Nyhet i garderoben

Hittade denna fina kjol idag när jag var ute och strosade på stan. Blev helt såld så jag var tvungen att köpa den. Vad tycks?



2:a pris!

Nu är puckotävlingen avgjord, jag och Lina vann 2:a pris som vi nu stolt ska bära på skolan, haha!



Synd att vi var så nära Puckopeden bara..

Nu ska jag snart dra ner på stan för jag och johan ska gå ut och äta och sedan blir det bio. Mysigt!

Sushikalas

Gårdagskvällen var riktigt trevligt. Gjorde egen sushi hemma hos Jenny och sedan begav vi oss till Oscars. Hamnade på plaza en sväng men jag var seg så jag drog hem tidigt.



Nyss fått i mig massvis med kolhydrater, precis vad jag behövde efter ett hårt träningspass. Nudlar och ostmackor, perfekt... Till middag får det lov att bli något mer hälsosamt. Ikväll ska jag och Jenny på bio. Benjamin Button hade vi tänkt se. Jag ser verkligen fram emot den, verkar vara min typ av film.

Sommar sommar sommar...

Kan inte låta bli att längta. Varför försvinner alltid sommaren så fort? Funderar starkt på att bara jobba halva sommaren (dvs 4 veckor). Känner att jag kommer behöva lite tid att bara kunna vara den här sommaren, har ändå ingen hyra att betala eftersom det är hyresfritt juli och agusti. Sen är det så mycket jag vill hinna göra, har sparpengar som bara ligger och väntar på att jag ska göra något roligt för dem. Jag vill åka till rhodos, jag vill åka till gotland, jag vill åka till stockholm, jag vill åka till grebbestad, jag vill på storsjöyran och jag vill bara ligga i hängmattan i prästboan och inte göra någonting.... Åhh. Ingen annan som längtar?



Det slog mig

Har tjatat länge om de här jeansen:



"Ska köpa ett par trasiga jeans till våren"
Och dessa gillade jag.. Kanske lite konstig bild, jag är itne så bra att fota sådär.

Imorse låg jag och funderade när jag försökte somna om: Men gud, byxorna kommer ju ta slut, det fanns inte alls i min värld, som vanligt. När jag som mest vill ha något så köper jag det inte på en gång utan väntar tills det är för sent. Som det antagligen är nu.

Snabbt upp ur sängen, dammsög (för det hade jag skrivit på min att göra-lista) och sedan in i duschen. Här ska handlas jeans!

Håll tummarna för att de finns kvar!


Dubbelt upp!

Ikväll blev det dubbla träningspass, Body Pump och Afro Power Dance. Så nu är man lagom seg i kroppen. Härligt, kommer nog att sova gott i natt. Just nu sitter jag och sörplar ekologisk fjällyoghurt och surfar.
Har haft intressanta föreläsningar både igår och idag, utvecklingspsykologi och kommunikation. Så jag har hållt mig vaken, fantastiskt. Älskar att somna under föreläsningar, vilket händer ganska ofta, senast i måndags då jag sov nästan halva förmiddagen. Tror jag måste besöka sjukan angående mina sömnproblem. Jag är trött och kan sova jämt och hur länge som helst, undantag fullmånetider då jag inte sover alls.

Imorgon blir det hemmagjord sushi och soppis och till helgen Åre!

Godnatt!

ni har väll inte glömt..?

Tävlingen är inte avslutad ännu på Puckos hemsida och vi ligger nu på en femte plats.

Rösta på: http://www.puckotavling.se/ och bläddra fram till bidrag nr. 092!


Made in Sweden

Hemkommen ifrån dansen. Träffade två Ånge-bor så det var kul att se några man känner igen för en gång skull. Är helt slut i benen även fast jag tycker jag går så mycket varje dag men tydligen inte då. Men kul är det.. Och blir mer och mer motiverad att vara med åp vårshowen, även om jag kanske inte vill.

Nu ska jag se på Made in Sweden och sedan blir det en tidig kväll. Imorgon är jag leeedig! Wie!


Äntligen

Har övervunnit beslutångesten ännu en gång. Imorse satt jag och bestämde vad jag skulle beställa. Tills slut fick det bli 2 bikins, 1 par skor, 1 par shorts, 1 kjol och 2 linnen om jag inte minns helt fel. Har ju faktiskt gått en hel dag nu! Heh!

Nu ska jag sticka på dansträningen, inviga min nya snygga danströja ifrån Nike! Alltid lite roligare med nya danskläder. Nu sprätter det i kroppen på mig!

