Färdig!

Nu är rapporten färdig. Och jag har helg i 5 dagar!


Nu ni..

Nu sitter alla i klassen hemma och väntar på att tentan ska komma upp på firstclass. Sedan blir vi sittandes hela dagen.


Ha det bra! Och ta det lugnt med smällarna ikväll!

Jag hade nästan glömt...



Jackson Five from a car stereo singing "I want you back, want you back "
just a year ago I would have danced so crazy
and now I think I wanna get back on that track
if I only could relax in this confusion
if I could dance with you the way we used to
and shake my hips to the revolution
if I could be naive again



Eller..

Skärm 4

..så kan ni köpa den här så slipper jag få så många bilar när jag fyller 20. ;D

090429

Fint väder är det ute men jag har varit inomhus större delen av dagen. Men min snälla handledare gav mig ledigt imorgon! Så nu sitter jag och försöker bli klar med rapporthelvetet så jag kan lämna in den imorgon innan jag far till Ånge och sen göra helg. Skönt att bara släppa allt några dagar. Blir grillning med familjen på torsdag och grillning med vännerna på lördag, hur bra låter inte det?




Glassigt

Idag är det underbart väder ute. Är hemkommen till Ånge nu och har precis gått in för att skriva ut gamla tentor, nu ska jag sätta mig ute i solen en stund innan det blir middag.


Håll tummarna för mig imorgon!


Kläder

Jag skulle vilja ha massor av kläder. Men när jag väl är ute efter kläder så hittar jag aldrig något. Typiskt mig. Monki har, som Denise har skrivit, öppnat i Ö-sund och jag är sugen på att dra dit. Dock hittar jag sällan kläder där men detta var en mycket större butik än i s-vall, så det kanske finns hopp för mig med.

Denna jeanskjol skulle jag vilja ha.. Den är från Monki.


Min nya bil..


..om man får drömma. Mötte en sådan i röd lack när jag var ute och gick nyss.
Galet snygg. Jag vill helst ha en röd, silver eller svart.
Jag fyller ju snart 20 så den som inte köper denna bil till mig kan
hädanefter inte räknas som min kompis.

Notering: Visste ni att röda bilder fastnar oftare i fartkameror?

Jag blir snart galen!



Denna låt sitter fortarande kvar i skallen efter helgens bravader, kan ju inte säga annat än att den är suverän.


Ännu en dag i Ström...

Idag var jag på praktiken på förmiddagen, fick ta ett blodprov, beställa syrgastuber och sitta med rapporten. Så det var lungt och skönt. Sen gick jag hem och duscha och svirade om för redovisning av en examinationsuppgift hos MAS:en. Det gick bra, vi blev godkända så då är man nöjd och glad. Efteråt gick jag, Jessica och Marja på Hörnet och käkade middag. Jag åt grekisk kebab, låter kanske inte så gott men det var inte dumt. Kebab, stekt potatis, tsatziki, fårost och oliver, tummen upp. Nu är det bara två dagar kvar...

Miss you!


*

Gisele XL
Hittade denna på en webbshop. Riktigt fin, men det är ingen klänning..
Snyggt till ett par slitna jeans.




*

Nu har jag läst igenom två och en halv bok och markerat det mest relevanta för att det ska gå snabbt att hitta på tentan. Sitter och äter gårdagens rester från kycklingsalladen. Till det var jag tvungen att testa avokado och keso på Finncrisp, väldigt gott må jag säga. Trodde inte att jag skulle gilla konsistensen på keson, men tji fick jag!

Var även ut på en promenad imorse. Det är kul att gå på promenader här omkring för jag hittar alltid nya vägar att gå. Dock var det mulet men det var nästan skönt med sån frisk luft. Gissade på att det hade regnat i natt.

Nu ska jag fortsätta med böckerna.




It´s a never ending story

Har nu väntat på mitt paket från H&M sedan.. jag vet inte vad. Kommer ni ihåg när jag la ut de bruna pumpsen på bloggen? Alltså säkert 2-3 månader sedan. Då hade jag fått första delen av paketet. Nu sitter jag här och väntar, och väntar. Jag kommer aldrig få det där paketet säkert. Och då blir jag ARG!

Nu tänkte jag kika om det finns några fina sommarklänningar ute på webbshopparna. Annars ska jag nog kolla in den blommiga på MQ igen, för den var riktigt fin, och även den en riktigt Sofie-klänning. (Kan det bero på att den var blommig kanske?)

Ha det gott!




Tjurig

Jag skjuter upp det. Jag vet att jag hinner imorgon men när morgondagen kommer kanske jag vill göra något annat kul än att sitta och råplugga masskommunikation. Därför har jag lovat migsjälv att plöja igenom en bok till ikväll. Har redan gått igenom en bok inför hemtentan på torsdag (vem lägger en hemtenta på sista april?!). Men detta ska nog gå bra.




Nu ska jag ta mig ett glas mjölk och läsa. Ha en bra kväll och sov gott nära och kära!






 

Back to buisness...

