Söndag

Idag bär det av hemåt Sundsvall igen. Haft en toppenhelg här hemma.

GULD

I natt satt jag uppe till kvart över tre för att se klart curlingfinalen, och tur var väll att jag stannade uppe, för vilken match! Åh vad spännande! Grattis till tjejerna!
Nu blir det eftermiddagsfika med familjen.
Ha en bra dag!

2009

Det här var mitt 2009. Bättre sent än aldrig.





Fixad

Nu är praktiken fixad. Det känns jätteskönt och jag tror det kommer bli jättekul.
I eftermiddag åker vi till Ånge för att fira pappsen som fyllt år. Nu ska jag gå och slå in hans paket.



Computerbag

Jag har varit på jakt efter en datorväska sedan köpte min kära dator. Visst finns det många, men ingen som fallit mig i smaken, men på Gina hittade jag den. Idag blev den min. Hurra!

Tvättdag

Idag har jag tvättdag, betalar räkningarna och ser på SATC. Haha, mer än så hade jag inte och säga. Imorgon kommer Benke hit!

/E



Det här inlägget skrev jag tidigare idag och glömde av att lägga upp. Nu har jag i alla fall varit och svettats en massa. Middag och mer SATC härnäst!


Sweet Lemon

Lät ju väldigt fräsch såhär till våren. Ska nog gå och lukta på den idag.

God morgon!

Har varit uppe ett tag nu. Betalat räkningar och kollat på sista perioden i hockeyn. Nu ska jag träna lite och ta en dusch, sedan sticka på skolan. Ska även till ett företag i eftermiddag och prata om min praktik.
Ha en bra dag så hörs vi!

Oj vad sommaren är långt bort

Men när den väl kommer skulle jag vilja ha denna kjol, och ett par brunbrända ben till det.

Skissar

Imorse hade vi en föreläsning i grafisk design-historia. Nu ska jag sätta mig och skissa på en bok vi ska göra om fyra olika typsnitt. Jag tar lite inspiration ifrån bland annat dessa böcker. Och även några lyxiga magasin. Får se vad det blir av detta. Förhoppningsvis något bra.


Har du tuggummi?

Med denna tuggummiblandning har jag nu gått
och vunnit en helårsförbrukning på tuggummi.

Vad livet är härligt!

Vilken underbar helg jag har bakom mig, behövdes verkligen, jag känner mig lycklig och stark, starkare än jag gjort på länge... Hej och hå, nu blir det en natt på avd. 14!

Puss/E


Feb. 22, 2010

Hejsan.
Idag har jag tränat, sedan var jag på skolan och hade kursintroduktion, nu är jag hemma och ska göra pannkaka. På skolan fick vi göra samma tenta i Typografi som vi gjorde för ett och ett halvt år sedan i vår första kurs och denna var oförberedd och inte betygsgrundande. Det gick faktiskt bra, B fick jag. Så det var skönt att något har satt sig trots allt!


Denna kurs tror jag blir riktigt kul och lärorik! Roligt material att lägga i sin portfolio.


Nej nu ska jag fortsätta med pannkakorna. Hej hopp!

We are the world


Slö dag

Oj vad skönt och behövligt med en riktigt slö dag. Imorgon börjar en ny kurs; Avancerad typografi. Det kommer förmodligen bli skitkul! Nä, nu ska jag gå och köpa lite kiwi tänkte jag och kika på The Hills, The City och sedan filmen The Ugly Truth. Härligt härligt!
Kram på er!

Saturday night!

Är i Ånge hos mamma och pappa. Har ätit supergod middag med mormor och morfar. Igår var jag en sväng till fräna Fränsta och åt tacos och kollade på tjejfilm med Frida, Tessan och Sanna. Härligt att ses, det var så länge sen sist. Idag har det blivit filmen Allt för min syster (som jag bölade) på morgonkvisten och promenad, efter Benke slutar kommer hon hit och ser på barnfilm med mig.

Åh vad jag längtar framåt! Till nästa helg då Benke kommer och hälsar på och ännu nästa helg då jag ska till Åre och hälsa på Jonka. Massa roligheter! Härnäst, melodifestivalen!

/E


It´s Friday!