Nu har jag bokat biobiljetter tills på Fredag, då kommer J ner och vi ska käka ute och sedan gå på bio. Hur mysigt?! Längtar. Vi brukar ha tur och få en egen soffa när vi går på bio men detta var en stor biosalong då det är sverigepremiär så det blir nog inget av med det den här gången.

Ha det bra allihopa!

Postorder



Lite sommarkläder i vinterkylan. Fast mina shorts är bruna och linnet korall.

Detta köpbehov

Varför föds man med ett sådant sug efter ständigt mer kläder, skor m.m.? Eller växer det fram genom åren, eller är det helt enkelt uppfostran? Jag tror starkt på att jag är gjord till att älska shopping. Och det är inte bara kläder, allt. Jag tycker det tillochmed är kul att handla mat! Kalla mig konstig och jag håller med dig.

Nu sitter jag på diverse hemsidor och ska beställa hem lite kläder. Det kommer nog bli ett par 10 centimeters bruna pumps bland annat då J nyss har godkänt dom, haha! Sedan är det skönt att handla basplagg så slipper man göra det när man går på stan när man inte orkar.

Jag kommer sitta tills mitt i natten med beslutsångest. Tills dess.. ska jag kolla på handbollen. Sverige leder, tycker dock det är synd att dom spelar om sjunde plats.

ASOS Cross Back Woven Body Con Top
Ett förövrigt väldigt snyggt linne. Liknar Hervé Leger (ursäkta stavningen!)

Mumsig soppa

Idag serveras pastasoppa med räkor:

1 burk tomatsoppa
1 burk champinjonsoppa (hoppade över den)
3 dl vatten
50 g stjärnmakaroner (eller annan pastasort)
1 dl matlagningsgrädde
100 g skalade räkor

Koka pastan och blanda med tomatsoppan (som har värmts upp med vattnet). Blanda i räkorna och grädden. Ät med något grovt bröd till.
 


Japp

Cupen gick sådär va, inge vidare. Men kul hade vi i alla fall. Vi är de som förlorar men jublar ändå. Fast vi är inte riktigt  samspelta än, det nya damlaget. Men jag tror på oss. Vi kommer att ta många pinnar i sommar.

Nyss hemkommen från lite boxen. Ganska lojt idag då vi körde cirkelträning, det gillade jag inte. Vill ju att svetten ska spruta och armarna ska vara helt döda under passet. Sitter och äter apelsin nu och ska snart slänga mig i duschen. Något bra på tv ikväll? Förutom bonden som gifter sig...


Div. 4 here we come!

Någon som är sugen på ett åk?


Om ett par skor

Alla tjatar om skor som liknar dessa skor nedan. Visst ,dom är snygg på sitt sätt. Men är dom inte alldeles för mycket? Eller är det jag som är omodern? Antagligen. Hänger inte med alls utan köper det jag passar i och gillar själv. Skulle aldrig tvinga på mig något annat än det som faller mig i smaken. Om jag inte fick pengar för det då.
Nä, jag vill faktiskt både ha och inte ha dom här skorna.. Så antagligen lämnar jag dom och köper ett par bruna pumps istället för det står på min lista över nästa köp. Jag är omöjlig när det gäller skor, fråga mamma, hon håller med..

DS_242889_A.tif



Förresten, jag diggar Johanna (alias Jonka) för sin coola stil.

Måndag

Idag är jag riktigt seg. Yr är jag också. Jag slog i bakhuvudet i johans bil igår när jag skulle sätta mig och jag känner mig fortfarande konstig och stundvis yr. Har även drömt att jag hade en stor bula och så har jag snackat med johan i sömnen att jag inte kunde gå för jag har inga tår, så antagligen är det något som blev omskakat där inne. Det är nu man ska dra nytta utav att man har en vän som pluggar till sjuksköterska. Jag vet inte direkt vad jag skulle kunna erbjuda henne för gentjänst men det löser sig nog.

Förresten så grundlurade min syster mig igår. Jag ville ta med ett datorspel hit till stan som var hennes. Hon gav mig skivan och nu när jag skulle ta upp den hade hon gett en helt annan skiva än vad jag ville ha. Där var hon smart! Haha!

Nu ska jag äta lunch och sedan sticka på skolan för en föreläsning. Hej hej!


 



 

Fotbollscup

Taggad taggad taggad.

I Ånge...