Strömsund är lika grått som vanligt. Idag på praktiken har jag fått gett intramuskulära injektioner och tagit bort stygn. Bara 3 dagar kvar nu, sen på torsdag drar jag och toyan till ånge. Får se vad man ska roa sig med på valborg? Inte så värsta festsugen men det kanske blir en sväng till näsorna på kvällen. Har haft en sjuk bra helg i alla fall! Nästa år drar vi dit igen. Tjing!



Ny vecka..

Hej där.
Helgen var väldigt trevlig. Men det lär ni väll ha märkt om ni ahr läst inläggen nedan. Igår när vi kom hem blev det genast en dusch och sedan en hellugn kväll, hur skönt som helst. Idag var det full fart igen. Grupparbetet skulle göras klart som sedan redovisades efter lunchen. Känns som att det gick bra.

Sedan drog jag hem och sedan iväg och handla mat. Till middag idag blev det kycklingsallad. Hade inte orkat göra någon mer tidskrävande maträtt då jag kom hem efter fyra och skulle då iväg och handla mat. Men det blev riktigt gott.

Nu har jag iallafall fått veta när jag ska jobba i sommar, hoppas det blir mer bara men det trodde dom också. Så det känns skönt!

Nu ska jag lägga mig på sängen och läsa igenom två böcker. Pust.

Sista kvällen i vemmis!

Idag har vi haft en helt underbar dag! Solsken hela dagen. Vi har fortfarande inget vatten, men vad gör det. Vi har snälla grannar och dusch löser sig altis. Jag har blivit arvslös. Min mamma tycker jag är en fallen kvinna, som vanligt. Men jag kan inte rå för att spriten flödar här på skalet. Det är galet, way better than skiweek. Nästa år ska jag lura med mig fler människor, nog för att de jag har här just nu också duger, mycket väl. Har till och med fått en liten bikinibränna och gjort en m. graaf. Puss kära vänner! Och familjen, jag hoppas att min far fortfarande älskar mig, ÅTMINSTONDE!!!





Vemdalen-Lördag

Dj Soffe är i farten. Har lånat Empas dator och gör nu en playlist på spotify för att pigga upp oss alla. Grillen är igång och solen värmer gott. Har varit ute mestadela av dagen inne på skalet. Sedan blev det afterski, folk är helt galna är här, and we like it.

Vi har fått låna dusch på Vargens värdshus så nu är kvällen och hygienen räddad.



Vemdalen

Nu är vi framme! Visserligen har vi varit här sen runt fyratiden. Det har blivit lite afterski, korv och makaroner, kall dusch och nu håller vi på att göra oss fagra. Slangen till varmvattenberedaren rök för en stund sedan så nu är vi utan vatten. Hoppas att det löser sig tills imorgon. Annars så har vi snälla grannar som låter oss duscha och bajsa där. Schysst. Vi är taggade för utgång. Styrdans till arvingarna, date mfl. Kan inte bli annat än kul. Tjing!




Friday I´m in love

Undrar hur många som använder den frasen egentligen? Tycker att låten är rätt bra faktiskt, dock är jag ej medveten om hur många olika låtar det finns som heter det. Men.. Äh, det var inte det jag skulle säga.

Skulle egnetligen bara uppdatera er om läget. Sitter och äter frukost nu, flingor och mjölk. Har precis packat färdigt och jag försöker nu kyla ner där jag har nästan bränt mig. Det kliar och sticks. Inte bra. Ska ta kylbalsam när jag kommer till Ånge. Vad sjutton, ska man inte få sitta ute och njuta av vårsolen!

Nu måste jag sticka. Tåget går om 50 min och jag ska gå ner och hälsa på mamma först också. Hej hej!

090423

Hej hopp i lingonskogen! Idag har det varit en intressant dag med förläsningar, god mat och trevligt sällskap. Nu är jag precis färdigpackad inför morgondagen och snart får man finbesök. Sov typ fyra timmar i natt så för att klara av dagen har jag druckit två koppar kaffe idag. Vilket gjorde mig allt annat än trött! Men det var en nu känsla att vara pigg hela dagen för en gångs skull. Kanske man ska satsa på heltid med giftet? Vi får se. Ha det gott kära vänner!


Såhär kan det se ut då man inte hinner torka tvätten på morgonen.




Nu..

..är biljetterna till Vemdalens vårforum 2009 bokade. I två dagar ska vi dansa som aldrig förr och det gör jag förstås med de bästa!

Jag fick B på Kommunikation och Organisationskursen, väldigt nöjd med det. Det ska firas!

Nu laddar jag en playlist på spotify och dansar runt i lägenheten, jag har ledigt nu. Föreläsningen imorgon blev inställd!



Nämen

Det där med att vara inne på skolan heeela dagen var att ta i. Satt ute ett  bra tag och fick en väldigt snygg bränna, hoppas den lägger sig tills imorgon! Vi är relativt klara. Nu ska vi bara göra lite justeringar m.m. på måndag. Väldigt skönt.

Nu ska jag bara slappa hela kvällen, städa ska jag nog också göra. Vad gör ni ikväll?




God morgon

Sitter och äter frulle nu. Idag blir det en heldag på skolan vilket känns sådär då solen lyser ute och det är 10+ grader. Ikväll när jag kommer hem ska jag packa för det gjorde jag aldrig igår. Sedan blir det nog sängen så fort som möjligt. Imorgon blir en kul dag/kväll/natt. Jag längtar.


