Kreativ

I natt jobbade jag och runt cirkus fyra fem tiden så var jag kreativ, min hjärna gick på högvarv, då gjorde jag dessa. Ni kan ju tänka er vad mycket jag hade att stå i.



Ät inte gul snö

Har nyss kommit hem från mormor och morfar. Har haft en lektion i hur man ställer in svensk text på dvd-filmer. Stackars Lasse hade kollat på en egelsk film utan text, och då kan han inte särskilt mycket engelska. Men nu så ska det nog gå bättre. Det är inte lätt för dem med allt det nya. Men jag måste ge honom en eloge för att han lärt sig att skicka sms. Bra jobbat. I det första sms:et stod det "Att vara eller inte vara det ar fragan". Min morfar är så söt.

Dagens outfit


Mysbrallor från Bikbok, tanktop från JC och strumpor gamla som gatan.

It´s friday I´m in love

Äntligen fredag! Jag är bakis och bedrövlig efter gårdagens sopptorsdag, ingen riktig middag och alkohol är en kombination jag inte rekomenderar. Tror att jag har missat hela grejen med soppan eftersom jag varje gång lyckas bli utan soppa. Ja ja, ikväll blir det nya tag med Jack Action på knuten, ska bli kul och se vad grabbarna går för.  Kommer hit lite goda vänner innan som jag tänkte bjuda på ost och kex. Kom nyss till Ånge och mamma har julpyntat, mmmmmmmys. Nu ska jag hitta något ätbart i detta hus, kanske en äggröra, jag är en jävel på att göra äggröra.


Snart

Snart klar! Bara skriva en beskrivning om bildkollaget, sedan är jag äntligen klar. Då ska jag gå och handla första julklappen! Ja just det, vi är klar med Karlsons Klister reklamen också, jippie!

Nu väntar bara vernissagen imorgon sedan blir det en efterlängtad helg.

Vi hörs senare!

Fräsch

Är det bara jag eller känner man sig otroligt fräsch då man möter ens grannar i trapphuset då man är okammad, osminkad, iförd långkalsonger och stor tee utan Bh, bärandes på en massa smutstvätt? Och stadiumtofflor givetvis. Det gör jag i alla fall.

Mobilblogg

Ja hur oseriöst det än är så har jag skaffat en. Trodde jag hade en sedan år tillbaka då jag en gång försökte mig på att skicka ett inlägg if¨rån mobilen. Men jag kom ju på det att mobilen blev ju stulen, ajdå! Ja ja, här är min mobilblogg, som jag inte komemr uppdatera särskillt ofta. Men ni får gärna läsa den. Den har just nu två inlägg, Jippie!

http://sofiesmobilblogg.blogspot.com

Tack och nu ska jag VERKLIGEN sova.

Sov Gott

Nu går jag och lägger mig.


Promenad

Nyss varit ute på en långpromenad med Moster och hennes hund. Roligare att gå med någon så man kan prata. Annars blir det att man går med iPod och så vågar man ju inte gå där det är mörkt heller om man ska tex. gå genom en park eller så. Det var iallafall jätteskönt och nu sitter jag här och har precis skrivit klart min blasonering till min vapensköld. Det är en beskrivande text så att vem som helst ska kunna läsa texten och kunna rita min vapensköld utifrån texten utan att se orginalet. Häftigt va?!

Nu har jag bara beskrvningen av bildkollaget kvar. Sedan ska jag dammsuga. Missar Bonde söker fru idag, typiskt!

ha en bra kväll

Yes!

Jag klarade anatomitentan, gud vad skönt. Har nyss vaknat efter en lite tupplur, så nu tänkte jag plugga lite innan jag ska bege mig på afrodans och skaka rumpan, det ska bli kul. Morgondagen ser ut som sådan att jag bli kvar i östersund, ska tvätta (gigantisk tvätthög), plugga farmakologi och sedan på kvällen blir det sopptorsdag med brittiskt tema. Hur ser man brittisk ut?


Vi ses på fredag

Onsdag

Seg dag. Men ändå väldigt roligt. Skissarbete framför oss imorgon. Ska göra en annons till Karlsons Klister. Nu sitter jag med ett fotomontage över Time Square och fösöker få in migsjälv i reklamskyltarna. Självkära människa som jag är.