Har varit förkyld nu i några dagar, igår tog jag det riktigt lugnt på kvällen, kollade på OS och Anjas Bronsåk och bläddrade i en nyinköpt ELLE. Det behövdes tror jag efter de hektiska dagarna med allt skolarbete.
Så idag när jag vaknade hade jag inte ont i halsen längre och känner mig mycket piggare och det var riktigt skönt. Och idag är det fredag, toppen. Städning och tvättning står på schemat. Pust.


/S

Hello you

Det var några dagar sedan nu. Helgen spenderades i Ånge och Nybo. På alla hjärtans dag så for vi hemöver, myste på och jag lagade middag till J. Själv fick jag världens finaste present :)

Måndag och tisdag har gått åt att jobba med hemsidan vi ska lämna in om exakt 20 minuter. Igår blev det ett 13 timmarspass vid datorn. Skönt. Men nu har jag precis blivit klar och jag känner en lättnad. Brukar alltid göra det när man har lämnat in slutuppgiften.

Jag mår illa...

När jag tänker på de senaste månaderna. Allt var bara ett misstag. Hur kan man säga så? Ingenting var på riktigt, allt vi har gjort och allt vi har sagt, ingenting. Jag mår illa. Hur kan jag ha varit så naiv och dum och trott någonting annat, trott att jag varit lycklig?

Break your heart


Nu kör vi, full fart!


OS

Hört ni om Nodar Kumaritasjvili som tränade bob inför OS igår och i 144km/h slängs ur banan och slås medvetslös mot en järnstolpe? Han avled senare endast 21 år gammal. Kan ni fatta? Vad hemskt!
Sitter här och kan inte somna om, kan dock bero på att det inte blev så jättesent och jag brukar ofta vakna tidigt på lördagsmorgnarna. Idag bär det av till nybo för att fira Johans pappa. Hoppas även på finväder så vi kan vara ute.

Titta vad som stod och väntade på mig i mitt rum hemma igår när jag kom hem... Snacka om att bli bortskämd!
/Sofie

Det är fredag

Idag har jag hunnit tvättat lite, varit på skolan, och städat hela lägenheten. Nu ska jag sätta mig med skolarbete igen och invänta nästa maskin som ska hängas. När J kommer hem från jobbet drar vi hemöver för en myskväll hos familjen ikväll och firande av svärfar imorgon.
Ha en bra dag!

God soppa a'la Emelie



Ingredienser:
Krossade tomater
Grönsaksbuljong + lite vatten
Kidneybönor
Körsbärstomater
Grädde
Sambal Oelek
Vitlök
Salt
Och massa chili...

Superenkelt och gott! Servera med lite bröd och toppa med någonting grönt.


Godmorgon!

Säger jag för andra dagen idag. Var uppe med tuppen imorse och gick på spin halv sju. Sen gick jag hem, duschade och åt lite yoghurt och däckade. Nu kör vi igen. Det ser ut att vara superfint väder ute! Så det kanske blir en liten promenix innan praktiken börjar kvart över ett?

Jag har ingenting bra att säga om dig...

/E


I frisörstolen bredvid..

..snackades om någon som hade fött barn och en traumatisk förlossning. Om jag hade varit i den åldern att jag hade funderat på barn hade jag ändrat mig på direkten, på den graden var deras snack.. Ojoj, vad mycket tok man kan höra när man sitter och klipper sig...

Good hair day!

Vad roligt att jag, Sofie och Denise är synkade i våra hårklippningar.

Blir nog så att jag klipper lite toppar och klipper upp litegrann. Men man vet aldrig när man väl sitter där...




Cutting my hair off

Idag ska jag till Carolin och klippa mig. Hon är jätteduktig och är noga, och det är sånt som jag gillar när det gäller ens hår. Efter det blir det bara hem och antagligen jobba på sidan, lägger nog ner idén med staden D! Satsar på stilrent istället, kanske får ni en sneak-a-paek när allt är färdigt och inlämnat, you never know.

