Produktfotografering

Vi hade produktfotografering igår, ett smakprov.
Nu drar jag på skolan. Vi hörs ikväll vänner!

Förlåt

Det är dåligt på uppdaterarfronten nu. Har så mycket att göra i skolan, sedan när man kommer hem ska man hinna göra mat (fast som tur är gör Johan också mat ;) ) sedan har man alltid något "måste" och sedan är det dags för sängen så man hinner få lite sömn. Det kommer att lugna ner sig. Och det är skönt att veta. :)

jo, vi köpte faktiskt gardiner i måndags. Vi satte upp den ena (det var som hissgardiner). Inte als fint i vårt kök. Gissa om jag blev less! Kanske att man tar en gardinjaktstur till helgen också. Något måste det bli snart iallafall!

Måndag

Ikväll ska jag och Johan ut på gardinjakt. Tror vi redan är överens om vad vi ska ha i köket.. Sedan ska jag baka en äppelpaj för mamma och pappa kommer och fikar hos oss imorgonkväll.

Annars då, jo igår när jag kom hem och efter en dusch kollade vi på Playa del sol, hur bra som helst! Nu har man något att se på söndagar! Vi käkade melon och bara slappade, riktigt skönt :)
Nu ska jag klä på mig och dra på skolan! Hejhej!

Fredag

Idag är det fredag och det har hunnits med både det ena och det andra; plugg, en sväng på stan (vilket kaos med alla nya affärer!!), städat, tränat och nu sitter jag och äter korvgryta. Gott gott. Senare kommer Stina, Lisa och Jenny hit. Vi tänkte pimpla lite vin och bara ta det lungt.

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll!

Kram


Japan

Måste börja med att gratulera till Lina och Linnea som fick möjligheten att resa till Japan, vi andra är rätt så avundsjuka men jag är sjukt glad för deras skull! Skulle vilja vara med och fira lite i helgen om det inte vore för jobbet och att jag ska vara i Ånge. Men iallafall. Våra förpackningar kommer bland annat att ställas ut på den svenska ambassaden i Japan, där det förövrigt endast brukar vara välomtalade toppdesigners som brukar få ställa ut, det tycker jag var väldigt kul! :D

Nämen vad säger ni, ska jag försöka få in lite bilder på lägenheten? Har ju inget att göra innan tåget går hemöver..
Första middagen, mitt upp i allt stök, observera min "stol"
Tro mig, såhär såg det ut i hela lägenheten, gångutrymme är överskattat!
Sedan kände jag att vi borde bädda så att det finns någonstans man kan krypa undan
Vårt älskade skoskåp! 8 par skor göms där inne.
Det var Johans idé, nu förstår ni varför jag gillar honom? ;D

Stökig skrivbordshörna. Inga gardiner har vi köpt heller, har inte haft tid!


Vi har våra små hörn där vi ställer saker som vi inte vet riktigt vart vi ska ha.
Ni får se mer en annan dag. Nu har jag ödslat för mycket tid på att vänta på att bilderna ska laddas upp. Nu ska vi åka, jag hade sån tur att J bestämde sig för att åka hem ikväll så då åker jag med honom, tummen upp!

Gooood morning!

Idag är det tråkväder ute och vi ska redovisa hela dagen. Sitter och äter frukost nu och ska snart dra iväg. Lovade ju bilder på lägenheten.. Det är bara det att mitt internet är så segt att jag inte kan ladda upp bilder, men jag åker hem ikväll så då ska jag ladda upp från den datorn, så då ska ni få se lite iallafall :) I helgen blir det jobb lördag och söndag!
Ha det så bra allihopa! :) Själv njuter jag för fullt att ha en egen lägenhet med J :)

Nice

Idag tog vi sovmorgon. Vaknade av ett sms sedan kunde jag inte somna om. Städade toa, hall och kök. Dammsög och torkade golven så jag kunde lägga på mattor. Har inte haft det för ens nu.. Mycket mer hemtrevligt nu. Ikväll ska jag försöka få J att sätta upp tavlor, känns lite jobbigt på våra nymålade fina väggar..
Snart ska ni få se lite bilder på lägenheten :)
Hej hej!

Gummistövlar

Jag vill ha ett par!


Välkommen hösten!

