Jag kollade..

..på mitt IKEA-kvitto. Totalt handlade jag 50 saker igår, bara där. Tur att allt inte var möbler ;)
Handlade även två kuddfodral där det står KÄR på ena och LEK på andra. Kommer bli jättefint på sängen min :) Kunde inte lägga upp någon bild då det går så segt med mobilt bredband ;)
Nu ska jag få i mig mat och sedan är det aktiviteter på kåren..
Fick även med mig en dörrmatta, den var svart med en vit stjärna på. Riktigt snygg!

 


Nu börjas det

Idag drar skolan igång, ska först ha en möte med Camilla och Maria om storsittningen som vi ska ordna. Vi ska börja med att göra klart biljetterna så vi kan börja sälja dom. Efter det blir det introduktion på kursen vi ska börja med nu.
Igår köpte jag en massor av nödvändiga saker. Även någon fin pryl också som jag tyckte att jag behövde. Matbord och stolar får vänta, för vi fick inte plats med något mer. Jag ska visa någon bild när jag får tid.. Till helgen får jag förhoppningsvis nyckeln till lägenheten! Jag och Johan hittade förövrigt en soffa vi ville ha på Mio. Det var egentligen jag som hittade den men han var inte så svårövertalad, tur att vi har samma smak!!
Men som sagt, jag skriver mer senare idag eller något. Ska äta lite lunch nu och sedan sticka..

Nu så..

Nyduschad, nyäten och.. ja.. klar för kvällen helt enkelt. Det blev som jag sa tidigare kycklingsallad med massor av gotta. Nu ska vi välkomna de nya ettorna och göra insparken till en rolig del av deras tid på högskolan..

Hallå där

Nu är jag tillbaka i Sundsvall, efter mycket kånka kom jag äntligen fram. Tre väskor hade jag med mig. Pust. Jag vet ju inte när jag kommer hem nästa gång så jag försöker ta med mig så mycket saker som det går varje gång jag åker ner. Och sedan slank det ner någon vinare och någon cider tills ikväll..
Nu sitter jag och fipplar med datorn lite.. Har precis fått till internet, vilket var väldigt enkelt att fixa. Skönt.
Nu ska jag upp på Sidsjön och handla, får se vad det blir för mat, är sugen på kycklingsallad med avokado, tomater, fetaost m.m.

Fem toasters

Igår fick jag min efterlängtade dator. Idag har jag installerat lite saker och nu tar jag med mig min älskling till stan så vi kan mysa hela dagen.

Ikväll blir det första festen på insparken. Får se vad kvällen erbjuder. Imorgon blir det iallafall IKEA, boom och alla andra affärer som kan tänkas ha någon sorts inredning. Familjen inkl. Johan kommer och hjälper mig att slösa pengar.

Vi ses... och hörs.

Shopping

Var en sväng på stan igår med Jenny.


Converse från DNA

Skinnjacka från Carlings (Saints & Mortals)

Plus lite smått och gott från Apoteket och Make up store fick följa med hem...

Hoppas ni får en fin dag! Kram / Empis

Börjar få det riktigt mysigt här...


Bokhylla från IKEA (Billy)

Låååånga gardiner...

Lyktor från Indiska (inflyttningspresent från Annika)

Burkar från IKEA och "telåda" från Rhodos

Lampa från IKEA

Fatet med bananer är inflyttningspresent från Sofie och lyktan är från syster
Bord och stolar är begagnade från IKEA
Mattan är också från IKEA (Hampen)

Begagnad stol från IKEA
Saker jag fick då jag tog studenten

Godmorgon säger väl jag också!

Nu sitter jag här i Östersund och äter frukost. Hembakat bröd med avokado, keso och kalkon, mums. Om några timmar dyker sofie upp och senare också denise. Vi ska mysa lite på stan och ikväll blir det lite utgång. Tänkte lägga upp lite nya bilder på lägenheten senare.

Hejsvej!