Ikväll ska jag ta en långpromenad och sedan ska jag storstäda inför advent. Åh vad jag älskar allt mys som här julen till! Jag ska nog äta lite pepparkakor också. Var tvungen att köpa eftersom det närmar sig jul men jag äter inte sånt på kvällarna. Äter inte alls på kvällarna för det mesta. Det är lite tråkigt att sitta där själv och äta.

På fredag blir det knutis med tjejerna.

Bjuder på en bild ifrån nyår 2005.
Sjukt vad tiden går fort!


RÖSTA

Det går framåt, men jag evt att alla ni har inte röstat, det går så fort.. klicka bara på 5 stjärnor under bilden efter du har klickat på den här länken: http://www.puckotavling.se !

Här är vårt bidrag som DU ska rösta på!
Bidrag Nr. 092


Om jag vore en pojke.




Kvart i tre-ragget

Mitt och Linas bidrag till Pucko-tävlingen, Klicka på länken. http://www.puckotavling.se/wp/wp-photos/20081125-144125-1.jpg


Och du, gå in och rösta på våran!! www.puckotavling.se

Pucko

Just nu håller vi på med en uppgift. Vi ska fotografisk visa när en Pucko passar som bäst.

Har ni något förslag? Lägger upp vårat förslag ikväll när jag kommer hem.
ha en bra dag!

AJ!

Spinning kan ge friktionsskador. De borde varna en för det. Måtte jag komma ihåg detta nästa gång jag kommer på att spinning är kul.

Myskväll

Efter klippningen åkte jag in till sta och mötte upp Frida som jag inte hade träffat på ett bra tag, vi köpte lite småsaker och sedan drog vi på Barista och åt gott. Planerade även matlistan till skiweek. Gud vad vi ser fram emot det! Detta ska bli riktigt kul! Hoppas jag kan vara med hela veckan!

Frida med sin Chai Latte, mums!


Jo just det, lägger ut frågorna strax eftersom jag ahr blivit utmanad och nu har Frida hotat mig, haha!

Mamma är bäst!

Kom precis hit till Sundsvall. Är hemma och äter tidig lunch innan jag drar på skolan. När jag kom hit så låg det presenter på bordet. En duk, en jättefin adventsljusstake och fyra röda ljus till den. Åh vad glad jag blev! Detta förgyllde min dag! Jag som hade sökt en fin adventsljusstake! Knäpper kort när jag har satt fram den. Underbara mamma! :)

När jag kom på stationen imorse satt denise där och skulle åka med samma tåg som mig så det vart ju toppen med sällskap! Sean var Mattias så shysst att skjutsa hem mig med all min packning! Detta är en väldigt bra start på dagen.

Nu ska jag ner på skolan och jobba till två sedan ska jag iväg och klippa mig och sedan kanske ut till Birsta och handla lite julklappar :)

Börjar få lite julstämning nu med all snö, alla julbelysningar, alla tända ljus och glögg och pepparkakor. Gud vad julen är mysig! :)

Ha en toppendag mina vänner! Vi hörs och ses!


Eyecandy

Jag bjuder på lite ögongodis innan jag ska somna, varsågod.


Gerard Butler i P.S I love you, damn...

Mitt i natta

Jag kan inte sova.

Dagen har varit lugn, den startade med att det blev mysfrukost i vardagsrummet med mamma, simon, mormor och morfar. Vi kalasade på tunnbröd, te och lite kakor. Vid tvåtiden for jag iväg till fräna fränsta och kikade på innebandy, ganska trist match eftersom att de förlorade med 0-7, men alltid lika trevligt att se lite folk. Kvällen avslutades med tacos med familjen och "Brudens bäste man" i sällskap med Denise.

Just ja, Sofie du är också utmanad av Emelie Nässen (om du inte hade sett det tänkte jag).


Så här mysigt hade vi på Skiweek förra året. Snart är vi där igen!

Helg

Snabb uppdatering under helgen.

Igår var vi några tjejer hos Denise och drack glögg, åt pepparkakor med ädelost, kollade på Idol och spelade Alias. Jag Denise och Emelie J vann. Gick väll hem vid halv tolv och tog packningen och drog vidare till Johan för att där somna direkt, som en stock.

Idag var det Bobergsmässan och syster var där så jag gick ner dit för att kolla hur det gick. Sedan har vi varit här hemma hela dagen. Nyss käkat och nu ska jag kika på TV med mamma och pappa. Jag ska faktiskt drick julmust, Gud så gott! :D

Hoppas alla har en toppenhelg! Puss & Kram!