Östersund må vara den blåsigaste staden, staden där man inte kan använda läppglans, men det är himla fint här! Nu ikväll har jag och Jenny varit på en långpromenad, vi gick över till frösön och bort till vallsundsbron. Det är så otroligt vackert med alla höstfärger och solnedgången. Sen så ser stan så mysig ut på håll, men den är ganska mysig på nära håll också...



Hoppas ni haft en bra dag!

Puss E


620

detta är vårt 620:e inlägg, rätt roligt ändå vad mycket det egentligen är! Sitter på skolan nu och jobbar för fullt, precis blivit klar, då strejkar skrivaren! Väääldigt dålig tajming.

Ikväll har vi tvättid, sedan ska vi sätta upp lite tavlor och inflyttningspresenten vi fick av Ellinor, blev superglad! Ni får se den ikväll eller någon annan dag. Ikväll ska vi nog också fixa Boxer så vi kan kika på TV nu när vi har fått bort alla kartonger framför tv:n. Hehe..
Ha det bra vänner!

God morgon!

Sitter och äter frukost nu, ska snart iväg på skolan för andra delen av undervisningen av vår Lec 300 en skrivare, heter även Roland. Sedan blir det hårdjobb, imorgon har vi nämligen deadline. Men det kommer gå bra tror jag.
Vi har faktiskt börjat fått ordning här i lägenheten, igår tog jag ett ryck och packade upp alla lådor utom en så det är den och min hallmatta som ligger och är ivägen i vardagsrummet. Hallmattan ska tillbaka olyckligtvis nog. Den var tjck så vi kunde inte öppna toadörren, jag tyckte vi kunde slipa av dörren, det tyckte inte Johan.
Hej svej!

Redhead?

Jag är sugen på att förändra mig. Min hårfärg är så trist och nu när det börjar bli höst och alla färgar håret mörkt blir man ännu mer less. Rött hår är snyggt tycker jag. En rödbrunnyans... Frågan är om det passar mig?



/Empis




Flytt

Jag måste erkänna att detta är riktigt kul att flytta. Vi har hela vardagsrummet, eller ja, hela lägenheten fullt med saker. Hur ska allt detta få plats?! J håller på med bokhyllan nu, han har precis fått klart skrivbordet. Det går snabbt framåt när man har en händig karl. Love it!
Varför jag satt mig vid datorn är för att jag ska kolla på inredning till vår garderob. Hyllor, stänger m.m. Så nu är det bäst jag gör det ;) Hej hej :)

Idag..

är det då tänkt att vi ska flytta in. Igår gick elen på som tur var efter att jag hade ringt till dom. Var dit och skurade en gång till, man vill känna att det är helrent även om det var väldigt städat när jag kom dit.'

Ska snart hoppa in i duschen, är ingen brådska egentligen då dom skulle hämta släpet vi har hyrt på shell kl.9. Och jag är ju som sagt i stan så jag får vänta tills dom kommer hit. Har gjort köttfärssås jag ska bjuda på till lunch, sedan blir det nog Birsta där vi ska köpa: säng, byråer, tv-bänk, bokhylla/vitrinskåp, skrivbord, lampor och mycket mycket mer! Jag tycker det ska bli så kul att äntligen få en egen lya, och att J flyttar med mig är bara ett enda stort plus :) Detta kommer bli toppen!
Nämen ni får ha en bra dag och helg. Får se när vi hörs igen, kommer ha mycket i skolan from måndag.
Take care

Ingen torsdagssoppa!

Hur mår ni?

Jag mår bra, tackar som frågar. Idag har det varit en sjukt seg dag med föreläsning 08.30-17.00. Men ledig imorgon åtminstonde! Ikväll har vi ätit middag hemma hos mig. Jag bjöd på kyckling och rotisar, mumsfillebabba.

Imorgon ska jag hemöver. Men först sista twinrixvaccinet.

PUSS FRÅN EMELIE


Senaste inköpen

Ja, jag tog faktiskt och slog till på skorna som jag hade spanat in när jag i Ö-sund.