/Empis

God morgoon

Och visst är det en bra morgon?!! Vaknar av att man ligger bredvid sin älskade. Efter några timmars sömn efter det vaknar man, äter frukost, åker hem, och vet att när som helst kan min macbook komma.. Idag mellan 9-19 ska den levereras. Och nu ska jag hoppa in i duschen, vågar jag det? Tänk om dom kommer precis då, budfirman.

Iallafall.. efter det så bär det av till Ö-sund och där ska jag träffa empa och se hennes nya lägenhet och mysa på hela dagen. Pallade tyvärr inte med att gå ut ikväll eftersom jag ska ut imorgon i s-vall. Men jag tror dagen blir kanon!


Ha det så bra! =)

Ojdå


Denna vill jag ha! Ge mig!

Inredningsyra

Har nu suttit och skrivit listor vad jag behöver handla och vad som ska tas med hemifrån, vad som är viktigt att köpa nu, och vad som kan vänta. Egentligen kan inget vänta, jag vill ha allt NU!

Så nu får ni stå ut med att jag lägger upp lite fina saker jag hittar. Tipsa gärna om ni vet någon bra butik!

Har iallafall bestämt att jag ska köpa självhäftande väggdekorationer som det så klatshigt heter. Hittade riktigt snygga på http://www.wallconcept.se/ Kika in vett ja..

Product: #09 Spotlight


Product: #50 Zity

Nobody puts baby in...
[dream]
Carpe diem - voluta
Home sweet home


Okej, nu får jag ge mig.. det blev lite många. Men vilken var finast då? Jag tycker de med ord är riktigt fina.

Nu ska jag göra fläskpannkaka tills familjen kommer hem.

Sorry Denise

Den här dörrmattan blir min på söndag..

Star Dörrmatta blå kokos Dörrmatta beige kokos
 

Kunde inte motstå den..


Sådärja

Då var man 220 kronor fattigare och om några dagar en linjal rikare. Bra utbyte va? Är det obligatoriska kursmaterial så är det. Ska även inhandla skalpell med stålskaft och mattkniv. Seriösa saker, ujuj. Fått mina två böcker på engelska också. Dock är jag väldigt peppad.

Kom ju på det idag att jag borde nog köpa en micro tills jag flyttar in. Det hade jag totalt glömt bort. Det är mycket man tar för givet. Hur ska detta gå?

Nämen hallå

Fick med mig tre inredningstidningar från affären när jag var där och handlade lite till middagen. Har nu suttit och letat efter inspiration och jag börjar smått se framför mig något som kan liknas en rätt snygg lägenhet i mina ögon.

Vi ska först måla om väggarna i sovrummet och vardagsrummet. Jag vill helst ha en mörkgrå soffa, vad ska jag ha för färg på väggen då?? Hjälp! Ge mig tips!





Nu ska jag göra mig lite fiskbullar och sedan plugga.
/S

250809

Idag skickades min macbook, längtar.

Idag köpte jag världens finaste sop och skyffel på Ica Maxi. Titta bara:



Erkänn att du är avundsjuk ;)

Nu ska jag plugga, sedan hämta mamma ute i njurunda någonstans, hoppas jag hittar dit bara.

Ciao!

Tiiisdag

Idag drar jag till stan som sagt. Blir där tills torsdag då jag åker hem för en snabbis. Väldigt shysst av pappa att låna ut bilen så jag får med mig lite grejjor.

Imorgon blir det fadderutbildning och kick-off på kvällen på kåren. Och sedan den där jäkla tentan. Vill inte!


Vi hörs!

Sneak-a-peak

Gud så mycket man vill köpa när man skaffar lägenhet. Imorgon ska jag gå till lägenheten och mäta, ta kort och så. NiLiving kanske får en sneak-a-peak. Antar att de håller på med renoveringen för fullt om de ska vara klar nästa helg. 

Detta är vad jag främst ska köpa:

  • Ett köksbord och stolar
  • En soffa
  • Ett soffbord
  • En tv-bänk, inte för min 14" tv, antagligen för Johans 42".
  • En bokhylla
  • Två byråer, om de får plats, ska mäta imorgon.
  • Mattor
  • Gardiner, som jag antagligen måste sy själv då fönstrena är för stora.
  • En micro








Ojoj, listan kan göras lång. Jag återkommer. Kanske några tusenlappar fattigare.