Skippade nollningen i helgen och drog hem till Ånge. Känner att min kropp och själ behöver lugn och ro efter Vemdalsresan. Och det ska den få. ikväll har jag tränat fotboll (som jag hade längtat!) och sett på let's dance med pappsen och simpe.

Träffade för övrigt världens sötaste pojke på tåget idag. Han var cirka 7 år. Tåget var proppfullt och han såg så vilsen så jag sa att han fick sitta bredvid mig. I början var vi lite blyga men efter en stund så började vi snacka. Vi snackade om musik, öluffning mm och jag hjälpte honom med läxor. Vi hade liknande musiksmak, vad säger det om honom? Eller mig??

På söndag är det heffnerscup i nordichallen. Kommer nog bli grymt, känner på mig att vi kommer vara grymma i år. Godnatt!


Praktik

Citerar min vän Jasmine:

Jag har även fått en praktikplats idag. Jag och Emelie ska befinna oss i Strömsund. Det jag vet är att det ligger 15 mil härifrån, det finns en ica och en pizzeria där man kan dricka sprit. Den låg vid en å eller en järnväg och skulle tydligen vara mysig. Jag är skeptisk till denna by, men med det trevliga sällskapet kommer jag härda ut.

Vi kommer att få det så mysigt.

Hur???

 
Hur hamnade det här brevet på Prästgatan i Östersund?

Back

Kom hem för några timmar sedan. Har haft det kanon i Vemdalen. Mycket fest, skidåkning och gemenskap. Både med gamla och nya vänner. Roligaste kvällen var definitivt igår, även fast jag hade stora byxor och hängslen som satt fast i trosorna. Förfestade lite här och där, sedan blev det dans tills krogen stängde. Avböjde efterfesten hos våra grannar som tyckte om att kolla in hos oss. Men å andra sidan så är vi ju ett ganska trist gäng. Istället försökte vi ta oss in i stugan där de andra låg och sov. Gick inte så bra, att stå i djupsnö och försöka klättra över ett altanräcke i samma höjd som sig själv är ingen hit. Men till slut så ordnade det sig.

Råkade även ut för en rejäl vurpa i måndags (alla har nog redan hört talas om det vid det här laget men i alla fall). Halka och pumps är ingen kombination att rekommendera, speciellt inte när man ska gå i trappor och har lite alkohol i kroppen. Föll ner för en hel trappa på väg till förfesten. Lyckligtvis klarade jag mig undan med en svullen höft, ont i revbenen och blåmärken. Ibland kan det vara bra att landa mjukt. Tack mamma för "Alanderrumpan".

Samtidigt är det skönt att vara tillbaka. Ska bli skönt med en lugn helg i Ånge och fotbollscup på söndag i Nordichallen. Nu ska jag iväg på ett pass core!


Sista dagen

Nu sitter jag här, packat färdigt och väntar bara att killarna ska städa klart och komma och hämta mig så vi åker hem. Tjejerna verkar lite seg idag men jag antar att det beror på sömnbrist. Dom kommer nog igång framåt kvällen..  Igår var vi hos Emelie på förfest och det var riktigt trevligt. På krogen spelades det bra musik och vi dansade nästan hela kvällen.

Har knäppt jättedåligt med bilder, vilket är olikt mig, men jag lägger upp några i slutet av denna vecka. För nu ska jag hem och vila upp mig.

Ha det så bra!

Uppe med tuppen

Sitter och äter frukost nu. De andra sover, ja Mia är vaken iallafall. Jag var hungrig så jag kunde inte sova något längre. Gårdagen var skitkul. Jättebra band (Fejjk) och bra musik på dansgolven. Innan vi ens hade hunnit dit var det fyra personer som ringde mig och berättade att dom dansade för fullt. Var det något sätt att få dit mig snabbt, antagligen..

Vi tog förresten och möblerade om i stugan. Vi har bara ett bord för fyra personer så vi tog och ändrade så två till får plats på kortsidorna. Mycket bättre. Man kanse skulle ha blivit inredningsarkitekt ändå?

Nu ska jag ta en dusch sedan kanske vi skulle spela fotboll med grabbarna. Dock är det inte så bra väder så jag får se vilka som är på :)

Kram från oss alla!

Nu är vi påväg

SItter i bilen nu och vi har precis åkt förbi säter. Benke kör och musiken flödar ur högtalarna. Vi kommer ha skitkul. Följ med oss på skiweek, daglig uppdatering utlovas.




