There´s no place like home

Nu har jag lämnat östersund och är åter hemma i ånge på några dagars visit. Känns skönt att få slippa hålet på 19,5 kvm. Ihelgen ska jag jobba och tjäna lite peningar, väl behövligt, synd bara att man missar allt halloweenfirande som helgen bjuder på. Men nästa helg, då du, då blir det fest, eftertentafest!

Happy halloween på er!

Musiken i högtalarna

Ja precis vad det är, smådansar runt på rummet medan jag städar och lyssnar på, bland annat, den här låten. Får stå för min veckas musikval. Lyssnade dock väldigt lite på musik den här veckan. Men nu har jag bunkrat upp med musik på min externa hårddisk när jag var hemma i tisdags.



Idag är det snö i Sundsvall, vitt på backen både imorse och när jag gick hem ifrån skolan.

Makeover, någon?

Ska göra redesign på ett magasin, min grupp valde magasinet Leva!. Sedan tyckte lärarna att vi skulle ringa upp dom som ägde tidningen:
-Hej, mitt namn är Sofie och jag tycker ditt magasin är fult och vill göra om det.
-Ja hej.
-Kan jag få ställa några frågor som vi ska ha med i våran analys?
-Jaha?

Nej nej, det får någon annan göra. Det är ju taskigt att ringa och säga så. Eller är det bara jag som tycker det? Och att sedan begära material och att få ta tid av deras arbete?!


Nolla





Lite bilder från nollningen.


Ledig

Kan ju kontra Emelie med att jag faktiskt är ledig idag. Så jag klev nyss upp och såg precis de första snöflingorna falla utanför. Nu är det jul! Eller? Snart, snart!

Emelie när vi åkte offpist..


07.00...

är en ganska normal tid att stiga upp på en vardag, men inte då man har tvättid! Men vad ska man göra då man inte längre har några rena strumpor att dra på sig på fötterna. Jag dör, men innan det ska jag dammsuga och hänga en massa tvätt och göra mig iordning för ännu en dag med klinisk kemi på shemat. Avis?

En god morgon önskar Emelie

Nu poppar det...

Nu poppar jag denna oskuld. Jag och Sofie har skaffat en blogg tillsammans. Hur kul kommer inte det att bli? Detta blir ett ganska kort men meningsfullt inlägg och början på en ny era.





Välkommen till vår nya blogg!

  

RSS 2.0