Tjabba Tjena Hallå

Tog lite sovmorgon idag. Var på stan till tolvtiden. Då hade jag även hunnit få fågelbajs i håret och gått in på någon mysko turkisk affär på lagret för att tvätta bort det. Vi hade iallafall tur med vädret..

Fick med mig en present till en person hemma, ett linne med tryck och en väska hem. Väskan fick jag av Johan, väldigt snällt.

Imorgon checkar vi in på detta hotell:







På Söndag blir det Lady GaGa på grönan och såklart shopping på dagen.
Vi hörs när jag kommer hem eller något. :)

/Sofie

Dag 2

Idag sov vi till typ ett, käkade frulle och drog ut i det regniga vädret. Blev lite mer shopping. Två baslinnen från jc, svart och rosa, för mig. Sen blev det en ganska tråkig middah, eller inte så värst tråkig men rester från gårdagen, och rester är ju alltid ganska trist. Men vi piffade upp den lite med sallad och tomat ciabatta, OCH givetvis en god drink a'la benke. Nu ska vi till hem till jennys föräldrars hus på lite fest. Det har slutat regnat och åskat nu, tack och lov! Ses på stråket!



Onsdag

Idag har jag jobbat hela dagen. Har kommit ehm för en halvtimme sedan och hunnit fått i mig lite mat. Var så hungrig att jag inte var hungrig. Eller? Jamen jag hade ingen aptit. Konstigt. Nu ska jag duscha och packa lite. Sedan följer jag med Johan upp till Nybo för att träffa några släktingar till honom jag inte har träffat. Imorgon blir det jobb och sedan drar vi söderut. Första stoppet blir Uppsala. Vi hörs!

Packning på hög nivå..



I min jobbutstyrsel..



Har jag förresten sagt att jag blev helt kär i en lägenhet igår?
Nu måste alla som läser detta iallafall knipa ihop med tummen en
snabbis för mig att jag får den. Tänk vad mysigt isåfall!

Semesterveckan har börjat...

Känns inte riktigt som att jag har lyckats vända tillbaka på dygnet men nu är vi i alla fall i Östersund. Eller vi har varit här hela dagen. Denise har piercat tragus, sen har vi handlat mat och vin, shoppat (jeansklänning och en svartvitrandig tröja) och lagat en supergod kyckling-spenat-tomat-paj. Nu laddar vi för en kväll på stråket. Om en stund kommer Jenny och hennes kompis från stockholm hit och gör oss sällskap.


Skål!

God morgon!

Helgen var superlugn. Jobbade hela lördagen sedan skjutsade jag Ellinor, Terese och Petra till Fränsta. Sedan såg vi 17 Again. Rätt förutsägbar film men bra när man inte orkar tänka så mycket.

Sedan blev det inte mycket gjort resten av helgen. Igår var mamma och pappa hemma igen och vi tog lite mysfika och på kvällen blev det ceasarsallad. Sedan tog vi med J och åkte och fiskade. Vi kom hem med två abbisar, den enda som fick napp var J. Snopet för oss.

Idag ska jag packa inför stockholm då jag jobbar nu i två dagar innan vi åker. Sedan ikväll ska jag till sundsvall och kika på lägenheter. Wiiie!

Vi hörs! /S

Snart en veckas ledighet!

En natt kvar, sen så! Då är man ledig i en vecka. Far upp till östersund på tisdag och ska stråka och yra hela veckan lång... Hoppas att det blir lite bättre väder bara så jag får någon användning av min nya grill! Men om inte, så får det gå ändå ;)

Tjingeling! /Emelie

Flytt

Jag vill ha en egen lägenhet nu. Köpa egna möbler och bestämma själv hur den ska se ut. Tänk vad roligt. Tittar mer och mer på sånt när jag är i en affär. Det ska bli så kul.


Snygga kuddar... Funderar på att beställa några.

Måste ses!