Just det!

Min kalender håller på att ta slut, måste köpa en ny. Väljer mellan dessa tre:




Vilken tycker ni?

Smart

Gick in på IKEAs hemsida nyss, hittade en funktion där som var riktigt smart, nu är jag säkert väldigt efter också. Jag kunde iallafall göra min egna inköpslista på deras hemsida och sedan skriva ut den. Bild, pris och namn var med på listan. Så nu har jag fått ner 14 saker på min inköpslista, och det är endast 1 möbel. Ett soffbord. Detta kommer att gå bra, andaaas.

Shopping list thumb

Smoothilicious

Nu har jag pluggat i en timme, nu är det dags för mellanmål, det blir en hallonsmoothie gjord på a-fil lätt och hallon. Toppar med linfrön. Det är jättemumsigt. Brukar ha det i min havregrynsgröt också.



/Sofie

Varför?

Varför finns det omtentor? Jag vill inte plugga just nu. Inte till den där tentan iallafall. Är väldigt peppad för Förpackningsdesignskursen.

Har varit ute och gått med Empa nu i det underbara vädret. Blev mycket lägenhetssnack. Det är bra att ha någon som har flyttat tidigare som vet lite mer. Sedan blev det träning med corebollen, nu var jag så hungrig så nu har jag värmt ost-och skinpaj.

Idag blir det plugg, gaaah!

Måndag - sista dagen

Jahapp, idag är det sista dagen jag bor hemma kan jag säga, imorgon drar jag till stan igen, ska bo hos moster i 1½ vecka sedan får jag min lägenhet.

Nintendonostalgi på tapeten
Tänk att ha sånna dära väggar!


Ska försöka få komma och kolla på den imorgon för att ta bilder och mäta lite så jag kan köpa möbler och så. Antar att mamma också vill följa med då varken hon eller pappa har sett den. Nä, detta var Johans förtjänst att jag fick den. Men då ska ju även han komma ner om någon månad eller så så han gjorde det ju även för sin egen skull ;)

Idag ska jag ut och gå med Empa och sedan plugga hela dagen. Kan inte ksjuta upp det något mer nu. Kör på effektivt en timme, vila, sedan igen en timme och så. Då får jag mer gjort.

Take Care /S

Soliga söndag

Idag har jag powerwalkat på morgonen. Sedan styrketränade jag med min coreboll. Nu, efter en härlig dusch ska jag sätta mig ute och plugga i det fina vädret.

Igår tog jag även och rensade vinden på alla mina saker jag har samlat på mig tills jag skulle flytta hemifrån. Det blev en del...










 


Kom på..

..att jag borde gå och klippa mig efter sommarens slitage. Fick då en tanke att jag aknske skulle klippa av mig lite hår. Vet inte riktigt om jag vågar dock. Men det vore skönt med lite förändring..



Typ sådär kort skulle jag vilja ha. Vad tycker ni?



Regn regn regn

Vad less man blir på detta regnande! Sluta genast!

Igår jobbade jag sista dagen, för i sommar, på fiket. Jag fick en jättefin present som innehöll en stor fin te-kopp, jordgubb- och vaniljte, en hjärtformad te-sil, en burk med hallonsylt och en liten söt blomma. Allt fick plats i koppen, då förstår ni hur stor och härlig koppen var! Ska ner och köpa en till idag. Empa köpte en likadan när jag var med henne för ett tag sedan.



Efter jobbet drog jag till sundsvall för att flytta. Jag flyttade till rummet mittemot bara. Kunde ju inte paxa det största och bästa rummet och jag ska bo där bara ett kort tag. Storstädade och passade på att rensa bland mina saker där nere också. Sedan blev det fika hos moster. Sedan tog jag bilen mot Ånge igen i det regniga vädret. Var säker på att jag skulle vattenplana men jag kom fram hel, bilen likaså.





