31:a

Gott nytt år på er!

Nu packar vi

Mellanlandar i Ånge, Imorgon blir det Vemdalen

God jul och gott nytt år!

Julen är visserligen över, men vad gör det. God jul på er ändå! Nyårsafton ska firas i vemdalen. Jippi! Kommer att bli kul hoppas jag. Idag har jag haft en slö dag, skönt som attan. Det ska kännas att man är lite ledig. Imorgon blir det dock jobb 6.45-13.30 sen ska jag handla nyårsmat med Denise och kanske Sofie. Sen på torsdag 9.00 rullar vi!



Hoppas ni får ett härligt nyårsfirande (misstänker att detta blir årets sista inlägg). Vi ses nästa år! Pusshej!


Gott nytt år

På onsdag drar vi till Vemdalen för att skåla in tolvslaget!





Handmade

Hur går det med era julklappar? Är alla klara? Mina är klara, ska bara slå in den sista ikväll.
Häromdagen gjorde jag ett eget halsband till mormor och till det vek jag en egen ask
som halsbandet ska ligga i. Det fick även bli presentasken som omfamnas av ett tunt rött snöre.

Noll energi på kvällarna.

Och vårt internet verkar inte heller ha någon energi att ladda upp någon trevlig bild här heller.
Istället önskar jag er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Hoppas ni få en trevlig tid med era nära och kära, för det ska jag ha. Åh vad jag längtar!

Jag är hemma och har jullov!

Inte riktigt, men jag låtsas att jag har det. Kom till Ånge igår. Var världens slöaste människa, låg i soffan mellan 18-23. Såg två filmer och snusade lite grann. Sen slapp man hämta grabbarna vilket bara var ett stort plus i kanten. 

 Idag har jag varit och vaccinerat mig mot svinis. Sen blev det kalas hos min lilla kusin Linna. Och så fick man gosa lite med min allra minsta kusin Viggo. Jag och Linna ska åka madrass någon dag framöver, kan nog bli spännande!

Tänkte väl piffa till mig och bege mig ner till Benke om ett tag, det ska bli så mysigt att få krypa ner i hennes soffa och pimpla vin och snacka skit.

Ha en bra kväll ni andra! Skål!


Praktik

Jippi! Om två dagar åker jag till Ånge och blir där i 3 och en halv vecka. Grymt skönt! Är så trött på Östersund och allt som har med skolan att göra.


Igår fick vi reda på praktikplatsera (vi ska ut på praktik vecka 4). Det gick till så att man fick dra en lapp ur en påse där det stod vart man skulle hamna. Det fanns 2 lappar av 51 med Strömsund på. Vilken tror ni jag drog??

Ja, självklart drog jag Strömsund. Nej, det finns inte en chans att jag är på praktik där en gång till, aldrig i livet. Men då, som ett mirakel skänkt från ovan kom den andra läraren ut och sa att det fanns en lapp kvar. Tack och lov! Jag tog den utan att tveka. Det var dramatiskt där ett tag. Nu ska jag i alla fall vara i stan på lungmedicin-avdelningen. Och jag är sååååå fruktansvärt nöjd!



Hej svej! /E


Moster och morbror var hit igår på fika

Titta vad vi fick då!

Tack för en underbar helg!

Ännu en härlig helg! I fredags hade vi tjejmiddag hos Jasmine. Hon bjöd på supergod mat och så pimplade vi lite vin. Därefter gick vi hem till Timmy där det var mer folk och fest. Blev en snabbis på Plaza där vi träffade lite fler klasskompisar. Det blev dock en tidig kväll men jag hade jättekul! Lördagen spenderades i Bräcke där systeryster spelade basketmatch, de vann överlägset. Sen for jag hem till Ånge och träffade min älskling. Vi lagade god mat, badade badkar och kollade på film. Lungt och skönt! Idag har jag varit hos mormor och morfar, en sväng i erikslund och dagen avslutades med myspysadventsfika hemma hos mig i Östersund.