 


Kvällstund har guld i mun

Kom hem från Jasmine för en liten stund sedan. Eftersom det inte går några bra program på tvn längre hamnade jag här. Har tänt lite ljus, dricker ett jättegott te som heter bröllopsyra (smaksatt med passionsfrukt, choklad och yoghurt) och äter 90 % mörk choklad, mmmm. Och lyssnar på den här mysiga låten:


/E


Mums

Bild: TV4

Vi såg på Leila Bakar häromdagen när hon bland annat gjorde dessa Chocolate chip cookies. Hon är så himla duktig på att baka. Och det såg så himla gott ut! Här finns alla hennes recept.

På begäran

Denise tyckte jag skulle dela med mig av mina idéer jag har till min hemsida. Just nu sitter jag här och det är helstopp i huvudet, ska jag ha stilrent med svart och vitt som dominant, eller ska jag ha en egengjord skiss av New York som bakgrund. Teckensnittet är klart. Men inte mycket mer än så. Just nu sitter jag och målar i Illustrator. Inget som kan användas till hemsidan dock.

Sitter på Miun

Sitter på skolan och letar vetenskapliga artiklar, går sådär. Känner mig så himla disträ idag. Hade ställt klockan på 9 i morse men vaknade vid 11. Ska väl snart ta och bege mig hemöver, känns som att jag inte kommer få så mycket mer gjort idag. Blir träning halv 5 i alla fall, idag tänkte jag köra tre meny pass (spin, core, stretch). Sen bjuds det på middag hemma hos Jasmine.

Imorgon har jag klipptid på NFI, verkligen dags nu! Vad tror ni? Ska jag göra något dramatiskt?


Hejhopp bloggen!

Idag har jag varit på praktiken. Vid sjutiden blir det ett pass boby combat. Men jag läste nyss att det var bättre att dricka vin än att träna, så jag kanske överväger att stanna hemma och öppna en flarra. Neeeerå. Vet inte vad jag ska skriva mer. Men hoppas ni har det bra! Pöss


Portfoliohemsida

Sitter och jobbar med en skiss på min hemsida. Har flera idéer som jag tycker är halvbra. Söker efter lite inspiration på internet nu i hopp om att en briljant idé ska poppa upp. Senare idag blir det flashredovisning och sedan jobbar jag vidare på sidan. Dansa ska jag göra ikväll också, streetdance. Så himla kul!

Bookbook till min Macbook


Äntligen!


Moving on..

I’m moving on
And I’m gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life for me

I believe it finally
I’m moving on


Min födelsedag...

Var helt underbar! Hela helgen har varit bra. Igår blev det en sväng på stan innan mamma, pappa, simon och carro kom till mig. Öppnade lite paket och sådär. Sen åt vi en otrolig middag på Arctura. Efter maten blev det tårta hemma hos mig. Jasmine kom förbi en sväng också. Sen fest hos Anna-Karin och utgång på G3.



Fick en massa fina saker till lägenheten så nu är det lite vårfint här.



Många bilder blev det. Hoppas det är bra med er! Puss /E


Vårkänslor

Mamma och Pappa kom hit idag och hade med sig den största semlan jag har sett. Och de hade även med en jättefin bukett. Tack så hemskt mycket! Blir så glad varje gång jag ser den, jag får vårkänslor!


Photo Booth

Nu är det melodifestivalen, vilka tror ni går vidare?

TJUGOETT

Emelie fyller år idag, världens bästa Emelie. Tyvärr är jag cirka 20 mil ifrån henne idag men jag hoppas du får en toppendag vännen! :)

Music maestro

Länkar vidare till en kille jag fastnade hos. Härlig musik såhär på fredagskvällen. Nu blir det sängen.
http://blogg.veckorevyn.com/andreasstil/category/min-musik/

Strawberry it is

Jordgubbar och Let`s Dance. Lovely!

Friday

Helg, äntligen helg. Har städat hela lägenheten nu, ska hoppa in i duschen nu sedan göra tacos och lägga mig framför tv:n. Är ensam ikväll, J är med hans jobb på trav. Men jag tycker jag själv är ett bra sällskap ändå. Och Let´s Dance är väll kanske inte favoritprogrammet för en kille?!
Nä, ha en toppen kväll så hörs vi något.