När kommer den då...?

15 tum














Surströmming!

Ikväll blir det...


Torsdag i Sundsvall

Idag har jag klippt mig. En dm fick ryka, men det känns otroligt skönt och fräscht nu, och en snelugg blev det. Efter klippningen for jag och benke till stan. Fick med mig 6 traditionella POKALglas, två burkar och en dörrmatta hem. Kom hem för en stund sedan och nu sitter jag med hårfärg i skallen för att bli av med vad "sommaren" ställt till med. Hörshej!

Kramis/Empis

Näst sista..

..jobbdagen avklarad. Tiden rann iväg. Och mycket kunder var det. Sålde massor med trisslotter vilket är mitt mål. Sålde över 100 trisslotter idag. Inte dåligt va?

Igår var vi till stugan, Johan fiskade med David och jag och mamma tog en powerwalk i det härlig vädret. Skönt med lite omväxlande omgivning.

Nu sitter jag och äter korvgryta. ska sedan duscha och efter det ska jag fundera ut vad jag ska göra utav kvällen. Det återstår att se. Kanske lite plugg inför omtenta? Nääää! Inte en chans!

Take care/Sofie

Nytt från H&M



Ganska trista kläder, men guuuud så sköna!

Kram/Emelie


Träningsdags

Vaknade tidigare än vad jag hade behövt idag. Insåg att det var finväder ute. Detta måste såklart utnyttjas. Ska dra på mig Adidasdressen och ta en powerwalk. Sedan bär det av mot jobbet endast några timmar. Lagomt sådär mitt i veckan.

Sedan måste jag nog sätta mig ner och kolla lite i böckerna inför omtentan nästa vecka. Skärpning! Har skjutit upp det där nu!







The best years of your life are the ones in which you decide
 your problems are your own. You do not blame them on your mother,
the ecology, or the president. You realize that you control your own destiny.
(Albert Ellis)



 

Då har man gått och blivit..

..med lägenhet. Fick lägenheten jag skrev om i helgen så nu är jag glaaad. Och lättad. Ska bli skönt att få möblera själv och bara få ha något eget. Igår kom så lägligt IKEA-katalogen och nu är det fler veckade hörn än oveckade i den.. Vill ha så mycket men det komemr ta tid att få allt som man vill ha det.. Har hittils bara en säng, en soffa och en 14" TV. Men finns det hjärterum så finns det sjärterum!

Tur hade jag också att dom skulle renovera hela köket innan jag flyttar in också. Så det kommer vara lite finare där inne då. Tummen upp för det.


Nu sitter jag och kollar på mac-datorer. Ska beställa en ikväll. Det har strulat med mitt studentkort och utan studenkort får jag inte min rabatt, och rabatten är ju iallafall på 2000 kronor för den datorn jag vill ha så då var det bättre att jag väntade..


Kram!

Vilken helg!

En händelserik helg har det varit. I fredags for jag och nicklas upp till stugan med mamma och pappa. Åkte båt, spelade plump, badminton och hade det mysigt. Sen på kvällen blev det kräftskiva på ettan. Igår blev det en heldag i både sundsvall och östersund, Först for vi till IKEA och köpte bla. bokhylla, matta till köksbordet, klocka och hängare. Sen åkte vi åt andra hållet för att sätta upp alla prylar och hälsa på systeryster. Kom hem till ånge igen vid halv ett tiden... Men jag är ju ledig i två veckor nu så för mig spelade det ingen roll :)

På torsdag ska jag klippa mig, några förslag?

Väääntar

När ringer hon egentligen? Hon måste ringa snart och säga att jag får lägenheten. Annars blir jag arg. Iofs så började hennes visning för åtta minuter sedan..

Ska snart följa med J till ö-sund för att kolla på dator. Det är tredje stadsresan vi gör denna helg.

Hej svej!

Kräftskiva på ettan

Ikväll bjuds det på kräftskiva här hemma, några sköna personer kommer och gästar mig.