  
De två brunetterna och Sofie..

Galet kul kommer det att bli!

Vårkänslor

Nu är jag i Östersund. När jag kom fram så kom de första riktiga vårkänslorna. Gud så härligt! Har städat, handlat och donat sen jag kom hem. Var en sväng på stan också och då smygtittade jag in i nya Monki-butiken, mycket fina saker och vilken butik sen. Birsta kan gå och lägga sig. Det ska tydligen vara något VIP-event imorgon kväll. Hade varit trevligt om man hade varit bjuden dit, men icke. Nu ska jag sova. Imorgon blir det Huntingtons föreläsning på Folkets hus hela dagen. Puss och kram!


Min nya ljusstake

Denna tjusiga sak hittade jag på Dollar Store, vad tycks?




220409

Hej där,

sitter och äter blodpudding nu och lyssnar på lite musik. Har suttit ute efter lunchen med tjejerna. Och nu har man fått en mängd nya fräknar. Men det lär väll gå ner sig tills imorgon. Synd, jag som gillar fräknar.

Var och köpte abcd-vitaminer som jag ska äta nu ett tag. Även fast jag äter mycket frukt och grönt så tror jag att jag kanske ha underskott på någon av dessa vitaminer. Det återstår att se. Och blodpudding innehåller ju Järn så det är ju bra!

Ikväll ska jag packa inför hemresan på fredag, för imorgon ska vi göra klart vårat grupparbete och det är rätt mycket så jag antar att vi blir där heeela dagen.




090421

Idag har jag polat med verksamhetschefen. Det var intressant och se vad hon pysslade med. Imorgon blir det förmiddagen med min handledare och eftermiddagen på läkemedelsutbildning. Det ska bli kul. Därefter blåser jag till Östersund. Har hört rykten om att Monki slår upp dörrarna imorgon. Så man kanske måste dig på torsdag och kika om de har något snyggt? Nu ska jag packa ihop mina prylar inför imorgon och därefter lägga mig och läsa artiklar. Godnatt!


Längtar...


Om en och en halv månad drar vi till värmen.


ps.

Jag fryser fortfarande. Detta måste betyda att jag itne ha feber för om jag känner min kropp rätt så skulle den ha blivit varm vid det här laget. Peppar peppar...

Dricker en liter vatten till och somnat tidigt.





Dancing in the moonlight

Jag är ett fan av partyfeet som Scholl har introducerat i min värld. Jag är väldigt känslig när det gäller att gå i klackar och klagar lätt över ömmande fötter och bortdomnande tår. Lite synd, men det låter värre än vad det är. Men med detta hjälpmedel i skorna får jag(och J som slipper skjutsa mig på cykeln hem) en mycket trevligare kväll:



Dessa är dock inte scholl-partyfeet.
Jag köpte dessa på Lagerhouse för ynka 29 kronor. Väl värt det!






Nej tack

Jag är frusen idag med, vad händer med mig? Jag tror jag måste at en varm dusch sedan. Har stoppat i mig en ipren nu och snart druckit en liter vatten. Jag hoppas att jag inte inom 30 minuter(tiden det tar för iprenen att verka) börjar svettas, det innebär att jag har feber.

Tills dess äter jag köttbullar, pasta och myycket grönsaker, bland annat gurka, tomat, avokado och så fetaost på det. Mumma.



Grattis Sara!













Tjollahopp

Idag är jag ledig ifrån skolan, men inte från skoalrbete. Tänkte sätta mig och läsa nu. Var ner på stan idag, dels för att hämta datorn, och dels för att byta min necessär ifrån Make Up Store som dragkedjan har gått sönder på. Jag lovar att jag redan har väntat i tio veckor på att dom ska få in den igen men nu fick jag beskedet att den "kanske" kommer v.22. Toppen!

Sedan köpte jag lite nödvändigheter till maten, ansiktet m.m. Hittade även en tunika som jag ska slänga på mig på fredag innan vi drar och dansar till våra tonårsförälskelser Arvingarna. Det kommer bli sjukt kul i Vemdalen.

Och empa, jag kommer iallafall ihåg dig :D Dock glömde jag din namnsdag igår, Grattis i efterskott!

Godnatt

Haha, både jag och denise har köpt oss en varsin dunk och fyra cider till helgen. Känner på mig att det kan komma bli en blöt helg..

Blev en promenix istället för joggingturen. Men det var skönt. Nu har det flyttat hit ännu fler människor och så hänger deras kompisar här också. Full rulle kan man säga. Dagens middag blev någonting så spännande som nudlar och två hårdbrömackor med makrill på. Fick ett mejl fullproppat med recept av min handledare, hon kanske tycker jag har dålig fantasi? Tack så mycket i alla fall, de ska jag prova någon gång!

Tittut


Och du denise, vi behöver inte vara så hårda. Ibland måste man unna sig lite ;)



Hej, minns ni mig?

Nästan så att det är läge att byta namn på bloggen: sofies blogg. För den där emelie ser man ju inte mycket av. Vad är det för fel på henne??