UTMANAD

Jag har blivit utmanad av Emelie Nässen (emelienaessen.blogg.se)!

- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag studerar till sjuksköterska i Östersund. När jag blir stor vill bli specialist sjuksköterska (inte bestämt riktig vad än).

2. Jag älskar att resa och även fast jag har börjat plugga så drömmer jag om att bege mig på en resa inom snar framtid. Funderar på att båtluffa i Grekland några veckor i sommar. Någon som vill hänga på?

3. Jag älskar julen, bästa tiden på året.

4. Jag är snål, jättesnål faktiskt.

5. Då ingen ser kollar jag på pinsamma tv-serier som The Hills och Våra bästa år, och tycker det är underhållande.

6. Jag hatar att sova i strumpor. Även om jag bara ska ta en power-nap åker de av.

7. Gillar att kolla på landslaget och "lokalsport" annars är intresset för sport svalt, jag har verkligen nollkoll, men ibland låtsas jag motsatsen.

Jag utmanar alla som vill, vill inte praka på något på någon (egentligen så kommer jag inte på någon), eller denise kanske? Ja! Du är utmanad! deniseericson.blogspot.com

Bra val

Emelie har fattat galoppen med Boxning och nu verkar hon gå på boxning på Torsdagar. Insåg att min boxningssäck hemma kommer väl till pass när jag är så där arg att jag skulle kunna slänga vad som helst i golvet. Eller ja, bara om jag är småirriterad så verkar det funka med några hårda slag på boxningssäcken. Känns som att jag skulle vilja ha med den när jag flyttar till en riktigt lägenhet.

Nu ahr jag skissat klart min vapensköld, den handlar om mig och innehjåller bland annat balettskor (moderna dansskor känns för moderna helt enkelt), kräfta, sol, grankotte. Ja, det låter skittöntigt.. men ni kan få se en slarvig skiss här istället så kanske ni förstår bättre: (Ursäkta scanningsramen) Kom ihåg att detta bara är en slarvskiss!



Sov gott!

Sopptorsdag -soppa?

Jag är i valet och kvalet om jag ska på soppan ikväll, men ingen soppa för mig för jag kommer nog att anlända rätt så sent efter boxningen. Men jag är den jag är, har svårt att banga när det händer någonting. Nu ska jag börja peppa för boxning, bli av med aggretioner som ligger och gror.

Så blir ditt år 2009!!!

Hemma hos min syster ikväll hittade jag en trevlig tidning att bläddra i, där i tidningen hittar jag ett horoskop som avslöjar hur det kommande året kommer att se ut. spännande. För min del kommer det att bli ett perfekt år för resor och studier. Jag kommer att ha positiv energi och vara en riktig entusiastisk person och min glädje kommer att sprida sig bland mina medmänniskor. Men akta, jag måste vara väldigt försiktig med min hälsa, eftersom att under 2009 är risken stor att jag blir överviktig... (!?)

Så, 2009 - året då jag blev (blir) tjock, go och glad!



Student

Kollade nyss in Benkes bilder från studenten på facebook. Haha, vilken härlig tid. Kom på vilket psycho jag var på kvällen, irrade runt som en galning på krogen och dagen efter vaknade jag med en massa skriverier överallt. Tro inte att det bara var i mössan man kunde hitta dem, nej nej, jag hade både på armar, händer och ben också. Det var roligt, synd att jag inte tog ett dagenefter foto på mig själv. Den bästa hälsningen var från peter tror jag,  godmorgon älskling på benet är ju aldrig fel att vakna upp till. Åh vad man vill tillbaka.

Men nu är man en "riktig" student och det betyder att man käkar matlådor hemifrån både till lunch och middag, helt underbart när man inte orkar laga någon mat själv. Dagen till ära blir det korvstroganoff med ris, mums. När jag är tvungen att laga mat själv blir det oftast nudlar eller korv och makaroner. Gott. När jag ska till ånge i helgen ska jag ta med mig lite älgkött hem så man kan lyxa till det lite.


En lycklig student!

Dirty Dancing

Nu saknar jag dansen mer än någonsin. Jag trodde det skulle gå bra, iallafall ett halvår utan dansen. Alla tjatar på mig att jag ska dansa, till och med min mormor! Hon var nästan gråtfärdig när hon sa till mamma att hon måste få mig att börja dansa igen. Detta börjar bli lite överdrivet. Jag har nog kvar några danssteg efter ett halvårs uppehåll. Men frågan är om jag är särskillt bra. Någon som vill battla mot mig?