Var till stan förut idag och kolla på två lägenheter, en var urtråkig och den andra gillade jag riktigt mycket. Så nu hoppas jag att jag får den. Om inte dom som ska kolla imorgon på den tar den får jag den. Håll tummarna!!!



Nä nu ska jag sätta in västerbottenpajen jag och J har gjort sedan ta itu med mig själv och vad jag ska ha på mig ikväll. Appropå det köpte jag en skitsnygg topp med paljetter på axlarna på H&M också idag, veery nice.

Torsdag

Hej svej.
Idag jobbade jag bara fyra timmar vilket var väldigt skönt. Vaknade när Johan kom hem på lunch. Nu är jag hemma igen. Funderar vad det blir av kvällen, kanske åka till stugan en sväng eller något. Ska höra med syster om hon vill hänga på. Kanske ta en powerwalk när vi ändå är där. Vi var väldigt duktiga sist.

Igår var jag till Benke och gjorde muffins och kollade på film, mys.

Hej hej!


Rykte

Förresten, har ni har hört att Bounce funderar på att göra en till hyllning till Michael Jackson. På torsdag ryktas det att detta blir av och det skulle vara riktigt kul att vara där. Ellinor åker dit på fredag morgon så hon missar ju det i vilket fall som helst.

Ny vecka

..nya tag. Ska ner på byn snart för att göra lite ärenden, sedan funderar jag på att åka till stugan, har nämligen turen att ha bilen hemma ;) Där tänkte jag ta en promenad och bada lite.
Var även i stugan igår också med Johan och hela familjen. Det blev sol, bad, och grillning. Dock kom det in lite oväder vilket var väldigt typsikt.
Låg även och paddlade på vindsurfingbrädan utan seglet, vilken fart man fick upp! Hur härligt som helst.

Ikväll ska vi till Sara som snart fyller år men flyttar innan dess. Ska uppvakta henne och om jag kunde tyda smset rätt så bjöds det på tårta. Det tackar man inte nej till ;)




I Stockholm.. Med en riktig strawberry Daiquiri.
Fast vi var rätt duktiga vi med ;)


Nu så..

Hemma igen, helslut. Jag är alldeles loj i hela kroppen och mår skapligt gott efter en underbar dag. Spa´t var jättehärligt och jag kan säga att det var inte sista gången jag var där..







Vi hörs!

Spa..

Nu sitter jag och väntar på syster. Vi ska till Sundsvall på spa och sedan ska vi ut och äta middag, det kommer bli jättemysigt! :)

Igår jobbade jag först hela dagen, sedan tog jag en dusch och åkte ner till David som uppgraderade sig till 20 år just igår. Där blev det alkoholfri välkomstdrink(jag körde), go mat och jordgubbstårta, mumma! Sedan skjutsade jag mamma och pappa till ånge och sedan skjutsade jag hem chrille och lämpade av mamma och pappa i stugan.
Sedan blev det en supersnabb visit på någon fest och sedan fick jag med mig en go och rolig kille med mig när jag skulle därifrån. Johan alltså :)

Nu är sis ready to go så det är bäst man åker!

Yran 2009

... var alldeles, alldeles underbar! Tack alla goda vänner som såg till att det blev så (men saknade dig Sofie, såklart!). Det tog några dagar att komma tillbaka. Shit, vad en 5-dagars kan göra. Men nu är jag helt återställd och siktar in mig på en vit månad. Under yran såg vi en massa bra band, bla Lady Gaga, Veronica Maggio, Johnossi, Sahara Hotnights och Takida. Fler bilder finns på fejsan!



Nu ska här jobbas hela natten. Puss och godnatt!

Öckerö?

Stackars Lasse har lyckats fått en p-bot i Öckerö, Göteborg. Stackarn, han och hans bil som knappt varit utanför Ånge de senaste månaderna.

Ånge, i nyhetsmorgon

Imorse nämndes faktiskt Ånge i Nyhetsmorgon i TV4. Rätt coolt för oss som bor i denna lilla by.

Här är länken:

http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1126101&renderingdepartment=2.34562

RSS 2.0