Nej då, jag har bara varit i en djup svacka och inte sett ljuset, förän nu. Om två dagar åker jag härifrån, och jag planerar inte att återvända på några dagar. Tänkte snarare bege mig till vemdalen och vårforum för party med de bästa!

Idag har det varit en skön dag. Vackert väder ute och en lugn dag på praktiken. Har mest bara dokumenterat, letat ännu fler vetenskapliga artiklar och hängt med biståndshandläggaren. Tänkte väl snart bege mig ut i det vackra vädret och jogga. Ni vet i vart fall att jag lever.


200409

Sitter på skolan nu, gör grupparbete. Blir nog här hela dagen så att vi kommer igång.

Blir en rätt händelselös dag, efter skolan drar jag hem, ska nog ta mig till affären och handla. Sedan blir det en powerwalk efter middagen. Jättefint väder ute.

Imorgon är det dags att ta tag i kurslitteraturen och läsa.





-

Har precis varit och hyrt film med Denise, nu väntar mat och sedan ska vi kika på den här. Efter det måste jag verkligen börja packa!

Jag och Ellinor gjorde en jättegod mazarintårta idag. Farligt mumsig!

Sådärja

Igår drog vi jättemycket sly som låg runt om i skogen vid vår sommarstuga. Sedan kom jag på att vi skulle kratta så det slutade med att vi hade krattat nästan hela gården. Massor av smultronblad kom fram så nu förväntar jag mig massor av smultron på strån i sommar. Vi grillade korv och myste, dock var det blåsigt så det var ett minus. Sedan åkte vi hem och åt mat, sedan om Johan hit och vi kollade på Robinsson tillsammans. Blev en tidig kväll för oss alla då alla var helslut.





Idag ska jag packa inför Vemdalsresan nästa helg och så ska jag leta upp en artikel till en gruppuppgift. Sedan tror jag att Benke och jag skulle hitta på något efter hennes träning.






It´s a whole new world

Sitter och lyssnar på mzw och är proppmätt efter middagen som bestod utav tacos. Nu blir det en lugn kväll i soffan. Eller ja, det blir aldrig en lugn kväll om det är Så ska det låta på tv:n. Mamma blir som galen då. Emelie har vittnat det, Johan likaså.

Idag har jag städat huset som lovat och gjort lite andra nyttigheter.

Ha en bra kväll. 




Hjälp..

..jag blåser bort. Har precis hängt in (läs:stuvat in) mina kläder i garderoben. Denna gången hängde jag allt i, ja ni får skratta, i färgskala. Så skadad har man blivit av utbildningen, en aning perfektionism. Men det är fint att se på. Nu har jag ätit frukost och ska ut och gå med Denise i detta härligt blåsiga väder.

Vi hörs av senare!




God natt

Efter maten stack jag och Denise ut på en powerwalk (ja, vi får fakitskt säga att det var det för vi gick minst 120 steg/minut, som är ett minimun för att det ska få kallas powerwalk). 1½ timma gick vi.

Sedan slängde jag mig in i duschen, gjorde en god hallonsmoothie och kollade på Stockholm-Arlanda, gjorde en till smoothie och sedan satt jag mig och spelade patiensduell med Frida. Hon vann med inte så stor marginal. Hah!

Imorgon blir det en morgon-powerwalk. Sedan ska jag handla mat till middagen och sedan hem och städa huset. Ni lär ju kanske höra ifrån mig imorgon också, om ni har tur! ;)







Tadaaa

Frukost: Fil o musli, en fullkornsmacka med ost och bärjuice
Lunch: Samma som gårdagens middag, dvs samma som förrgårdagens middag...
Mellanmål: Banan
Middag: En tomat, två ägg och lite janssons frestelse
Kvällsfika: Äpple


Torsdag

Nyss varit ute på en skön joggingtur. Enda problemet är att nu kan jag inte böja mig ner på knä. Tänkte lägga mig i sängen nu och kika lite på Twin Peaks. Jag trivs superbra på själva praktikplatsen men gud vad jag ångrar mig att jag var så dum så jag bytte bort Lit, lätt att vara efterklok, men men nu vet jag... Saknar alla där hemma!


/Emelie

Pust

Nu är alla garderober och byråer rensade och det blev en del som skulle slängas..



Det var såå skönt att ha det överstökat för det tog hur många timmar som helst. Ja hela dagen har det tagit. Nu hänger alla mina kläder som hänger vanligtvis i garderoben utomhus och luftas.

Garderoben före..

 

Kom på andra tankar..

Okej, det lät lite orealistiskt att jag skulle hinna storstäda huset och ta min garderob på samma dag. Jag har istället skjutit upp storstädningen av huset tills imorgon. Då känns det extra fräscht till helgen.

Har nu börjat på mitt evighetsprojekt med garderoben. Innan syster hade vaknat ville jag inte börja stöka på så då tog jag och klistrade in massor av kort i mitt svarta fotoalbum och skrev till bilderna och så, det blev jättefint men nu är limmet slut. Ni kan få se senare ikväll.