Vi drar till fjällen, fest hela kvällen...

Nu är jag redo och färdig med packningen som ska med till Vemdalen. Runt ett tiden dyker Jenny upp och hämtar mig. Har sett fram emot det här länge nu så jag hoppas att vi kommer få det kanonkul!

Helgen har varit lugn, var hemma hos syster och hennes kille i fredags och igår var jag världens mest trista tjej som gick och la sig klockan 22 en lördagkväll. Har sovit 12 timmar i natt...

Emelie och Sofie på Skiweek förra året.



Vi ses i backen!


Full rulle



Nu packas det för fullt. Kom igång väldigt sent idag då mamma bjöd på kaka sedan ville jag hjälpa till och städa. Men nu packar jag för fullt, får se vad som åker med av alla kläder som just nu ligger på min säng. Skor ska med också, dom måste vara bekväma så man orkar dansa. Gissar starkt på att ankelbootsen blir ett givet val.

Ha det!



Räkfrossa

Igår firades att första terminen blivit avklarad. Fem till bara. Det firade vi med räkfrossa hemma hos Lina på frösön, därefter blev det oscars och plaza. En väldigt trevlig men lugn kväll. Krafterna måste ju sparas.

På förmiddagen har jag varit och kört ett pump-pass. Ska snart ta tag i lite städning. Ikväll blir det en lugn kväll hos systeryster med hemmagjord pizza och let's dance, inte dumt.


Vilken härlig dag!

Sitter nu och äter min frukost bestående av Guldmüsli och fil. Mumma. Sedan ska jag packa ihop och gå ner med all min packning till mamma och sedan ska jag på skolan för att redovisa. Jag är lite spänd om jag ska vara ärlig, men det går nog bra.
   Sedan ska jag träffa Frida på stan innnan jag slutligen drar mig hemöver. Hem till kära Ånge och min familj. Och Flisan. Hon saknar jag mycket nu. Hon mår inge bra heller, Hon både kräks och bajsar inomhus. Kanske i protest att jag reser bort? Det tror jag.. Hon är i det undermedvetna min katt istället för Ellinors. Flisan vet det också.
   Iallafall, när jag kommer hem blir det till att börja packa och se om allt är rent. Sedan ska man ju förstås se Let´s dance :D

Three is the magic number

Igår firade då jag och Johan tre härliga år tillsammans. Detta uppmärksammades på morgonen då jag fick skickat till min mobil en riktigt ful tecknat gubbe som drar ner byxorna och visar, ja allt. Sluttexten var I Want You. Jag ville bara skrika till den den hånflinade gubben i mms:et, "MEN JAG VILL INTE HA DIG"! Men han skulle inte ha hört mig.

Tre år kan vara en rätt så lång tid
men jag tycker vi har gjort så mycket kul att tiden har gått så himla fort. Man får lite nojja när någon frågar "när var ni dit?" Får se.. för två och ½ år sedan, Oj, har vi varit tillsammans så länge? Näää.. Eller? Jo. Jag blir knasig, men det bästa är nog bara att sluta tänka på sånt trams, för det är egentligen inte så länge, och istället njuta av tillvaron. För han är en utav mina bästa vänner.










Pinsamt

Nu har detta hänt tre gånger och varje gång lovar jag mig själv att jag ska vara mer uppmärksam. Jag har mött en tjej tre gånger nu. Hon ser precis likadan ut som en tjej jag dansade med i Ånge. Hon ler åt mig och då tänker jag, jamen det är ju hon. Mern antagligen är hon bara så där gulligt glad hela tiden för det är itne för att hon känner igen mig iallafall för vi har aldrig dansat ihop. Nej, vi har inte ens setts tidigare, hon blir lika brydd varje gång jag hejjar glatt åt henne men hejjar ändå tillbaka. Och när jag har gått om henne inser jag att det inte var hon som jag trodde det var. Men vad gör det om hundra år?

Dansen igår gick bra, Vi ahde själavste Ann Lähdet som danslärare, (Hon som har varit på TV4 och dansat) Hon var jättetrevlig och ambitiös. Detta var fortsättargruppen men nästa termin ska jag dansa i avancerad då det kändes en aning lätt. Men dansen blir snygg, vi har filmtema på året vårshow och vi har fått Rockyfilmerna. Hur coolt?!