Sedan behövde jag en ny skinnjacka, min har jag haft i hela sex år, hugaligen. Det kändes bra att jag ändå hade använt den så länge.. Då är det ju värt priset :)
Idag köpte jag även Yankee candle, köpte månadens doft, hade fått nys om denna då mamma hade fått den doften i present, doftar underbart: luktärt. Mums. Var bara tvungen.. det var även nedsatt så det var bra! :)

 

 

/Sofie


Såååå spännande!

Den 30 september ska jag se till att jag sitter bänkad framför tv:n, och har fixat en digitalbox för då är det Grey´s igen.



Det ska bli så himla spännande. Har kikat på de första fem minutrarna av programmet nu och jag dör av spänning. Låt tiden gå fort!

Mycket nu

Mycket i mitt lilla huvud. Skolan tar mycket energi och sedan har vi ju då flytten som börjar närma sig.. Johan har fått jobb i stan så nu flyttar vi samtidigt in i vår lilla lägenhet. Möbler, såsom säng, byråer, skrivbord m.m., ska inhandlas på lördag då mamma och pappa kommer ner och hjälper till.
Ikväll kommer som vanligt syster ner för att dansa, ska möta upp henne vid tåget för att göra henne sällskap, sedan ska vi kika till lägenheten och kolla om vi har fått el ännu. Ska nog kolla på idol ikväll och slappa. Skönt.
Ha det så bra mina vänner!

Söndag

Här kommer lite bilder från vår fina vandring idag. Vi gick i cirkus 4 timmar så det blev nån mil, härligt var det! Snart är det ensam mamma söker och sängen.



Vi gick lite fel...

Godnatt!

/Emelie


Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen

Imorgon blir det fjällvandring någonstans i Åre kommun. Spännande. Men först middag ikväll hemma hos Stina, kanske ett glas vin slinker med ner. Ha en trevlig kväll!



Puss/Emelie


Nu är det slut på veckan, dags för fredagsmyyyyyyys!

Nu är ännu en vecka smockfull med föreläsningar över. Det är så sjukt mycket vi ska banka in i skallen under dessa 10 veckor. Men idag är det fredag. Har varit på stan en sväng med Jenny och Stina. Om en timme blir det Body Pump och sen middag och filmmys hemma hos syrran :)

Älsklingen kom hit igår, vi bakade scones och hade det mysigt. Men fort var det gjort för imorse åkte han till Ånge igen...

Ha en trevlig helg! /Empis

En snabbis

Tänkte bara uppdatera lite. Sitter och skriver hemtenta nu, har fått i mig lite middag och hoppas på att jag hinner se lite utav idol. Kycklingen med paprikan blev riktigt god, dock var jag inte särskilt hungrig men men :) Imorgon blir det webbpublicering och typografisk workshop.

Sedan hem till Ånge en snabbis för att ordna med utstyrsel tills lördagkväll då det är filmtema på storsittningen som jag är med och ordnar..
Vet ni, nu är jag skriven i Sundsvall, känns lite kul faktiskt ;) Och till helgen får jag min nyckel och så ska jag skriva på papprerna :)

090909

Idag har jag hunnit  varit ute och powerwalkat, var längesedan jag gjorde det nu, men hoppas att jag komemr få mer tid framöver till träning! Sedan gick jag hem, duschade och åt frulle. Sedan gick jag iväg och handlade mat, ikväll ska jag göra ett nytt recept tänkte jag: Pasta med kyckling och paprika, lät skitgott. Återkommer med recension. Nu har jag fått i mig lite lunch och ska snart spatsera ner på stan för att först kolla till lägenheten, inhandla lite saker, sedan hämta min burka-utstyrsel tills ikväll hos mamma. Sedan blir det en timmes skola sedan hem igen. Skööönt!

Syster ringde nyss, hon sov hos mig inatt. Hon frågade vad jag hade hållit på med hela natten. Hon hade blivit väckt flera gånger av att jag ville att hon skulle tända lampan och att jag stod vid hennes väska och det smällde till. Hon frågade vad jag höll på med men då svarade jag att jag minsann inte gick i sömnen jag skulle bara mäta lite...
Ha en bra dag :)

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Denises födelsedag, HURRA HURRA HURRA!

HAPPY BDAY BENKE!!!!!!



För ungefär 20 år sedan (jag är några timmar före) föddes denna donna.
Hon är en glad och rolig tjej som arbetar som korvgumma.
Grattis hjärtat på din stora dag (som snart är här)!