Nu har jag en snabb lunchpaus bestående av fullkornshavregrynsgröt. Snabbt och gott! Sedan till mellanmål ska jag göra en melon och hallonsmoothie.

Vi hörs!



Onsdag?

Känns som en tisdag idag. Men det är bara för att vi var ledig i måndags. Skumt. Är iallafall hemma nu i Ånge. Ska läsa kurslitteratur och så kanske göra lite annat nyttigt. Städa ska jag göra imorgon. Storstäda huset, men det vet inte mamma och pappa om. Har just nu städat mitt rum så det luktar jättemycket rengöringsmedel. Inte skadligt mycket men tillräckligt för att alla i huset ska känna att jag har städat.


Imorgon har jag även ett evighetsprojekt som SKA göras. Mina garderober och min byrå ska rensas. I min ena garderob har jag slängt in allt möjligt under en väldigt lång tid så nu är dagen, med stort D, då jag ska grundstäda denna och samtliga klädytrymmen i mitt rum. Det kommer bli en magisk känsla. Jag har även fått gudomlig garderobsinredning av  mamma och pappa som jag ska sätta in också.

Garderoben före make-overn:







Det må vara tråkigt här uppe...

... men saker och ting blir gjorda åtminstonde! Har lyckats knåpa ihop en och halv sida till rapporten, bakgrund och en början till metod. Har lite frågor till min handledare som måste besvaras innan jag kan fortsätta plus att jag måste hitta lite fler artiklar.

Frukost: Fil o musli, bärjuice och två fullkornsmackor med ost
Mellanmål 1: Ett äpple
Lunch: Samma som till lunch igår
Mellanmål 2: En banan
Middag: Ska precis gå och se vad jag ska äta, men det lutar åt något enkelt, typ gårdagens middag?

Visst är det kul att veta exakt vad jag stoppat i min under dagen? Speciellt när det enda jag äter är typ, rester.



Hejsvej!



Onsdag

Ingen tv med kanal 5 = inget greys ikväll, trist.

Dagen på praktiken har varit lugn. Insåg att halva tiden har ju nästan gått nu. Tänk vad fort tiden går, bäst man börjar med rapporten någon gång så det hinner bli klar till 4 maj. Ikväll blir det lungt för min del, eller ja, vad ska jag göra? Orkar inte med någon joggingtur idag, det suger i låren från gårdagens.

Tänkte stanna i Strömsund över helgen och jobba in lite timmar så jag får vara ledig nästa fredag och fara upp till Vemdalen tidigt så man hinner glassa i solen (förhoppningsvis) och gå på afterski. Gud vad jag längtar. Man måste se fram emot något om man ska klara sig här uppe.



Tjollahopp

Hej där.
Idag är det helmulet. Moster kom precis ner och tyckte att jag skulle ta cykeln till skolan. Det tycker definitivt jag med. För idag orkar jag bara inte gå. Även om jag ska ta en powerwalk ikväll. Kanske åker hem ikväll också. Vi är ledig imorgon och på fredag. Får se hur det blir med den saken.

Det blir en rätt händelselös dag idag så jag ahr inte så mycket mer att skriva, just nu.



Rhodos Beach 2009

Japp, för er som läser Denise blogg så vet ni vad detta handlar om. Vi ska undvika sötsaker fram tills dess att vi reser utomlands den 7:e juni. Och för att puscha varandra så ska vi skriva upp allt vi äter i våra bloggar, typ som en matdagbok. Så idag börjar vi, lagom efter påsk...

Frukost: Två fullkornsmackor med gravad lax och en kopp chai-te
Lunch: Älggryta med ris, några glas vatten och ett äpple
Mellanmål: En "grötbrödbulle" med ost, en banan och äppeljuice
Middag: Tonfisk med majs, salsa, champinjoner och fullkornsbulgur och några glas vatten

Det var det de, sen så var jag ju ute och sprang en sväng också.



Hihi, lite kul

Undra om det är sant?

http://finest.se/userBlog/?uid=28711&beid=1106837

God kväll

Nyss varit ut på en långpromenad med mosters hund. Sedan har jag tränat med corebollen så nu är jag helt slut i rygg, armar och mage. Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ska jag käka honungsmelon och lägga ansiktsmask. Och så ska jag läsa. Pust.



Kvällsfikat.







Musik



Låten är bra, inte musikvideon. Tänk bort den.

Isbjörnar på gatan?

Det är lustigt. Om man säger att man kommer från södra Norrland till en som bor till exempel i Stockholm så får man nästan alltid frågan om isbjörnar springer på gatan (givetvis är det ett skämt) och om vi åker skoter till skolan. Och faktum är att det är inte så lång ifrån verkligheten för idag, när vi kom till skolan så stod det en ren och betade i en av skolans rabatter.



Här har ni artiklen i ST.




Soligt värre

En väldigt trevlig fredag blev det. Med goda vänner avnjöts både mat- och efterrättspaj hos Emelie. Lite singstar hanns även med innan vi traskade ner på mittis där det var fullt med folk. Dansade och hade riktigt kul.