Kom hem för en stund sedan, var på skolan och lämnade in våran reklamkampanj för Kronancykeln och sedan planerade vi vår presentation inför imrogon då vi ska försöka sälja det vi har gjort till Sveriges enda professor inom Grafisk Design. Det känns som att vi tar det mer på allvar när det är en sådan mäktig karl som ska lyssna på oss. Det är han som har jobbat för IKEA och gjort deras Grafisk profil (logotype, teckensnitt m.m.) Det är också bra coolt!

Svaret på mina sömnproblem: FULLMÅNE

Har sovit sjukt dåligt sen i söndags. Jag har haft många problem men sova har faktiskt aldrig varit ett sådant, snarare tvärtom. Jag har kanske sovit 4 oroliga timmar per natt sen i söndags. Och varför? Jo det är fullmåne. Fan vad lack jag blir, jag älskar sova. Hatar att ligga vaken och grubbla och vrida och vända mig. Jag brukar lägga mig ner mor kudden och efter några sekunder så somnar jag. Ska fortsätta hålla uppsikt på fullmånens kalender och se om det verkligen är så det ligger till. Tror starkt på det...


Dance like nobody is watching

Idag drar dansen igång. Jag har inte dansat på ett halvår nu oh det känns. Jag är stel och det kryper i kroppen så fort jag hör musik.

Låt detta bli den första lektionen på något bra.

Och där tog det slut..

Jag vaknar varje morgon med en viss dos inspiration, dagens inspiration gick åt när vi satt och vråltänkte på reklam på skolan förut. Så nu när jag skulle skriva en packlista på vad jag ska ha med mig för kläder till skiweek så tog det stopp. Som att springa in i en betongvägg.
Dock kan jag tycka att det är svårt att bestämma kläder när man har allt i Ånge och man själv sitter 10 mil därifrån. Det får vara min ursäkt.


Om någon, som känner mig,
känner för att hjälpa mig på
traven så vore det snällt. :D



 


Laddar... 100%

Ja, nu är jag laddad. Det är inte för ens nu jag har blivit det. Det har varit avlägset och jag har haft småpanik över att missa förläsningar m.m. Men nu har vi bara två föreläsningar så då tar jag mig nöjet att åka till Vemdalen. Njuta tänker jag göra också.
   Nu ska jag skriva en utförlig packlista där minsta lilla klädesplagg ska skrivas ner. För här ska inget glömmas.

Skiweek 08:


Idag hade vi även mötet med dem som skulle besluta
om vi skulle gå vidare med våran idé eller inte. Dom gillade våran idé riktigt mycket så nu ska vi göra den på riktigt sedan ska vi presentera den för Informationsgruppen för Mittuniversitetet. Då blir det antingen JA eller NEJ. Om det blir ja, kommer vi till och börja med få trycka upp alla deras broschyrer med våran annons på framsidan. Wiie! :D

Skidfodral

Nu har jag just ätit soppa och hårdbrödmacka.


Allt verkar vara biff inför vemdalen. Det blir jag, Sara, Jenny, Jasmine, Stina och Afra som bor i vår stuga. Och skjuts har vi allihopa. Kanon. Var förbi stadium idag och kikade på skidväskor. Hittade världens bästa (som egentligen var en snowboardväska). Den rymmer alla mina saker: skidor, stavar, pjäxor, hjälm, googels, täckbyxor, täckjacka, mössor och vantar.



Nu så..

Nu har jag kommit hem. Var ner på stan som planerat för att göra några ärenden. Bokade även in en Makeuptid på Make Up Store tills på onsdag. Då ska jag köpa smiiink, det är kul. Ska nog köpa två nya ögonskuggor. Min Muffin börjar ta slut och sedan vill jag har en beige.

Sedan kom Frida.
Vi gick på Barista och fikade en varsin god blåbärsmuffins, sedan hjälpte jag henne att bränna massor av pengar bla. annat på ett par jäättefina vinterskor och en skitsnygg kjol. 

Nu ska jag städa bort julen även här "hemma" och sedan ska jag upp och hälsa på moster och morbror.

Själv köpte jag endast två rosetthårspännen och ett vanligt svart hårspänne. Det kallar jag shopping!

På Onsdag börjar mitt första danspass, wiiee!

Gulaschsoppan

Kanske den inte uppfyller kriterierna för en gulaschsoppa när jag väl börjar tänka men den var djävulusiskt god iallaf.

Finally!

