när vi var hem i helgen. Kul att testa lite nytt. Nu ska jag börja laga middag, idag blir det kyckling med pasta och sallad.
Kram, Sofie

Helgen

...har varit händelserik och kul! Tackar alla medverkande som förgyllt helgen! Fick även en tokrolig överraskning på fredagen! Tack, tack, tack!


Kram, Sofie

RSS 2.0