Lördagen var en seg dag. Satt ute i solen och mådde riktigt gott med hela familjen. Tog även årets första cykeltur! Sedan blev det grillat och på kvällen kom Emelie och Denise hit och kollade på Robinsson och en film med oss.

Även idag har jag suttit ute i solen ett tag. Ska nu fixa håret innan jag och J åker till Nybo och äter påskmat.


Ha det så bra :)

Påskafton

Uuh vilken seg människa jag har varit idag. Vaknade med trevligt sällskap vid tolvtiden, klev upp och städade lite och gick sedan tillbaka till sängen och sov ytterligare några timmar. Vid tretiden vaknade jag åter till liv och tvingade mig själv in i duschen och på med kläder. Påsksupe hos mormor och morfar därefter och sedan promenix, glass och filmtime med goda vänner. En skön bakisdag. Och svullodag.

Känns lite gruvsamt att helgen snart är över och att jag redan på måndag måste bege mig upp till Strömsund och jävla fucking smutshålan. Men internet är i alla fall kirrat nu så överleva kommer jag nog att göra, trots allt.

Längtar till vårforum nästnästa helg! JIPPI!


Godmorgon!

Idag är det långfredag. Ska tydligen vara en lång fredag men jag tycker redan att tiden har rusat iväg och vet inte hur jag ska hinna med mig. Har läst ut Män som hatar kvinnor nu på morgonkvisten och kan bara säga; VILKEN BOK! Har legat och sträckläst i flera timmar. Sitter nu med yoghurtskålen vid datorn och ska väl så snart så möjligt börja att klä på mig. Sedan blir det en promenad i solskenet ner till mormor och morfar för jag och mormor ska iväg och handla. Efter det blir det hem och duscha för runt sextiden vankas det för kalas. Ska bli så kul att träffas igen allihopa! Det var ett tag sen alla var samlade.

I går kväll när jag skulle krypa ner i sängen hittade jag ett påskägg, påskharen är en snäll hare. Jag fick godis, pengar och en trisslott. Tack, tack!



Jag var sjukt mörkrädd igår också, var helt säker på att det skulle komma en man och våldta och mörda mig (kan det ha att göra med boken?). Telefonen ringde och jag hörde en massa konstiga ljud. Var en halv millimeter från att ringa denise och säga att hon måste komma ner och sova med mig, så rädd var jag! Precis när jag skulle somna så kom jag på att jag var kissnödig men vågade inte gå på toaletten. Men det är lungt, sängen var torr när jag vaknade.



Skärtorsdag

Nu är jag i ånge. Har nästan nyss kommit hem från mormor och morfar där det bjöds på gott käk och påskgodis, givetvis. Ikväll blir det lungt, har fortfarande inte hämtat igen mig från de dåliga nätterna i strömsund. Sitter och äter lite jordgubbar nu och pratar med Sofie på msn. Imorgon blir det fest! Ingen aning vad jag ska ha på mig...



 

Linna kom också förbi en sväng, hon var på väg till blåkulla.


Schlagerdrottning

Haha jag har haft en rolig dröm i natt, inte så rolig just då men nu i efterhand kan man skratta gott. Jag och Denise var med i melodifestivalen, med ett varsitt bidrag. Det var vi bland schlagerdivor som Perelli, Carola med flera. Denise inledde festivalen och hennes framträdande var så bra! Publiken jublade och skrattade åt hennes skämt efteråt! Just då insåg jag att jag inte hade förberett mig alls. Jag hade ett utrivet blad från ett kollegeblock med nerkluddad text på men ingen musik till. Jag fick panik och hade ingen aning hur jag skulle undvika att göra bort mig inför halva svenska folket. Jag visste inte ens hur melodin gick. Drömmen slutade nog med att jag flydde fältet och skapade stora rubriker. Vad tror ni? Eller blev jag en vinnare?


God natt

Sitter och kollar på sex and the city nu. Nyduschad och en aning trött. Äter årets första jordgubbar och målar naglarna. Skön slapparkväll helt enkelt.

Ha det så bra :)



Hej!

Ville bara säga att jag har lämnat bondeland och är tillbaka i verkligheten. Orkar inte mer än så, återkommer imöööra. Natti!


mzw

mzw

Måns Zelmerlöws nya album. Jag tycker det var bra. Sällan jag gillar många låtar på ett album.

Men detta gillade jag. Spotify har sprutat måns-låtar hela dagen. Lagomt sköna sådär en grå dag som denna.

Nu ska jag slänga på mig baggytröjan, ruffsa till håret och sticka ner och dansa järnet på streetdansen. Me like!



Kliniskt

Hallå där,
Idag har jag städat rejält. Jag har Dammsugit, torkat golven, skakt mattor, bytt sängkläder, dammat och självklart diskat då. Så nu luktar det riktigt fräscht i lägenheten. Nu ska jag lägga mig och läsa. Eller ska jag kolla på Sex and the city?


Glad Påsk på er allihopa från Emelie och Sofie!



Kväll

Imorgon väntar en heldag här hemma. J drar till birsta medans jag stannar här för att plugga. På kvällen blir det dansträning. Wiho. Och på torsdag åker jag som sagt hem. Ska göra en paj då tills på fredag också som vi ska käka hos Empa. Kul det ska bli att träffa brudarna!