Rapporten som legat över oss i jul är klar och inlämnad! Deadline om cirkus 5 timmar. Bra jobbat Emelie och Jasmine. Om en vecka är vi på skiweek. Vi har tjatat på Jasmine idag om att hon ska visst följa med och nu verkar hon sugen igen. Bra bra. Ska bli härligt att få komma bort litegrann, festa, träffa nya människor (och även gamla eftersom halva ånge brukar inta vemdalen v. 4), åka skidor mmm. Kommer nog bli grymt.

Nu ska jag slänga i min lunch, hemmagjord gulachsoppa (äh stavningen) som jag gjorde igår, eget recept ja. Jag har ingen aning vad den ska innehålla, så chansade lite. Det ska bli spännande och se om jag lyckats. Men hur fel kan det bli liksom? Köttfärs, krossade tomater, grönsaker och vitlök?? Låter som en riktig hit om ni frågar mig. 

Ikväll ska jag boxas likt Ali Muhammed, nej Muhammed Ali ska det vara.


 


Vilken underbar morgon

Vaknade av en hemsk signal imorse 5.00. Jag hade ställt Johans klocka och det fick följden av att jag fick nöja mig med vad det blev för alarmsignal. Det var en hysterisk signal, jobbigt så där tidigt på morgonen. Så jag hoppas dagen annars blir lugnare och mycket mer harmonisk än mit uppvak.

Nu är jag iallafall i Sundsvall igen. Sitter i datorsalen med min packning bredvid mig. Idag ska vi har handledning av våra A-skisser och sedan drar jag hem för att sova en stund sedan ska jag ner på stan för att uträtta diverse ärenden.

Helgen var riktigt lugn och behaglig. Fredagen avnjöts tillsammans med mamma, pappa och J i soffan framför Let´s Dance och Blondinbellas stela moves. Morgan var klart bäst och Laila överrasskade mig. Dom är mina favoriter hittills.
   Lördagen var jag till Chrille som hade fyllt 20 dagen innan. Fick jättegod tårta där. Sedan hem, städa bort julen och dansan ut julgranen med syster. Vi var usla, vi hade glömt bort alla låtar.
   Efter mat m.m. så åkte jag och Johan till Peter och uppvaktade honom då han skulle fylla 21 dagen därpå. Under tiden vi var där åkte jag även och skjutsade mamma och pappa på dans ch hämtade Ellinor ifrån en fest. Där fick vi också tårta, godistårta till Johans stora glädje. Nu fick han äta godis även fast vi har vårat förbud. Vi var där till halv ett och då hann jag även vara först med att gratta Peter efter tolvslaget.
   Igår var vi till Alby och till Nybo och sedan åkte vi hem, åt och sedan blev det en riktigt slapp kväll framför tv:n. Som Emelie sa, väldigt behövligt.

Grattis Peter!

Hurra hurra på din 21-årsdag!

Idag har jag en riktig slapp söndag, ingenting planerat. Bara samla krafter till en ny vecka med plugg. Ska snart bege mig ut på en promenad och ikväll blir det kanske en film eller så. Mycket skönt och behövligt.

Min frukost/lunch bestående av knäckebröd, avocado och rökt lax. Mums.


Hej igen

Kom hem från kvällens bravader för en stund sedan.

Började kvällen hos min syster, där jag lagade en mycket god måltid till oss. Därefter blev det timmys, sedan plaza/G3, the rock, en annan pub och sibylla. På sibylla bjöds det på teater. Förutom det så fanns det krubb. Så sibylla vinner nog.  På vägen hem var jag mörkrädd, mer än jag brukar vara. Tänkte att jag måste ringa någon, men vem?? Det stod mellan denise och min lillebror, de enda personer som jag känner som är vakna vid denna tid. Denise har jag redan sms-trakasserat två kvällar i rad så det fick bli simpe. Ett väldigt givande samtal om dataspel och allt annat mellan himmel och jord. Nu sitter jag här med tandborsten i munnen och vill bara krypa ner i sängen. Det ska jag göra. Godnatt.



Snart någon annans tur...

Hej

Idag har jag tvättat fyra makiner och suttit och skrivit lite smått på rapporten, snart klar. Det går sakta men säkert framåt. Snart kommer systeryster och hämtar upp mig. Jag ska laga mat åt henne och christian ikväll. Ost- och julskinksås med champinjoner. Senare bär det av på inflyttningsfest/födelsedagsfest hos timmy. Synd att man missar let's dance bara.. Buhu. Men det går väl i repris. Ha en trevlig fredagskväll!