Bounce tribute till Michael Jackson har ni säkert hört eller läst om. Här kommer klippen. Snacka om ståpäls.. Det är bara Bounce som lyckas.

Beat it!

 

20090722

Hejhopp, nu är jag inne på min andra natt i rad. Pigg än så länge. Sov till två idag sen kom älskling och segade vidare med mig. Så det här ska nog gå bra.

I natt då jag tänkte lägga över bilder på datorn upptäckte jag att usb-kabeln mellan datorn och kameran var helt platt, måste ha kommit i kläm någonstans. Men med hjälp av en gaffel och hammare blev den som ny igen, eller ja, med lite kraft så får man in den i usb-porten.

Imorgon blir det sova, handla, laga mat, släktmiddag och träning.

Sov gott! Om 7 timmar ska jag görat. /Emelie


Nattvakt

Hej igen.

Jobbar 5 nätter den här veckan. Känns lite tungt, men det är tur att man har med sig datorn och mobila bredbandet, så man har någonting att göra under de lugna stunderna. Annars idag har jag sovit och umgåtts med benke. Vi var först och fikade hos sofie sen hyrde vi film och åkte hem till benke och drack ännu mera te.. Nu tror jag att det blir en till kopp! 5:e för idag.

I lördags var vi på bröllop i Nordanede. Emma (mitt kusinbarn) och Richard gifte sig. Det var så himla fint. Efteråt blev det bröllopsfest a´la glada 50-talet på bygdegårn.




/Emelie

17.30

Slutade jobba för en timme sedan, har hunnit gått hem och fått i mig middag. Väldigt mycket folk idag på jobbet. Sålde väldigt mycket fikabröd, tårtor m.m. Men det är ju positivt! Empa och Benke kom och fikade också :)

Nu är jag helt plötsligt sugen på kaffe. Jag dricker inte kaffe. Testade förra lördagen men jag kände inte så mycket då. Jag funderar på att göra en kaffe latte. Jag har ju faktiskt en minimjölkskummare här hemma. Spännande.

Igår följde jag med Johan till Birsta. Han skulle handla något jag inte riktigt förstår mig på, har och göra med film iallafall. Sedan skulle väll jag försöka hitta något att ha på mig tills på torsdag. Efter mycket spring i affärer och ett evinnerligt provande kom jag ut med ett plagg... (!?) jag blir galen. Då åkte vi upp på fabriksbutiken och med mig hem fick jag 4 BodaNova glas med blommönster på och två skålar som också hade blommönster på sig :)

Ha det bra!

21:36

Nu har jag skickat sis att köpa mentos, blev sugen på det. Sebastian och Hanna kom hit också. Trevligt :) Ska övertala dom att kolla på Playa Del sol med mig.


Love,s


Lägenhet

Jag och J söker lägenhet i Sundsvall, hör av er om ni vet någon som har en lägenhet över eller så.. :) Skulle bli väldigt glad då! En 2:a är nog det mest aktuella nu.


EKTORP Klädsel 2-sits bäddsoffa


18:45

Jag har inget att göra. Jag har tråkigt. Blev inge jobb imorgon heller. Det kanske är bäst så, så jag är riktigt frisk när jag börjar jobba igen. Om en timme eller två komemr sis hem, då ska jag få henne att gå ner på byn och köpa något gott åt mig. Jag är så sugen på jordgubbar!

Nu är det bestämt att vi ska på FränstaFestivalen på Torsdag.
Om det är någon som vill gå på Lördag hänger jag med då också! Hör av er!



Förfest innan fränstafestivalen 2 år sedan.. =)


17:58

Har kikat igenom H&Ms höstkollektion. Delar av den iallafall och jag kan bara säga: Me like! Dessa tre kommer jag lägga vantarna på. Jag är på jakt efter något svart med paljetter och dett passar ju utmärkt. Funderar kanske på att istället köpa paljettleggingsen från samma kedja.. Det återstår att se..  Lite tråkigt att man börjar kolla på höstkläder redan, men vad tusan. Tomas Ledin har rätt, sommar äär kort!