Jag för några år sedan i Dirty Dancing 2:


Får se om jag börjar på Ann Lädeths dansskola efter jul. Danceworld heter den och då får man även vara med och tävla, Wiho! :D

Pussvänlig, yes please!

Nu är det vinter igen och vinter equals torra läppar, i alla fall i mitt fall. Lika mycket som jag är känd för mina armmuskler vill jag vara för mina torra läppar. Bästa sättet att bota torra läppar är idomin salva (även kallad stjärtsalva?!). Smeta på ett tjockt, mycket tjockt, lager när ingen annan kan se dig och vips så är man sitt gamla pussvänliga jag, väldigt viktigt när man ska hem till ånge och tjusas med sina käraste till helgen. Just nu kan ingen se mig (förutom mina grannar rakt över som kan se mig jämt, så de räknas inte), så här sitter jag med vita läppar som får tänderna att gulna. Känner mig ursnygg.


Tisdag

Vi slog faktsikt besökrekord igår. Detta hoppas jag fortsätter och att det blir bara fler och fler. Wiho.

Nu har jag kommit på skolan, har inget speciellt att göra idag utan vi ska bara jobba med ett fotomontage. Något tips om vad jag ska ha för bakgrund? Funderar på en storstad eller en strand.

Sedan ska jag nerpå stan och kolla på födelsedagspresent tll syster, igen. Får se om jag hittar något bra, det får inte vara vad som helst! Vill att hon ska bli supernöjd! :)

Ha en bra dag vänner!


Keep up the good work!

Nu slog vi nästan besöksrekord. En ynka ifrån. Kom igen nu! ;) Bättre kan ni.
Nu har jag kikat på fotbollsgalan och funderat lite på vad jag ska önska mig i julklapp. Jag är lite kluven om jag sk aönska mig en ny mobiltelefon. Jag får se hur jag gör. Inte för att det är självklart att jag får en bara för att jag önskar mig en. Det är mycket pengar.



Testade potentiella nyårsklänningar på H&M idag, observera att den blå är egentligen lila.
Min favoritfärg just nu.

Den svarta till vänster har jag beställt, skulle bara testa hur den satt. Är fortfarande i valet och kvalet om jag ska behålla den eller avbeställa den. Den är snygg, som ett snyggt fodral. Men frågan är om jag ska ha den i svart och inte lila som i beställningen. I do not know.

vardagsmotion it is.

Släpade mig själv och min tunga rullväska uppför sidsjöbacken idag. Väskan innehöll bland annat litteratur för kursen jag läser nu, med andra ord inget jag lämnar hemma för att minska vikten. Så jag drog den där förbaskade väskan. Och tungt var det, till slut inser jag att jag drar väskan på ett hjul eftersom det ena hjulet har fastnat, vilket gör allt ännu tyngre. I snön. i den nyss älskade, nu hatade SNÖN! Nu fattar jag vad dom menar med vardagsmotion..

Här samlar ni lätt poäng och får gratis presentkort på Dinsko, H&M m.m. Bli medlem på den här länken! http://www.gratismode.se/?c=10669

Nu har vi gjort skisser på reflexer.

Vi hörs, kram!

Just

I helgen insåg jag att en ny hårtork måste införskaffas. Anktorken har hängt med mig i många år och varit mig trogen. Men jag börjar nu inse att den varken håller måttet då det gäller effekt eller säkerhet, att blåsa håret med min egna lungkapacitet börjar kännas både mindre tidskrävande och mindre brandfarligt. Men vi får se, har ju blivit ganska snål (snålare) sen man börjat leva som en student. Kanske en bra julklapp? I vart fall så kan jag ju inte bara slänga anktorken på tippen. Nej, jag funderar på att skänka bort den till en väldigt speciell liten dam som jag vet kommer uppskatta den. För anktorken är det bästa hon vet när det gäller mig.


Resume av helgen

Blev en helg fylld av tacos, idol, massa prat, shopping, pizza, sangria, marite, kinamat och ett hål i väggen. Bästa av allt var mannen i sparkdräkt och då denise nästan tog livet av Pippi (yes, Pippi was there). Och i vanlig ordning så bjuder jag på bilder. Om ni undrar över de fina kakburkarna så är det en inflyttningspresent från Benke, vilken tjej va?