5 timmar på akuten

Japp, igår skulle jag städa, laga mat, packa, göra klart analysen, träna m.m. Men efter diverse besvär så tog mamma med mig på akuten, hon ansåg att läkare har sagt att om man har sådanna besvär ska man direkt uppsöka läkare. Så jag och mamma åkte dit. Och där blev vi sittande, lääänge. Efter 3 timmar fick vi förflytta oss till kirurgen på akutavdelningen och sitta där och vänta i två timmar. Och när vi kom ut därifrån var klockan 21.00 och då hade inte vi ätit sedan 12.00
Så det var raka spåret till närmsta restaurang och sedan hem och sova. Så nu har jag klivit upp tidigare för att göra klart allt det jag inte hann igår. Dock skiter jag i städningen den här gången.


Efter den långa redovisningen jag och Emlilie ska hålla idag beger jag mig hem till Ånge.


Hoppas ni får en bra helg! Tack Care!


Haha

Upptäckte just att mitt schampoo och mitt balsam motverkar varandra. Schampoot är för rakt hår som silke och balsamet för lockigt och vågigt hår Men det funkar, ibland är håret rakt och somliga dagar inte och ibland båda delarna. Nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp jordgubb-/vanlijte och kika på tv. Ching chong!

Nu drar det igång

Ja, imorgon kväll är det dags för Let´s Dance igen. Detta med många kändisar jag inte vet vilka dem är. Ja, blondinbella har jag nog sett att hon ska vara med. Jag kommer förbereda mig på total underhållning.

Nu ska jag sticka på skolan, vi ses något!

Good morning!

Sitter just nu och kollar på nyhetsmorgon och äter frukost. Ska inte vara på skolan förns klockan ett så det blev en behövlig sovmorgon. Och ikväll ska man packa ihop igen för att åka hem imorgon.

Vi hörs! Ha en braa dag!

Haha, det är lungt Sofie

Men jag älskar den bilden ändå, den tar mig tillbaka!

Nu har jag skakat klart rumpan och sitter i min lilla lägenhet, häller i mig mjölk och lyssnar på Amy Winehouse.


Nyår såhär i efterskott

Här kommer lite bilder sedan nyåret som firades i Vemdalen med Johan, Peter, Denise och min bloggälskling Emelie.


Förlåt Emelie

Jag vill inte se den där bilden något mer nu. Jag skäms, haha!


Jag tog mig tillåtelsen att ta bort den för Er som inte hann se :P


Jippi!

Fick B på farmakologitentan. Jippi.

Idag har jag varit på skolan en sväng och sedan varit och gjort stan. Hittade ett par nya sneakers, ett ljus och en tavla som jag ännu inte köpt, behövde lite betänketid. Men imorgon ska jag nog köpa den. Suttit och jävlats lite med rapporten nu på eftermiddagen, är det någon som förstår hur man gör avsnittsbrytning på word 2007???! Jag har då ingen aning. Så jag gav upp. Ska fortsätta med jävelskapet imorgon och skriva lite till. Trevligt att vara tillbaka och träffa alla i alla fall.

Om typ en månad fyller jag 20, känns som att jag nyss fyllde 18. Tiden bara rinner iväg.


I`m back

japp, nu är jag hemma igen. Sprang ner på stan efter skolan och skulle köpa mig mat. Köpte även en födelsedagspresent och en kokbok. Fanns hur mycket gott som helst i den, 59 kronor på Lagerhouse, slå till vettja!



Kokboken som håller nyårSlöftena..

Pust

Är hemma nu för att slänga av mig de fyra väskorna jag kom till stan med. Skakar av hunger och mitt kylskåp är nästintill tomt, ja där finns bara ketchup, kaviar och tomatpuré. Gör en maträtt på det ni! Nä jag äter gröt nu, Jag är inte så utsvulten som det låter, har ju faktiskt hela skafferiet fullt med mat. Så jag gjorde fullkornsgröt. Utan mjöl.. Blä.


Ska och handla sedan så jag får i mig något vettigt.. Nä nu ska jag sticka tillbaka på skolan för handledning av våra c-skisser. De andra grupperna hade blivit dissad totalt. Får se hur det går för oss.. Håll tummen!


Kaos

Våran första deadline slutade i smått kaos, skrivaren strejkade och det blev en stor folksamling vid skrivaren, fem minuter innan deadline. Tajmat, tack! Sedan när det väl kom ut så var endast 1/4 av bilden på papperet. Ja nu känns det att man är tillbaka iallafall..

Snart helg, tack godegud.


Finally!