09:48

God morgon, vaknade med lika grusiga ögon idag med. Jag blir gaalen! Jag vill jobba, kunna vistas ute i solen och se normalt. Men jag satt mig inte här för att jag skulle klaga.. Jag skulle visa upp en present jag fick när jag fyllde år. Av Emelie och Denise. Dessa är två te-koppar i porslins-serien jag har börjat samla på. Visst är dom helt underbara?!



















Utöver dessa koppar fick jag på lördagens fest Mousserande smultronvin och
choklad
av Sara O och Frida N, dom träffa helt rätt ;D . Chokladen är förövrigt slut, mums!

En jättecool termometer man har på fönstret och en pepparkaksform av en älg av min kusin david, hade
redan fått en såsskål i samma porslin som ovan av hans familj dagen innan också. Ojoj, bortskämd man är!

Av Chrille, min barndomskompis fick jag presentkort på Makeupstore och en
underbar spatvålfrån samma butik. Perfekt prsent om jag fick säga det själv :D

Av Sara G fick jag presentkort på systembolaget, perfekt nu när jag kan gå själv.
Och så fick jag massor av fina blommor så nu ser mitt rum ut som en blomsterhandel.

09:57

Vad jag skulle vilja ha just nu är nitarmband..


09:20

God morgon,
Vaknade tidigt idag eftersom jag sov i två timmar igårkväll när syster jobbade. Synd att jag är så ljuskänslig annars hade jag lätt suttit ute nu och ätit frukost och myst. Men icke. Får se vad dagen erbjuder.



Jag i Lördags på 20-årsmiddagen.



love,s

20:45

Buu, jag hatar att vara sjuk. Eller jag har ju kraft i kroppen men ögonen värker. Ellinor har roligt åt mig, hon tycker det ser ut som jag har blivit dumpad eller något pga de rödsprängda ögonen och de konstant rinnande tårarna. Men ni kan vara lugna, jag och J håller ihop, nu väntar vi vårt första barn, Christer ska han heta. (replik från playa del sol, ni som inte vet det ;) )

Gissa vad jag och syster ska göra för kvällsfika?




Hej hej!


10:36

Om någon skulle se mig nu skulle dom tro att jag har suttit och grinjat i två dagar i sträck. Jag har ögoninflammation och ögonen fullkomligt gnager varje gång jag blinkar. Det är det värsta jag haft på länge. Och jag inte jobba heller eftersom det är mycket med hygienen på jobbet så jag skulle ju smitta minst hälften av kunderna. Det är synd, jag vill jobba!

I Måndags köpte jag Sophie Kinsellas nya bok; Mitt nya jag. Läste ut den igår eftermiddag, den var underbart bra.
På kvällen gjorde jag och J dumlekakor, det var i natt jag fcik ögoninflammationen, så typsikt!

love, S


Hittade en!


STORT GRATTIS TILL SOFIE I EFTERSKOTT

Har ingen flashig bild att bifoga (har många flashiga bilder på sofie dock, men ingen på den här datorn). Så jag säger istället bara: GRATTIS GRATTIS ÄNNU EN GÅNG!

Helgen har varit smockad med arbete. Men sofies födelsedagsfirade kunde jag inte gå miste om så det var bara att dricka en massa kaffe. En mycket trevlig kväll med goda vänner, gott vin, god mat och goda spel. Sofie fick två tegods som hon önskat sig av mig och denise. Tror hon blev rätt så nöjd :)

Ska jag vara ärlig så sitter jag vid datorn ungefär 1-2 ggr per vecka nu förtiden och då i max 10 min. Kollar facebook, loggar in på msn, inget intresant, loggar ut. Jag njuter av den svenska sommaren på annat håll.