Nu ska jag göra mig i ordning och krypa ner, kursstart imorgon!


Vår nya kompis


Fick denna fina tomteflicka av mamma och pappa idag när de var hit.
Var precis den jag hade gått och kikat på inne på Village, tack tack tack!

Lucia

Idag, när vi kom tillbaka till sundsvall, vaccinerade vi oss. Hoppas att jag inte får några biverkningar bara.Handen domnade bort rätt fort efteråt och det stack och höll på men det är nästan försvunnet nu. Skönt att det är gjort. Förövrigt har vi haft en underbar och väldigt trevligt helg där vi har hunnit med att träffa båda våra familjer. Idag tvättar jag medan jag har pyntat lite ännu mer då jag snodde med mig lite mer hemifrån. Om ett tag kommer mamma och pappa hit och fikar lussefika, det blir mysigt! Nu ska jag göra middag. Ha en bra kväll allihopa!

Weekend

Nu tar vi en sista-minuten-weekend till Ånge. Jag måste rensa nerverna efter tentan idag.


Fyra nyanser av...


Jag bakar julgodis!

Idag har vi haft examination i undervisning. Känns så himla skönt att ha det gjort. Och det gick bra till och med! Nu håller jag på att baka lite julgodis och försöker få lite julkänsla trots att snön är ett minne blott. Hoppas vi ses snart igen.


Hej svej!


Förkyld


Denna förkylning släpper inte! Jobbigt. Ikväll blir det julbord med våra gäster från Japan. Vi hade ju redovisning i måndags för dem, här har ni Linnea och Lina.
Här har ni artikeln.

Igår började slå in de första julklapparna


Resultat:


Andra bullar

Jag tänkte vara lite annorlunda och strunta i att göra vanliga, hederliga lussebullar i år. Istället gjorde jag saffransbullar med fyllning. Syster hade gjort dessa till hennes födelsedag och nu fick jag också receptet.

Det behövs en del ingredienser till bullarna...

Vart är julkänslan?

Dessa saker vill jag ha att pynta lägenheten med nu...

Vilken kväll!

Vilken rolig kväll vi hade igår. Jag älskar att gå ut när man inte har några som helst förhoppningar. Det var inte ens tänkt att vi skulle ut. Vi satt hos Jasmine och pimplade vin och åt tyska pepparkakor fram till tolvtiden. Sen begav vi oss till Olery's. Träffade lite klasskompisar och dansade till massa bra musik fram till halv två. Sen var vi nöjd och avslutade kvällen på donken.

Bäst av allt var när DJ:n spelade Journey. Jag älskar den låten!





Snart kommer mamma och pappa hit. Vi ska gå till Jamtli för lite mer julmarknad. Man får inte nog. Sen ikväll blir det middag hemma hos Jenny. Vad gör ni idag?

/E


Jag lever...

...är bara så att jag är totalt förkyld. Har ingen ork. Dock är det på bättringsvägen så det är ett plus! Tror det blir sängen nu. Har tenta på fredag också. Känns inte som jag har hittat motivationen ännu att plugga till den. Väntar på att den ska komma. Nää, så kan jag ju inte göra... Eller jo...

Lördag

Nu har älskling åkt hem igen... Men vi har haft det väldigt mysigt. Igår var vi på Jamtli julmarknad och gick runt och kollade i alla stånden och butikerna och fick lite julkänsla. Sen blev det after work på en nyöppnad indisk restaurang här i stan. Det var supergott!

Idag har vi varit på stan och handlat julklappar, eller ja Nicklas har handlat.
Ikväll blir det vinpimpel hemma hos Jasmine. Mys pys!

Hoppas ni får en bra lördagkväll!


Lite efter...

Jag har aldrig fattat grejen med ipod.

Men min syster fick en ny av sin pojkvän och jag fick ärva hennes gamla.

Så nu återstår det att se om jag också blir frälst.


/E


seventeen





Grattis världens bästa och finaste syster!



RSS 2.0