Nu: sova.

Kram!


070409

Hello.
Workshopen gick bra och den var rolig. Sedan gick jag och köpte godis till diverse påskägg. Och sedan gick jag och köpte mjölk och då hittade jag JORDGUBBAR! Inte heller så dyrt som det brukar vara. Mums. De ska jag äta ikväll. Ikväll kommer även Johan hit och hälsar på. Trevligt. Sedan åker jag hem med honom på torsdag. Och vet ni? Jag har "påsklov" nu!! Dock måste jag läsa lite men ändå :)

Lördagen:






God morgon

Just varit ut på en joggingrunda. Det hade tydligen kommit snö i natt men det gick bra om jag bara sprang på asfalten. Vill få upp konditionen nu. Jag tycker powerwalks inte ger lika bra effekt. Och nu när man slipper stå på en springmaskin inomhus också är det lättare att hitta motivationen :)

Nu ska jag ta en powerfrukost med bland annat ägg, kiwi, fullkornsbröd och fullkornshavgrengrynsgröt. Mums! Sedan bär det av till skolan för en workshop. Känns som att det kan bli en härlig dag! :)

Ha det så bra!





En lista

Hur känner du dig just nu? Frusen och glad
Vem är den roligaste människan du känner? Jag tycker Johan och jag har lika dålig humor så det får nog bli Johan. Sedan är nog Denise och Emelie på en delad förstaplats bland mina tjejkompisar.
Gillar du att slåss? Jag har en boxningssäck som jag tar fram ibland när ingen är hemma och jag har pms. Hihi.
Sparare eller slösare? Både och skulle jag nog vilja säga. Ha en budget jag följer varje månad och lägger undan pengar varje månad också. Men kläder är nog den mesta tjuven när det gäller att slösa pengar.
Din drömväska? I brist på kunskap om märken och modeller så besvarar jag inte denna fråga.
Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Min granne ovanpå som småpratar med någon.
Ditt favorit svärord? Helvetesjävlaskit
Pålägg som gäller? Mest skinka.
Tatueringar, piercingar? Nope.
Vad känner du för distansförhållande? Jag tror säkert att det funkar. Men jag tror dessvärre inte att man lära känna varandra lika bra då.
Gillar du att vara själv? Ibland, ibland inte.
Har du dejtat någon miljadär någon gång? Inte vad jag vet.
Vad tycker du om droger? Att det förstör alldeles för många liv.

Svara på dessa frågor du också empa om du orkar :D


En lektion i svengelska

Idag har det varit en rätt intressant lektion. Jag tror det var läraren som gjorde det hela mer intressant. Hon var verkligen engagerad och satt inte bara och babblade på utan förklarade, drog exempel, visade lite internetsidor m.m. Men det som gjorde lektionen lite.. ja, svår var att hon pendlade mellan engelska och svenska halva tiden. Först började hon med svenska med inslag lite då och då med meningar på engelska. Sedan frågade hon om det var okej att hon pratade engelska och vi tyckte det gick bra. Den resterande tiden pratade hon då engelska med inslag ibland av några svenska meningar och ord. Flummigt. Men kul ändå.

Nu var det egentligen tänkt att jag skulle ut och testa mina nya joggingskor men eftersom det regnar ute och är iskallt flyttar jag träningspasset tills imorgon. Ville ju ut idag, typiskt!




I natt hade jag en dum dröm, en som gjorde mig riktigt ledsen. Så när jag vaknade började jag gråta på riktigt för jag hade en klump i magen för jag trodde det var på riktigt. Usch. Hatar när det blir så. Häromnatten klädde jag på mig själv också. Det är inte lika jobbigt. För mig iallafall. Haha.

Måndag



Tjollahopp. Nu är jag åter i Sundsvall. Helgen har varit störtmysig med härliga vänner. På fredagen blev det en tv-kväll hemma med Johan. På lördagen drog jag till sundsvall med Denise. Väl hemma i Ånge igen stack vi till Empa efter en dusch och lite uppiffning för att där käka gott och spela sing-star. Sedan blev det Steam Club där det var fullt med folk i alla åldrar. Väldigt kul att det händer skaer i lilla Ånge.

Nu laddar vi för Långfredagen och tillhörande festligheter.

Kycklingsoppa med mild curry-youghurt

Jo, varför jag egentligen skulle skriva ett inlägg var för att fråga om någon har något tips på någon god soppa som man kan göra? Funderar på fisksoppa med lax, sej m.m. Men tänkte höra om någon ruvade på något ännu godare recept.

Ha en bra dag nära och kära!

Lady Gaga!

Kommer på yran! Jippi! Henne ska jag se! Absolut!





090405

Vilken härlig helg! Precis vad jag behövde. I fredags åkte jag och syster till kära Ånge. Åt pizza med familjen och sedan rymde jag från allt fjällbestyr och drog upp till benke (hädanefter denise-polis). Vi åt frukt och nötter och spelade ABBA-singstar. Jag var sämst och förlorade hela tiden.