Idol 2009

Visst var det ganska bra? Jag älskade Jon från västerås!



På tal om idol; Simon (han som är med i idoljuryn i American idol + upphovsman för idol) tjänar 132 miljoner dollar per säsong!!!! Helt sjukt. Hans kollega Paula Abdula sa upp sig för att hon bara fick ynka 2 miljoner dollar, stackarn...

Tjingeling! /Emelie


Kontrollbehov

Jag är där och titttar till lägenheten stup i kvarten, varje dag går jag dit för att kolla om det har hänt något nytt. Jag har ju faktiskt en nyckel nu så jag inte behöver smygtitta i fönstrena som jag och Johan gjorde. Idag hade målaren målat de båda fönstren i köket och väggarna, dock inga vitvaror idag heller, men dessa förväntades komma idag och jag var där imorse. Så lite framsteg har det blivit.

Annars då, jo, idag har vi lärt oss att använda Roland, våran skrivare som kan skriva på alla möjliga material, helt fantastisk! Utöver det har vi gjort kartonger i massor idag och vi lyckades få till den hyffsat innan vi begav oss hemåt, detta var ändå bara en vitskiss.
Tänkte visa lite saker jag har köpt till lägenheten, tråksaker men ändå :)

Tallrikar; lite fyrkantiga

 

 

Assietter; även dom fyrkantiga

 

Bilder till tre svarta ramar jag har fått. Tänkte ha dessa i köket.

 

En hatthylla, rätt uppenbart va?

 

 

 

Köpte två av dessa att ha i vardagsrumsfönstret. Med svart fot.

 

Love Ikea! Köpte två bord som denna för 99 kronor, älskart!

 

 

Dessa stolar och ett vitt bord i samma serie ska inhandlas.

Detta kommer att ske så fort som möjligt vi har tid.. och plats.. Pust.

 

Dessa påminner mig om när man var liten när man var i fjällen,

nu kommer jag ha denna vid sängen för att fossingarna

ska få kliva ner på något mjukt på morgonen.

 

Så himla fin kudde..

 

 

 

Nu ska jag dra ner och möta syster som kommer och ska sova här, hon ska sova hos mig varje tisdag då hon dansar här i stan. Det tycker jag är mysigt :) Ska gå och möta henne ikväll också så jag får lite motion, då blir det powerwalk :)

 

 

 

Take Care /S

 

 


Sushi

Sushiförpackningsuppgiften rullar vidare, imorgon ska vi göra en vitskiss som det heter, vi viker hela kartongen som vill ha den men i endast vit kartong; Invercote. Vi hade dessutom en jätteinspirerande föreläsning idag, åran lärare som vi har i nästan varje kurs berättade om allt han har jobbat med och visade upp massor av exemplar. Han hade tydligen sålt vissa saker på Designtorget, jobbat med Karl Lagerfeldt, blivit tillfrågad att göra förpackningar till Lars Wallin etc etc , och allt han visade upp tänkte man bara "gud så smart och snyggt" Varför kommer man inte på sådanna idéer själv?

Blötdjur!




Rhodos 2009


Söndagkväll

Har haft en härlig helg. I fredags blev det utgång med Jenny och Stina. Först förade vi hos mig, sen gick vi till Stinas granne anders och sen till Martié. Helt okej kväll, förfesten var som vanligt roligare än krogen. Vaknade på lördagmorgon med blåa knän efter en snygg vurp jag drog på väg ner mot hamnen. Åkte till Ånge vid halvett och fick den stora äran att vara chaffis, finns det något roligare så säg?? Men han med myspys och middag med älskling och umgås lite med benke. Idag har det varit kalas för hela slanten hemma hos syster. Tårta och Buzz är ingen dålig kombo! Stina och Jenny var här nyss och såg Ensam mamma söker, sjukt roligt.


Grattis världens bästa syster!


Söndag

Idag har vi bjudit nollorna på middag. Vi satt utomhus och åt, och det var nog sista gången för i år tror jag. Det blev väldigt kallt. Efter det drog jag hem, tog en lång varm dusch. Nu sitter jag här och skriver lite på hemtentan men funderar på att lägga mig tidigt. Jag är så trött, förstår inte.