Fredag

Nyss hemkommen efter en rolig dag på praktiken. Har fått gjort det mesta. Sitter och knaprar valnötter och lyssnar på musik just nu. Sen blir det träning vid fem, ska prova Body Attack, vad nu det är? Låter spännande. Sen en sväng till Jassan och sen ska vi på inflyttningsfest. Blir nog en bra kväll, hoppas det. Men först ska jag göra tårta och rulla chokladbollar, för imorgon, då är det ingen vanlig dag, då blir det kalas och middag på Arctura.



Det är som om du aldrig funnits i mitt liv...


Try sleeping with a broken heart


Brazilian mix

Ikväll ska jag på Brazilian mix, det är också en slags dans. Danceaerobicsen igår föll mig inte i smaken, var totlat slutkörd när jag kom ut för läraren var jäätebra, men upplägget av passet var mindre bra. Så nu bestämde jag mig för att boka Brazilian mix ikväll. Dans med influenser av latinamerikansk dans. Sedan blir det nog lite styrketräning efter det.
/Sofie

När är det tänkt..

..att det ska sluta snöa? Jag vill verkligen inte ha mer snö nu. Seriöst! Har iallafall tagit mig i kragen och ring lite reklambyårer idag om min praktik. Får se hur det går. Hoppas hoppas.
Nu ska jag ta mig en dusch och sticka på skolan och jobba med flash. Nu j*klar ska jag få till den där filmen!

Lite musik...

Fick nyss ett hett tips om Joel Alme, en svensk kille med Dylan-stuk enligt Jassan. Tur man har henne, hon och jag har typ samma musiksmak. När man lyssnar på musik hemma hos henne så känns det nästan som hemma vid min egen spellista. Just nu är det Joel Alme och Lykke Li som spelas hos mig. Så nu vet ni det!



Med detta säger jag godnatt! /E


Min dag

Idag hade vi en föreläsning om bild och grafik för webb. Efter det tjurade jag på med Flash igen. Fick låna Linas ritplatta för att skriva mitt namn som jag ska ha med i flashfilmen. Nu ska det animeras bara. Hade lite mamma-abstinens så jag sprang över till hennes jobb när jag gick från skolan. Tur att man har nära dit!
På schemat ikväll står Danceaerobics och veckohandla i Birsta. Förövrigt så var dansen som vanligt skitkul igår. Känns så kul att dansa igen och bara släppa loss, att dansa är verkligen något jag brinner för!

Onsdag

Imorse blev det Body Pump halv sju. Sen gick jag hem och stupade i sängs. Praktiken börjar inte förän kvart över ett så. Igår var det en riktigt bra dag, det börjar kännas bättre nu. Och jag känner på mig att 2010 kommer bli ett fantastiskt år, finns så mycket att se fram emot!

Nu ska jag ta och koka lite gröt och äta frulle. Vi ses!


Flashigt värre

Oj vad jag och Flash inte är vänner just nu. Jag gick hem från skolan, sket i att spara allting bara för att jag blev så less. Tar nya tag imorgon, kändes som vi kom på fel spår i början, Flash och jag. Nu skriver jag matlista för J ska åka och handla det sedan när jag och E ska och dansa. Har skrivit upp jordgubbar på listan, hoppas det finns.



Godmorgon!

Hur mår ni idag?

Jag har sovit sjukt dåligt i natt. Börjar praktiken 06.45. Undra vad denna dag har att erbjuda, hoppas massa intressant. Jag behöver det nu. Ikväll blir det middag hos Jenny. Och innan Body Balance, som jag behöver det också efter allt jäkelskap som varit. Jag vill komma bort..



Ha en bra dag! Kram /E


P som i...

... Paradise Hotell. Kan inte direkt identifiera mig med någon i detta tv-program. Men det är underhållning, även om nivån är låg, så är det underhållning. Imorgon är det final.

Photo Booth

Den mest normala bilden av alla i mitt bildbibliotek för tillfället,
de andra är lite mindre smickrande. Om ni är snäll kanske ni får se någon.

Tack!

Är fortfarande i Ånge hos mamma och pappa. Ska åka till Östersund om typ en timme. Har varit hos mormor och morfar idag och kollat på film och snackat massa skit. Jag börjar inse mer och mer vilken dum tjej jag har varit, men nu ska det bli ändring på det. Tack alla fina vänner och min familj för att ni får mig att inse det och för att ni finns där för mig. Jag älskar er!


RSS 2.0