Onsdag

Igår var vi på Oscar och åt en riktigt god middag på uteserveringen i solen. Sedan gick vi hem och åt tårta med några kompisar till Johan. Vi kollade även på fotbollen, trodde lätt att Portugal skulle vinna.
Idag står packning på schemat. Jag gruvar mig för att sätta igång, för jag vet att jag inte kommer få plats. Men nu kör vi.

För det är ingen vanlig dag ...

 

... för det är Johans födelsedag. Hurra Hurra Hurra.

 


Nu sticker vi och sätter oss på någon uteservering i detta fina väder, sedan blir det tårta här hemma gjord av mig.


Sommar i stugan


Sista veckan

Sista sommarlovsveckan innan jag börjar jobba nu. Har ett födelsedagsbarn imorgon som ska firas så idag ska det fixas lite med det tänkte jag. Och så skiner solen, tänka sig. Så jag måste nog gå ut en sväng också. Och så ska jag packa. För sex veckor. Hur sjutton ska det gå?

Tisdag

Vaknade och det var finväder ute. Tog en prommis och sedan la jag mig på gräsmattan och slappade i solen. Nu är det helmulet och jag har gått in. Funderar på att gå ner på stan och inhandla dryck tills i helgen, får se hur jag gör. Blir så less att det aldrig kan vara finväder!

I kärlekens tecken

Ingen har nog undgått denna bröllopsyra som råder i landet. Igår satt vi och kollade på konserten i konserthuset som var kanon. Jag blev helt fast i Sarah Dawn Finers låt, måste hitta den! Idag fortsätter det med ett bröllop, såklart, som vi ska se här hemma. Sedan blir det tjejmiddag hos Emelie. Kommer bli en härlig dag det här. Jag känner det på mig ...

Hometown

Är hemma i Ånge nu och har lite sommarlov. Idag ösregnar det så det är ju inte så mycket sommar utan mest lov. Idag är vi bjuden till Sara för att spana in nya lyan och på menyn stod det hemmagjorda bakelser, mums. Sedan tror jag att jag drar ner och hälsar på mormor. Ska se först om bilen är hemma bara ...
Här är mitt sällskap för dagen:

Minnesvärt

Jag skrev ju att jag hade framkallat lite bilder. Idag fick jag dem med posten så jag tog och klistrade in dem direkt i mitt fotoalbum. Kunde väll ha gjort det snyggare men det viktigaste är att samla alla minnen och så skriver jag någon rad så behöver jag aldrig undra när den bilden togs osv. Kul att ha :) Även en rolig present att ge bort! Boken tror jag har köpt på Granit om jag inte minns fel och pennan på Panduro hobby.


Solen lyser!

Äntligen har solen kommit fram igen. Har suttit ute ett tag men jag blir så rastlös så jag tog ett träningspass istället. Nu har jag duschat och ska ner på stan en snabbis. Sedan blir det pannkakor till middag. Imorgon åker jag hemöver, inte samma sak att ha sommar här i Sundsvall. Speciellt inte när alla jobbar ...
Brunhårig och förväntansfull står jag utanför Globen.

Tisdag

Dagen började med ett besök på Mellerstedt Design där det bjöds på fika. Efter det mötte jag upp Denise på stan för att strosa runt där någon timme. Sedan köpte vi med lite lunch och jordgubbar och åt det här hemma. Nu har vi ätit middag och jag får se vad kvällen erbjuder, förmodligen en promenad med Lina.

Ny vecka

Hej på er.
Nu har jag tagit en dusch efter att ha tränat. Har också fått i mig lite lunch. Igår var en väldigt seg dag. Efter att övernattningsgästerna hade traskat hemöver så tog vi en promenad. Åke och Ingrid kom och hälsade på för en fika, vilket var väldigt kul. Sedan blev det Playa del sol och resterna av subwaymackorna till middag.
När ska det här tråkvädret ge med sig? Jag slår vad om att det blir finväder när jag börjar jobba.

What a night!

Igår var en riktigt bra kväll. Vi började här, med lite middag och någon drink. Fick även min jordgubbsdrink, tummen upp. Sedan drog vi till Frida och Emelie för att vara där innan vi drog med limmo(?) ner till staden för att sätta oss på Svenssons och snacka skit. Efter det blev det Subway, det obligatoriska slutet på kvällen. En kanonkväll helt enkelt. Måste göras om så snart som möjligt.
Vi gav även syrener till värdinnorna...

Jag måste ha retat vädergudarna.

Regn på mina nyputsade fönster.

Jag. Vill. Dansa. Nu.

Älskar låten, älskar dansen.

God morgon

Idag är det lördag. Tänkte nog bara ta det lugnt på dagen för senare idag kommer Empa hit. Vi får se vad som händer ikväll, blir nog att vi drar till Frida & Emelie först.

Kort

Det blir allt mer sällan att vi idag framkallar kort. Det här tycker jag är verkligen synd, speciellt om datorn skulle krascha. Jag köpte för över ett år sedan ett fotoalbum där jag kan klistra in bilder och skriva några rader, bara de bästa bilderna ryms där och bara de speciella tillfällena som jag vill minnas extra mycket finns med i den här boken. Nu har jag precis beställt framkallning av bilderna från Mallorca, dem ska också in i den där boken. Bara ett tips, och det är inte alls dyrt!

Torsdag

Jag tog och plockade in syrener in till sovrummet.

Matbestyr

När jag bodde hemma kan vi vara överens, jag och mina föräldrar, att jag inte hjälpte till med maten speciellt mycket. Jag var helt enkelt inte intresserad av att laga mat. Nu när jag har flyttat har detta förändrats. Jag sitter med glädje och planerar matinköpen och veckomatsedlar varje vecka. Jag tycker helt plötsligt det är kul att laga mat, testa på nya saker och låta Johan få vara testperson. Och visst hade det varit lättare om vi hade alla pengar i världen att husera fritt på maten men det blir en liten utmaning att äta gott, varierat och billigt varje vecka när en av oss är student. Men visst är det konstigt hur det kan vara, först tycker jag inte alls om att laga mat och handla men nu är det en helt annan sak när jag bor hemifrån.

En sommar i STHLM

Nu är tågbiljetterna bokade och boende fixat. För första gången kommer jag inte få äta mammas jordgubbstårta när jag fyller år, det känns lite tråkigt. Men att jag ska få jobba med något som är så roligt gör att jag kan glömma tårtan och bara längta tills jag får börja jobba.
Jag och syster i sthlm i våras.

Hoppsan

Här sitter jag och pratar i telefon, städar, och tar det lugnt. Nu ska jag bara duscha, packa och laga köttfärssås till J kommer hem från jobbet, om en timma. Känns som att det blir trångt med tid ... Sedan bär det av till Ånge.
Måste också tipsa om denna choklad som jag fick hem i brevlådan för över en månad sedan som jag glömde skriva om då. Himmelskt god! Bör testas omgående.

Hej!

Åter tillbaka till kalla Sverige i lördagsnatt efter någon timme försening på grund av en exit-skylt. En vecka gick alldeles för fort och vi hade det alldeles för bra, jag funderade starkt på att stanna.

Idag är det fredag och just idag innebär det att jag har första dagen på sommarlovet och ska åka hem till Ånge för att heja fram nära och kära i den årliga brännbollsturneringen i Ånge kallad Träslaget. Själv ska jag sitta på en picknikfilt och snora och vara allmänt förkyld. Men vad gör det när man får umgås med så många härliga människor? Just det, ingenting!

RSS 2.0