Tjollahopp!

Känner att jag har tagit ett litet break från bloggen. Inte vill man sitta vid datorn när det är sommar.

Har nyss spelat match mot njurunda. Vi vann med 5-1 och jag pyttsade. Jenny är besök här i Ånge och nu ska vi se på film och äta ost och kex. Imorgon kanske det blir gf?? Om vädret tillåter : ) Hörshej!

Måndag - tårta

Har precis varit upp till svärföräldrarna och fått jordgubbstårta då Johan fyller år. Av mig fick han ett halsband.

Imorgon blir det jobb i 2-3 timmar, fick hoppa in då Fia skulle rengöra glassmaksinen. Dså tycker jag att amn ska ställa upp :) Sedan blir det sol och bad med Emelie och Jenny tror jag.

Ha en bra solig kväll!

Onsdag - ledig

Idag har jag en ledig dag. Vaknade för ca. 1 timma sedan. Kollade ut, såg solen, drog på mig bikinin och gjorde ordning frukost som jag skulle ta med mig ut och äta. Och vips så börjar det regna. Så typiskt!

Så nu satt jag mig hör istället, vägrar att ta mig min sommarklänning i ren protest mot det dåliga vädret. Om några timmar ska jag till mormor och möta upp henne då hon kommer hem från sjukan, hjälpa henne in och sådär, sedan åker jag och Johan till stan, jag ska köpa present åt honom och lite annat nödvändigt.

Vi hörs!

Segosdag

Idag har jag gjort inte gjort mycket för världen. Legat i solen några timmar, sedan var jag upp till benke och spelade lite badminton och kollade på playan, snart kommer Nicklas hit...

Det var en lyckad kväll igår! Vi hade mysigt här innan med god mat och extra especial white russian. Viskan var mer än okej :) Lägger upp bilder senare, haha.

Puss och kram!

Midsommardagen

Efter jobbet drog jag upp till prästboan. Det blev lite kubbspel och kortspel sedan gick vi bort till säter. Mycket trevligt, träffade lite gamla klasskamrater och annat folk samt tog en svängom på dansgolvet. Senare ikväll kommer det hit lite folk, vi ska käka och förfesta sen bär det av till viskan.

Bjuppar på en låt, always on my mind.




Fortsatt glad midsommar! Här regnar det nu...

Lördag - hugaligen

Oj oj, igår visade våra föräldrar att de fortfarande kan och inte är för gammal för att hålla ut hela natten, Var på 50-årsfest igår och vi var ca.50 pers där. Väldigt lyckad tillställning.


Födelsedagsbarnet fick ett par "RäjBän" med flöten sedan han hade tappat sina i Storsjön.

Karaoken var på hög nivå..


Mina bordsherrar..


Pontus tyckte vi skulle göra grimaser


Syster och kusin Hanna.


Nu ska jag få i mig frukost, ja lite väl sent men så blir det ibland... Sedan blir det uppladdningn inför ikväll då det vankas middag hos Empa och sedan Viskansparken

Midsommarhelg vankas...

Imorgon är det midsommarafton. Så kul för mig att jag jobbar 14-20. Men det blir goa pengar. Sen pyser jag nog upp till stugan och sover där en natt. På lördag blir det viskansparken. Innan vet vi inte rikitigt vad som händer och sker men jag och soffe tänkte göra lite mumsmat hemma hos mig, kanske med johan och peter?

Idag har jag bakat bärbullar. Kanske inte ser på goda ut på bild men det var de! Recept hittar ni i dagens dagbladet.



Puss och godnatt! /Emelie


TORSDAG - jobb

Sitter och äter frukost nu. Ska snart iväg på jobbet och jobba i fyra timmar. Sedan kommer Empa och vi ska då handla mat tills midsommardagen. efter det ska jag städa mitt rum då jag ska låna ut det till min kusin Johan och hans tjej Hanna som kommer imorgon.


Ha en underbar midsommar så hörs vi!





ONSDAG - solig

Idag var jag ledig. Väldigt skönt, har klippt gräset, målat naglarna och sedan kom Emelie hit och joinade mig. Jag spöade henne på kubb och hon mig på Bezzerwizzer. Så det var väll jämt kan man säga. :) Nu väntar jag på middagen som görs utav min syster. Skönt.

Har varit in i en vecka någon gång om dagen nu för att se om vi har fått tentaresultatet men icke. Vet inte om det har försvunnit eller något för vi blev iallafall lovade det till förra veckan.. Och här sitter jag och oroar mig.. Och jag kommer hålla mitt ord som jag yttrade mig om när jag kom ut från tentasalen; att jag skulle fira ordentligt om jag klarade denna tenta. För det kommer jag inte göra. Men om.. Var beredd.