Finbesök

Idag kommer Benke på besök, det var länge sen sist!


Benke och jag ser ut som två småtjejer

Done

Sitter och äter frukost, ska snart sticka på skolan, bara lite packning kvar. Gah, jag orkar inte hålla på släpa dessa väskor fram och tillbaka hela tiden, jag tycker det är dags för Johan att ta och flytta ner nu! :P

Mina vänner tycker jag ska köra på samma koncept som jag har nu, och det är nor bara bra det för jag tror jag vill det själv. Men sedan tror jag att jag gör det lite mörkare, om jag vågar.. haha!

ha en bra helg!

Vi ses!

Pancakes

Nu steker jag pannkakor. det går framåt, var riktigt dålig förut. Alla gick sönder. Men nu går det bättre. Jag har köpt glass så jag ska lyxa till det lite. Bara för att det snart är helg. Snart. Imorgon ska vi käka på mittis när jag kommer hem. Det blir mysigt.

Elin Klings hår färg är ju hur fin som helst! Den är gjord med slingor i olika nyanser. Och den här färgen är ju nästan min riktiga hårfärg också. Vad tycker ni?



Jag funderar på Elin Klings hårfärg.

Bild lånad ifrån Elin Klings blogg.

All I want BEFORE christmas...



ellos

..and you!

Hej

Det blev en lyckad afterski igår trots saknad av snö. Kvällen började med middag hemma hos syster, lax och potatis, mmm :) Därefter blev förfest i Jasmines korridor med totemspel och fyra i rad (hur kul låter inte det? Men det var det). Hade ingen ork att klä ut mig kvällen till ära men jag bjuder på några snygga bilder på mina klasskompisar som hade storsatsat.


Lugg!

Kollade på Veckorevyn förut och hittade bilder på kändisar i snygga frisyrer. Hade tänkt att boka klipptid snart men jag vet inte hur jag ska klippa mig?

Behålla längden eller klippa av?
Behålla luggen eller korta den lite?

Göra mörka slingor eller ljusa?
Vad tycker ni?


Anti skiweek

Näe, det är inte så hemskt. Jag är iallafall inte mot skiweek, jag är jäkligt mycket för. Men lärarna hatar detta
arrangemang och vad gör man när dom lägger massor av jobb just denna vecka? Det är bara att ta ett djupt andetag och överlåta festligheterna till mina vänner och hoppas att dom får sjukt kul. Utan mig.

Har precis varit och tränat på Friskis. Hade sån huvudvärk och trodde det skulle gå över men tji fick jag. Nu blir det Middag och sedan en slapp kväll. Ska skissa lite på en uppgift också.

Ha en bra kväll mina kära :)

Pre Skiweek

Ikväll är det  säsongens första afterski på harrys! Är fortfarande kluven om jag pallar med det, vi får se. Och på tal om skiweek så råkar vi ha en plats över i vår stuga, intresserad? :P

RAW, DNG ?!

Gosh, nu snurrar det i huvudet. Filformat och allt som har med Photoshop och Tryck att göra. Nu ahr jag Lunch och sitter i datasalen. Snart har vi en till förläsning: Kreativitet. Yey!

Återkommer.

Mini love

Hittade värsta söta russinförpackningarna idag som jag var tvugen att köpa. Älskar miniförpackningar. Dessa är perfekt mellanmål. Hehe..



God morgon

Idag på schemat står Färglära och skissteknik. Detta blir kul. Jag älskar praktiska saker. Efter skolan ska jag ta ett pass på Friskis med kond. och styrka. Det är konstigt, jag sov 10,5 timme i natt och jag är fortfarande trött?! Vet inte vad jag kan skylla på heller.

Nu ska jag gå, ha en bra dag!

Aktuellt: Nyår

Ja tyvärr, jag är redan ute efter nyårsklänning, skor och allt vad nyår innebär. Jag har nu beställt två klänningar och är nu ute efter dom perfekta skorna, inte för låga och inte för höga (jag måste ju kunna använda dom hela natten!). Lyxproblem, usch. Jag skäms.


Ledig

Idag har jag en ledig dag, så det blir en lugn sådan med lite träning och kanske en kopp te på stan? Har haft en riktigt bra helg. I fredags var vi ute med klassen på plaza och i lördags likaså men i en mindre skara. Man hade turen att träffa nya trevliga ansikten... Efter två utekvällar blev det filmkväll med Jenny och Emily hemma hos mig, vi såg "Hemma bäst" med Sarah Jessica Parker och svullade i godis och chips.