Tillbaka i östersund och har nyss haft första workouten sen den 11:e december. Sjukt skönt även om det inte var så jobbigt. Imorgon blir det afro-power-dance. Älskar det, skaka rumpan och släppa loss. Invigde även mina nya träningskläder och skor. Väldigt fräsigt.


Sista..

..lediga dagen idag. Ja, jag pluggar ju för fullt. Och imorgon ska jag göra det på skolan. Orkar inte, det var skönt att vara ledig.

Jag ska stöka undan det här snabbt och snyggt så jag får göra roligare saker än att sitta vid den här dumburken.

Förressten, nu har jag bestämt mig för att strunta i godis tills februari (bra början iallafall) och om jag har klarat det tills dess så unnar jag mig en klippning. Eller ja, jag ska boka den nu så jag får så lov att hålla mig.

Och så har jag ett till nyårslöfte, jag måste börja dansa igen. Kan inte vara utan dansen. Ska nog börja på Danceworld. Undrar vilken grupp man ska börja i? Nybörjare/fortsättare/avancerad? Kanske får testa på alla tre till en början så jag får se vad som passar mig bäst.. Hinner nog bara med en gång i veckan tyvärr.

Nu luktar det bränt här hemma, det är elementen som har slagits på. En dag för sent tycker jag då det var svinkallt här hemma igår. I Nybo hade det varit -29 grader!!


Ja hejsan

Blev en ganska så rolig kväll igår ändå. Över förväntan. Började med förfest hos emelie och frida i deras nya hem. Sara, sabina, mia, therese, emsan, kim och erik var också där. Därefter blev det bykrogen och hatchbacks och bugg för hela slanten. Idag har vi tagit det luuuuungt... Kom hem för en stund sen.

Imorgon beger jag mig åter till östersund.


Saturday morning

Har drömt så in i norden mycket i natt. Om några timmar bär det av till fränsta och träffa näsorna, för länge sen nu. Allt för mig, ha en bra dag!


Så kul kan man ha

Frida säger:
hahaha, och sen kommer han som bjuder på glass när man visar snippan
Emelie säger:
JAAAA! Vilken kväll det kommer bli
Frida säger:
one for the books. 
Emelie säger:
oh yes, får man glass så
Frida säger:
ja, då går det inte att misslyckas med kvällen.
Emelie säger:
nej det går inte, fram med cutta bara
Emelie säger:
så är kvällen räddad


Kom änglar...


2009

Nyårsfirandet i Vemdalen var kanon. God mat, bastu, snöbus och trevligt sällskap. Riktigt, riktigt lyckat... Nu är det 2009, ett nytt år och nya möjligheter. Ska ge upp sötsaker. Har klarat mig i 2 dagar snart och än så länge inte det minsta sug.

Åter hemma och har suttit med rapportskrivning på bibloteket hela dan idag. Fick även med mig en film och två böcker hem som jag ska roa mig med ikväll.

Här har ni mig och Sofie på nyår:




Tjuvlyssnat

Buss mot Umedalen, Umeå

Två tjejer ~18 pratar med varandra och en av tjejerna berättar om en kompis som åkt till Norge för att tjäna pengar.
Tjej 1: Ja men alltså tänk om man åker till Norge och bor där ett år och rensar fisk och så tjänar man asmycket pengar och sen när man ska åka hem så störtar planet liksom! Då har man rensat fisk ett helt år i onödan...


Utanför Ica Maxi, Mölndal

Två kvinnor ~50 samtalar om de kommande helgerna och Kvinna 1 bläddrar intensivt fram och tillbaka i en fickkalender för att se när de olika helgdagarna infaller.
Kvinna 1: Nyårsafton... det är den 2:a va?

Ibland går tåget inte ända fram..


Gott Nytt År!

Kom hem igår ifrån Vemdalen. Var skapligt trött efter ha varit uppe till tidiga morgonen på nyårsnatten.

Men kul hade vi. Bilder kommer senare. Vår dator har nämligen fått virus så jag har ingen kortläsare..

Vi åkte iallafall pulka på dagen, sedan gick vi in till skalet kollade lite i skipshoppen sedan gick vi på after-ski och sedan hem för att laga mat och fixa oss i ordning. Kvällen vart riktigt lyckad med mycket dans. Invigde mina nya skor och jag ska nog inte sticka under mattan med att det var lite dumt på nyårsafton. Dansade nog i fyra timmar i sträck. Men vill man vara fin..


RSS 2.0