Pusshej/ Emelie


20

Nu har födelsedagen passerat. Vaknade halv sju på morgonen av att syster kommer in med en frukostbricka och present från henne. Jag har världens bästa syster ;) Jag och hon ska åka på spa någon gång här i sommar, det var en toppenpresent tycker jag! Fick en släng av feber och halsont när jag vaknade på den stoora dagen.
   Blev hemma från jobbet och intog sängläge hela dagen tills jag masade mig ner till stugan. Dit kom även några släktingar och jag blev riktigt firad med tårtor, jordgubbar i massor, paket och god mat. Dock avslutade jag kvällen någon timme innan alla andra på mamma och pappas underbara säng i stugan.
   Ikväll blir det 20-årsfest och jag har blivit beordrad att ligga still av mamma så skulle hon fixa maten. Hur bra mamma har man egentligen? Och jag kan ju inte medge att mina föräldrar får lägre status när man fick en "halv" macbook i födelsedagspresent bland annat ;)

Slänger in en partylåt inför kvällens bravader..





Nu ska jag duka lite..

15:22

Har nu tagit en fikapaus med mor och far som var hemma för att handla tills imorgon. Jag ska ha tre olika sorters tårtor imorgon, alla med jordgubbar på. Himmelriket! Dom fick även min handlingslista inför 20-årsfesten på lördag så kunde jag fortsätta städa här hemma. Har kommit i otakt så jag har inte hunnit med så mycket... 



Ha det så bra!





11:47

Tar en paus i allt städande. Vill ni veta vad som står min att-göra-lista idag?

  • Dammsuga hela huset
  • Rolla av utemöblerna då Flisan har legat och hårat ner alla sittplatser
  • Köra kuddpuffning för att få en mycket fluffigare soffa (fjolligt I know)
  • Städa rummet
  • Bädda rent
  • Tvätta
  • Damma mitt rum och vardagsrummet
  • Skriv inköpslista
  • Bestäm mat m.m.
  • Torka golven

Imorgon ska jag bara jobba och sedan njuta i stugan så jag gör allt idag.
Ha det så bra! Puss!


08:13

God morgon. Vaknade av att J begav sig till jobbet, sedan somnade jag aldrig om. Så nu satt jag mig här istället. efter han har slutat drar vi till stan för lite shopping. Får se om jag handlar något denna gång..

Är ledig imorgon också, väldigt skönt med två lediga dagar mitt upp i allt. På Fredag fyller jag 20 vilket jag ser fram emot. Hoppas på bra väder och jordgubbstårta.


Ha det så bra!

Torsdag - Scary

Jag vet inte vad som händer med vårat hus men någonting läskigt är det iallafall.. Igår ropade syster till mig när jag hade gått och lagt mig och frågade vad jag höll på med eftersom det dunsade till. Jag trodde såklart det var hon men icke. Hörde något ljud senare som tydde att det skulle kunna vara en objuden människa i våran källare. Jag somnade rätt snabbt och försökte glömma det.

Jag blir alltid lika rädd, detta händer oftast när jag är själv, iallafall vad jag inbillar mig. Jag hör ett konstigt ljud, ett mullrande ljud ifrån någonstans i husets kärna. Kommer snabbt på att det är mammas eltandborste. Ja, det går igång av sig själv och kan helt plötsligt bara börja snurra på sin försedda plats vid handfatet. Läskigt.

Idag har jag jobbat fyra timmar, det ärckte gott och väl eftersom vi inte har någon ventilation och i denna värmen är det mindre kul. Sedan satt jag mig i solen för att stekas lite mer. Orkade inte sitta länge då jag blir rastlös fort. Gick in och skulle göra mina inbjudningskort som är en aning försenade.. Det sket sig totalt. Så var det med den saken..¨

Hej!

Onsdag - nördigt

Ja, det är väll snudden till nördigt eller liknande om man tar med sig datorn ut som  jag precis har gjort. Ligger på en filt i solen och glassar. Skulle egentligen bara kika en sak så nu ska jag slänga ifrån mig datorn och njuta...

Det kanske blir GF på lördag, wiie!

RSS 2.0