Måndag

Det är svinkallt i Sverige, det är fan så jävla kallt så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Imorgon när vi ska se på fotboll måste jag nog plocka fram vinterpälsen och snökängorna om jag ska klara mig.

Har lirat match ikväll mot Indal (tydligen seriesegertippade de med???) och det gick bra, vi vann med 3-0. Indal hade en jätteduktig målvakt, annars så hade de väl inte så mycket som imponerade denna sköna afton. Själv spelade jag sammanlagt 30 min med min dunderförkylning, efter det höll jag på dö. Efter matchen drog jag och mammis till albybyn och uppvaktade frida som tog studenten i fredags. 

Vad säger ni om en fest där alla tar på sig sina studentmössor och studentkläder, sen dricker vi skumpa, röker cigarr och åker flak natten lång?


Ja just det.

Nu räddades kvällen av Frida som kommer hit och myser med mig. har precis lagat middag åt familjen, det blev ungsfalu, enkelt och gott. Nu är jag proppmätt!

Idag belv det en kort jobbdag, 10-14, har samma jobbpass imorgon, torsdag och fredag resten av veckan är jag ledig. Det kallar jag soft.




Rhodos!

Då var man hemma igen efter en helt underbar vecka på rhodos, om man bortser från gårdagen som bara jävlades från början till slut, det var överviktigt bagage, trasig väska och så klev vi på fel tåg. Men nu är man hemma igen, i kylan, jag längtar tillbaka till värmen. Vi har badat, solat och partat hela veckan lång. Har träffat en hel del roliga människor och vissa kommer man sakna mer än andra...



Regn

Det regnar ute, inte ovanligt nuförtiden. Har inte gjort mycket vettigt idag. Jag och syster har provat varandras kläder och bara flummat. Ska ta någon lunch nu tänkte jag.



Shopping

Idag kom jag på att jag skulle åka till stan, sagt och gjort. Fick låna bilen av mor och far vilket var väldigt snällt. Tog med mig syster också. Hem kom jag ett par jeans, en jacka, ett linne, en hood, ett armband, ett par hörlurar och en hårinpackning rikare. Var det någon som nämnde skatteåterbäring?

Nu: sängen (varför är jag så trött? är det vädret som spökar?) 





Mini

Nu har jag gjort ett mini-studentplakat. Jag tyckte det vore roligare än ett grattiskort så jag tog och gjorde ett sånt. Hoppas hon blir glad!

Nu sitter jag och lyssnar på mamma som ska sy på våran antika symaskin. Hon får sendrag i foten hela tiden. Det kan var ett dilemma det.. Får se hur det går.. Kanske en ny symaskin i 50-årspresent nästa år?

Nu drar jag till Johan, imorgon väntar en heldags jobb.





110609

Sitter och äter kiwi. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem med bilen. Ska åka och sola tänkte jag för att ligga utomhus gör att man blir mest blöt och kall. Usch säger jag bara. Sedan ska syster göra couscous-gryta och sedan vet jag inte vad kvällen erbjuder.

Ser inte ut som att det blir någon utgång imorgon heller, tråkigt.





För att vissa får mig att skratta

En bar
Ett gäng på tre killar och en tjej ~27, som verkar komma från samma arbetsplats, sitter på after work. Tjejen berättar om ett tidigare sommarjobb som hon har haft i en kiosk.
Tjejen: Vi kom överens om att vi skulle be nästa kund om leg oavsett vad kunden beställde. Nästa kund som kom var en tjej på ca 17 år och hon beställer en grillad korv. När jag ber henne om leg säger hon:
"Jag har inget leg... Då tar jag en kokt korv istället!".

73:ans buss mot Gårdsten, Göteborg

Två äldre herrar ~60 sitter på bussen som åker lite väl fort och svänger häftigt.
Man 1: Hur kör chauffören egentligen? Var har han fått sitt körkort ifrån?
Man 2: Han har inte körkort, han har busskort!


Fridhemsplans tunnelbanestation, Stockholm

Tjej 1 ~19: Jag fattar inte! Han har ju bara varit medlem i några dagar, och har redan flera fotoalbum!
Tjej 2 ~19: Jo, jag sa till honom att jag skulle göra slut om han inte blev medlem på Facebook, så han vill nog visa att han tar det på allvar.