Saknar er!

Ett skratt förlänger livet

Idag hade vi inledning på vår nya kurs: Digital bildhantering och illustration.
Läraren började med att visa oss bilder som har gått i tryck med uppenbara redigeringsfel.
Kolla själv här: http://photoshopdisasters.blogspot.com/
Vi fick ett gott skratt iallafall på vissa bilder. Man undrar hur vissa lyckas?

Dagens outfit


Synkad mens

Läste vad Emelie har skrivit och i och med att vi har blogg tillsammans så har vi lyckats synka våran mens och pms. Illa om vi skulle behöva umgås när båda har pms. Det känns inte så lyckat. Mest pga att jag kan bli riktigt argsint när jag har pms,

fråga johan.
En sur Sofie för två år sedan.


Nu ska vi och handla tacostillbehör tills ikväll. Då kommer Sara, Johan, Peter och Denise hit. Synd att Emelie svek oss och var kvar Östersund.

Ha en bra helg vem du än är som läser detta!

PMS

Är det kul att få ett sms från libresse som säger: Din PMS har kommit.
Bara att läsa detta får en att surna till. Tack för den!

Min belöning

HELG! Tentan gick skapligt bra, men om det räcker hela vägen återstår och se. Nog om det, ska lägga det där bakom mig nu. Efter tentans slut blev det lite shopping för mig, kändes bra med lite belöning även om det sved till lite i plånboken, men det är smällar man får ta. Nu ska jag äta lite lunch och städa lägenheten, senare ikväll blir det rajraj med thaimat och utgång, det enda som återstår är att vinet ska kylas...




Fredagssnacks a´la Kitty; rostade & torkade solroskärnor med russin.
Tubtop från Bik Bok, cover all mix från makeup-store, fuktcreme ACO från apoteket och en mascara vid namn Volume collagene från L'oréal. Trevlig helg alla glada!

Vad blir det för mat


Titta vad jag hittade i mitt skafferi, spännande. Det blir kokande korvar, lite stekta potäter och ägg... och ketchup såklart!
Får hoppas jag lyckas bättre än vissa andra, det luktar bränt i hela huset.
Senare ikväll ska jag tömma mitt huvud inför morgondagen med lite box och bastning : )

Snart, snart helg!

Klar med sista uppgiften på den här kursen. Nu väntar responsarbete m.m. innan det blir helg.

Min myskofta ifrån Indiska


Till helgen drar jag hem till Ånge för att träffa lite kompisar och umgås med familjen. Saknar allihopa nu. Det blir lite tomt ifrån att ha träffat alla kompisar varje dag i skolan till att alla bor på olika orter..


Tisdag

God Morgon sömntutor. Har precis varit på en långprommis runt Sidsjön, jättefint väder! Nu ska jag träna med min Coreboll sedan duscha och sticka på skolan.

Underbart väder när jag tog en långprommis runt Sidsjön imorse.

Vill ha



..och med denna lista tackar jag för mig och säger God Natt!

A little bit of love

Ånje, inte en till kärleksförklaring till Johan tänker ni! Haha, nej inte denna gång. Denna gång tänkte jag bara berätta att vi hade en toppenhelg i staden Sundsvall. Bio, mat, shopping och så var vi hundvakt åt mosters hund. Hon hade bunkrat upp med godis och kakor. Tack tack! Hunden satt bara nere i hallen och väntade på att moster skulle komma hem igen. Vi avr inte mycket till hjälp. Jag försökte faktiskt. Hunden (Tilda) brukar gilla mig.. Faktiskt!

Sofie var glad att det var helg!

Svikare

Emelie säljer mig på Tradera i hopp om att få ha bloggen för sig själv. Priset översteg just en miljon. Skynda Fynda!


Äntligen!

Min monsterjobbarhelg på 32,5 h är äntligen över och jag kan andas ut. Blev lite festligt ändå igår när man hängde på carro och frida ut en sväng, men det blev en tidig kväll för min del. Skönt... Sitter här nu och lyssnar på lite musik och svär över att jag inte vet hur man lägger upp videklipp på bloggen, jag är hopplös. anyone?


Grattis till frida och carro som har klarat körkortet nyligen! Hurra hurra hurraaa för er!

RSS 2.0