På lördag blev det en trip till Sundsvall med mormor. Shoppade lite och käkade lunch på birsta city innan vi for och hälsade på morfar som har blivit mycket piggare. På kvällen lagade jag, denise-polis och soffe lite god kycklingsallad och spelade Rock- och ABBA-singstar. Vilka sångröster, vilka talanger. Och jag vann till och med några gånger, inte illa. Efter att ha sjungit oss hesa och låtit vinet flöda drog vi på corner där det var någon slags rockkväll, två band som spelade. Det var trevligt. Jim hittade en karl som han trodde skulle passa mig, en alkis, han presenterade oss men det slog inga gnistor, olyckligt nog. Hihi. Jag ser fram emot hämnden denise-polis, även om jag tycker att Grelsson har gjort sig mer förtjänt av den...


Singstar?

Snart drar jag och Jasmine till Strömsund i racer-toyan. Lite ångest har jag men det ska nog gå fint, vi har ju åtminstonde varandra. Hej svej!



Jag, Sofie och Jasmine har nya armband...


Fina va??

Kanske..

..att jag skulle behöva ett par nya jeansshorts. Vill ha ett par korta med slitning. Dessa var rätt så snygga..




Fredag

Äntligen Fredag. Väldigt skönt. Idag ska jag läsa de tre böcker jag fick hem igår till vår nya kurs. Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer. Hoppades på finväder så man kunde ta en promenad men inte då.

Kommer sitta bregaven i böckerna idag så jag kommer dessvärre inte leverare så mycket mer intressante inlägg än dessa.

Jag hör av mig när jag har något vettigare att skriva om.

Ha det så bra.




090402

Idag är det torsdag och vi har haft videoinspelning på schemat. Vi spelade in hur man lägger en strokepatient i viloställningar, hur man tvättar en patient och hur man bäddar en säng med och utan patient. Saker vi ska kunna inför praktiken. Men det känns som att man kan det ganska bra vid det här laget. Tyckte att min insats med tvättsäcken var dagens bästa.

Efter skolan så har jag packat inför Strömsund, tagit en powernap och läst lite Stieg Larsson och suttit här. Nu på kvällskvisten har jag kört ett stenhårt pass Body Step. Riktigt kul var det även fast det var första gången sen senaste releasen.

Nu är jag nyduschat och ska äta en skål med fil och jordgubbar. Ha en trevlig kväll!


I'm having trouble sleeping, you're jumping in my bed...


Visst saknar man OC då man hör sån här musik?

Mera IKEA vill jag ha...


Badrumsskåp


Jag blev lurad!

Jakob har inte alls lämnat vakna! Härligt va? Blev lite brydd i morse då Petra Meade stod där och presenterade sig som den nye programledaren, men det var bara lur!

Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa Män som hatar kvinnor... Har ni inte läst den, så gör det! I natt låg jag vaken till två för att jag inte kunde sluta.



Ska bara säga..

.. till Emelie att det var ett aprilskämt! Jakob är kvar, men det kanske du redan evt om du nu har ätit frukost med honom ;)

Nu: Packa och dra hem med tiotåget. Ska nämligen umgås med Denise idag innan hon börjar jobba. Lovely.

Ha det bra!



Hatbrott mot lesbiska

Fy fan vad förbannad jag blir. Läs denna artikel: http://www.aftonbladet.se/wendela/article4753933.ab

Ett aprilskämt? Återstår att se...



Emelie slår till...


Har bestämt mig för att köpa 4 begagnade MARTIN-stolar från Ikea (fast vita) av syrran. De kommer nog att passa utmärkt i min nya lägenhet!

Nu jädrar..

..nu kan jag ut och springa hur långt som helst. Har köpt på mig ett par asics löparskor idag. Lunchade med mamma på Wayne´s, åt en god pastasallad med kyckling (utan glas i) och grönsaker.

Ikväll blir det som sagt IKEA och sedan ska jag ta en fika med Frida.

Hur varmt som helst ute nu. Skönt med skinnjackan, men det blev ju nästan för varmt med den också!

Ha det bra! :)


Farväl Jacob!

Vet inte om det kanske bara är jag som brukar äta frukost tillsammans med Vakna med the Voice, men i alla fall, Jacob har fått kicken för att han visade rumpan för den tyska styrelsen. Tycker det är urlöjligt. Vem ska jag nu frulla med?





If U seek Amy = Fuck me???


Godmorgon!

Idag är jag ledig och det är strålande väder ute och då passar jag självklart på att tvätta och städa, kul tjej. Men jag måste eftersom att vi drar till Strömsund på söndag, jag och Jasmine. Där ska vi vara i fyra veckor och ha praktik. Kommer i och för sig hem till påsk. Då ska jag ha alla mina brudar hemma hos mig och så kanske kommer Lasse hem!

Senare idag ska jag ut på jakt efter klänning och träna Bodypump.


Hör och häpna

Idag drar jag på mig skinnjackan och drar på skolan. Det bjuds på sol och plusgrader. En parantes är att jag bara har skinnjackan och dunjackan att välja mellan eftersom jag har råkat tagit hem de andra jackorna. Sedan ska jag luncha med mamma förhoppningsvis på Body in motion. Mumma.

Ha en bra dag!



RSS 2.0