Café i Skogsnäs, Norrland

En mamma ~40 och hennes son ~4 sitter och äter på ett café.
Pojken: Mamma... när isbjörnar smälter, blir de som vanliga björnar då?



 


Tv-rutor

Är inte dessa fynd hos vår mormor väldigt likt 4 tv-rutor?









Save Izzie Stevens!

Igår var då säsongsavslutningen på Grey's Anatomy. Jag var rätt deppig efter att både Izzie och George dog. Nu är man i full gång på tv5s hemsida att göra en namninsamling att man vill ha kvar Izzie i programmet.. Kika här!



Bild: Kanal5





Lågt!

Nu är jag arg, riktigt arg. Sjukvårdupplysning är kass och likaså doktorer som tror att de ska kunna testa alla möjliga mediciner utan att det blir något knäppt med kroppen. Man måste vara stenhård och skitarg för att någon ska ta en på allvar, om ens nu det funkar. Jag ångrar att jag inte ringde 112 på en gång. För annars tror ingen att det är allvarligt. Men vi som inte vågar stå på oss gör det i första hand, kanske beroende på okunskap eller ren snällhet mot sjukvården. Jag vet inte, men ALDRIG mer ska någon i min närhet behöva ringa sjukvårdsupplysningen! Jag vet inte hur det ligger till just nu men jag vet att det blir sämre och sämre och en ambulans hade suttit helt perfekt istället för att mamma ska behöva skjutsa in henne. "De ville inte vara utan en ambulans i Ånge då den andra hade utryckning" Men vad är det för prio på detta då? Svullna läppar som bidrar till svullna luftvägar?!

Ps. Det är tur att sånna som Emelie kommer in sjukvården och rättar till den!

100609

Om två dagar tar dom studenten här i Ånge. Hoppas på att det blir bättre väder än idag för nu har det regnat hela dagen hittills. Synd om dom. Vi hade inte så heller bra väder förra året.

Nu har jag ätit lite lunch, tog bland annat en smoothie med linfrön, hallon och lätt a-fil, gott.
Ska som sagt dra ner till mormor nu och hjälpa henne lite. Sedan är jag sugen på att träna lite på gym ikväll, får se hur det blir med den saken. Dom har ju knappt öppet.

Hej!




På begäran..

Eftersom jag har lovat att lägga upp bilderna så ska jag hålla det. Filmen som jag fick igår lägger jag dock inte ut. Men gud så rolig den var! Haha..


Denna fick jag när de hade precis checkat in..


Blir jag avundsjuk? Typ hur mycket som helst!
Det var nog den känslan dom ville förmedla också..

Sedan fick jag även en man som var näck på stranden,
men jag antar att vi skulle få någon anmälning på oss eller något om jag la upp den så jag avstår.


Nu ska jag klä på mig och åka och köpa ett grattiskort till en student och sedan åker jag till mormor. Hejhej!






?

Sen när var det tillåtet för Elin Kling att sluta blogga, enda bloggen jag följer.. Suck.

Update; bloggen var flyttad, tuuuuur :P

090609

har jobbat tre dagar i sträck nu. Skönt. Eu-valet var segt att jobba på då det var väldigt mycket sittandes. Men annar var det ok. I två dagar har jag jobbat på fiket nu också som jag ska jobba på resten av sommaren.

Har fått härliga mms av Emelie och Denisa har ju lovat Emelie att lägga upp dem på bloggen men jag gör det imorgon eller på torsdag.

Nu har jag en kväll ensam hemma. Först ska jag ta mig lite middag sedan blir det en långdusch och kanske en ansiktsmask. Myyyys.


Ha det!



hej då sverige!

Nu drar jag. 32 grader sol på rhodos imorgon. Träslaget var bara kallt och eländigt, men det var kul att se lite kända ansikten.

Puss och kram, ses om en vecka!


Fredag 5 juni

Om ett dygn är vi på arlanda. Det är så kallt här hemma, bara ynka 12 grader har det varit idag, brr... På rhodos var det 30 gradernågonting. Jenny är väl snart framme i värmen, den lyckosten, själv får man frysa ett dygn till.

Ikväll har vi haft lite spaafton hemma hos denise, det blev fotbad, peeling och lackerade naglar, och givetvis nötter och frukt.




Nu lockar sängen, imorgon ska jag infinna mig på träslaget halv 10 för att heja på sofies lag. Godnatt!


Hur gott..

..lät inte det här då?

http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=671235

Girls night

Ikväll blir det mys med Empa och Benke. Dom åker ju imorgon. Ska iallafall och handla massor av gott vi kan gnaga på ikväll, ska även handla mat till middagen som jag står för idag.

Nä, nu är det bäst jag klär på mig och fixar håret. Tjo!

050609

Jag tror Ånge håller på blåsa bort.

Brännbollsträningen igår gick sådär för min del. Fick inte alls till skotten och jag lyckas utebränna vårt lag, även fast jag fick ett extra slag. Dock var vi bara fem som spelade i vårat lag. Men på lördag då gäller det! Spelar 8.30 och 9.30 på S:t Olovs källa-planen typ vid BP-kurvan. Tråkigt att spela där borta..

Innan träningen var jag och Denise ute och gick, körde även hinderbanan..


Först blev jag omsprungen, då tog hon fram kameran och fotade...


Sedan sprang jag om henne...

-


Nätshopping

Jag har fått äran att beställa kläder till migsjälv då ingen ville beställa ifrån Ellos. Jobbigt va? Haha. Hittills har jag hittat en Adidas-hood, ett par klackisar och en väldigt basic tröja från Esprit. Får se vad jag vill ha :) Här är klackisarna iallafall:



Men hallå? Hur kunde Tasteline veta att det ör den årliga brännbollsturneringen till helgen?





Första dagen

På sommarlovet. Vad ska jag göra idag då? Jag ska börja med att äta frukost, sedan en promenad i tråkvädret. Efter det ska jag packa upp och ikväll blir det brännbollsträning med laget om vädret tillåter.




SOMMARLOV!

Nu är det sommarlov 3 veckor framåt innan man börjar jobba. Ska tydligen jobba 75 % under de 8 veckorna i sommar och många nätter så det kommer bli rätt mycket ledighet, det gillar jag. Kommer nog få hoppa in lite då och då när det behövs.

Har nyss kommit ur duschen. Tänkte sminka mig och så innan Jenny och Stina kommer. Pusshej!


030609

God morgon,

idag lyser solen i Sundsvall. Skriver för fullt om marknadsföring och reklam. Appropå reklam, vilken är den bästa tv-reklamen som går på TV just nu?

Denna ligger på topp 5 hos mig:


Det går bra för "klorattjejerna..."

Fan vad vi är bra. Ligger tvåa i tabellen då vi har två matcher mindre spelade, inte illa.

http://www2.svenskfotboll.se/ft.aspx?scr=table&ftid=23905

Fortfarande tisdag...

Nu är vi klar med opponeringen och så har vi korrigerat rapporten. Så nu är det snart sommarlov! Bara lite korrigering kvar på den förra rapporten och det tänkte jag göra imorgon, sen så! Kändes lite vemodigt idag att säga hejdå till vissa i klassen som man inte kommer att träffa förän till hösten. Men sommaren är kort och snart kommer vi att ses igen. Imorgon kväll tänkte vi ha lite tjejmiddag hemma hos mig, äta gott och dricka vin. Sen på torsdag åker jag till Ånge för att hinna packa och ladda för Rhodos.

Hoppas ni har haft en bra dag!


Mitt nya hem!

Såhär ser det ut där jag bor nu. Är riktigt nöjd faktiskt! Det är nästan 4 m i takhöjd och ligger lika centralt som den förra. Hur bra som helst.




020609

Nu är jag i Sundsvall, skriver på min analys, har bara en sida kvar så jag ska försöka göra klart det idag. Ska snart hämta mamma för hon ska till mig och äta och sedan ska jag skjutsa henne på vårruset, själv drar jag på skolan på faddermöte. Imorgon drar jag hem till Ånge igen..


Var till stugan igår när jag åkte hem..




Sommarlov

Jag kan, även jag meddela att jag snart har sommarlov. Ska skriva klart en skriftlig uppgift idag och lämna in den sedan så har jag sommarlov. Hur skönt som helst.

Igår åkte jag till stan för att ha redovisning och sedan träffade jag Denise, vi lunchade på Coffee House och sedan spenderade vi massor av pengar. Hem med mig följde ett par skor, en tröja, ett skärp, en mascara och en bikini. Rätt duktigt gjort utav mig.

Nu ska jag packa lite sedan drar jag till stan igen, skönt att åka bil så man slipper släpa på väskor.



Tisdag

Igår var det full rulle hela dagen med flytten. Det enda som fattas nu är ett stycke nya gardiner (de gamla räckte inte ens ner till fönsterbrädan), sen så. Lägger upp lite bilder senare för nu ska det bäras av på examination! Sen sommarlov!

Ha en bra dag!


RSS 2.0