Iallafall, på onsdag ska vi köra en pubrunda, och vi har utklädnad på det, vi ska vara Saudiaraber med burka. Alltså ett tygstycke som täcker hela oss.. Kul! Då behöver man ju iallafall inte tänka på vad man ska klä på sig..
Kram/Sofie

Ojoj

Nu är jag helnöjd! Lägenheten blev hur bra som helst!
I fredags åkte jag och Johan dit och spacklade och slipade och gjorde allt underarbete, dock ska man ju spackla två gånger så vi fick vänta över natten med den andra omgången. Vi åkte hem och sov vid tio på kvällen, stackars Johan hade ju snickrat hela dagen då + kört bil till stan.
Igår, Lördag, åkte vi dit och slipade och spacklade allt en till gång och det blev ju rätt så mycket damm och skräp så vi var ju tvungen att städa innan man kunde måla. Sedan kom hela familjen Berglund utom Flisan. Pappa och Johan satte igång och målade och jag, mamma och ellinor åkte på Colorama för att köpa mer färg. Sedan blev det IKEA. Och så helt plötsligt hade jag handlat 25 saker till.. Det är så roligt nu när man har en lägenhet man kan köpa allt till.
Tack älskling för att du finns! Inget kan ersätta det vi har (L)



Hela dagen och kvällen gick åt att måla. Vi fick middag hos Moster så vi slapp köpa hämtmat eftersom jag inte har fått någon spis ännu då köket inte är klart. Jättesnällt! vid elvatiden på kvällen gav vi upp och somnade i en härlig 90s bred säng, jag och J.
Idag har vi också varit i lägenheten och fixat och varje gång jag går in i lägenheten blir jag så glad! Äntligen!

Hugaligen

Känner mig jättestressad över skolan och allt. På dagarna går skolan på högvarv, på kvällarna är det inspark och sedan har vi en stor uppgift i skolan att göra som inte hinns med på dagtid, och sedan ska vi göra en hemtenta tills 11 september när vi har tid. Och sedan är jag med och ordnar storsittningen med några andra och den vill man ju få så bra som möjligt, men nu är iallafall biljetterna ute på försäljning och affischerna är uppe.


Nu har jag precis kommit hem, varit på colorama ute i Ortviken för att lägga undan färg och alla tillbehör för ikväll kommer Johan hit, då ska vi spackla vardagsrummet och sovrummet, imorgon kommer mamma och pappa hit och då ska pappa och Johan måla dom två rummen.
Hade ju Denise som ett litet smakråd igår men jag tror inte det blev någon av färgerna hon ville ha med :P Eller jo, i sovrummet, den som jag hade redan bestämt, det blir ljusbeige där; Shi-take hette den. I vardagsrummet blir det "Äggskal" och fondväggen blir den mörkgrå-bruna färgen "Mussla". Det kommer bli kanoners ska ni se :D
nu kommer snart johan ner så det är bäst jag slänger i mig min väldigt enkla fredagsmiddag: müsli och fil. Mums.

Zzz...

När man är förkyld som jag då är det skönt att sova, vakande just efter en 2 h tupplur!


En hallonjordgubbsmoothie toppad med linfrön innan soppan. Mums!


Sopptorsdag

Idag har det blivit föreläsning om bensår på förmiddagen, mmmm! Eller som svamptanten skulle ha sagt; det finns inget bättre än att sticka ner snoken i ett bensår!

Efter det fick jag "helg" och då blev det lite städning och lunch, sen kom Stina hit en sväng och pluggade lite matte. Det känns som att vi börjar få lite kläm på det där nu. Ikväll blir det sopptorsdags med Stina och Jenny, kanske någon fler från klassen också. Soppa och öl är inte helt fel, speciellt inte när det bara kostar 30 kr.



+



Trevlig kväll på er! /Emelie


Tillbaka till vardagen

Känns lite konstigt att vara till bara i östersund och på skolan. I måndags fick vi inte direkt någon mjukstart utan här kör vi på hela dagarna. Sen så har jag gått och dragit på mig en förkylning så det gör inte saken bättre. Men febern verkar ha gett med sig nu iallaf. Sen så har ju älskling varit här sen i måndags och hälsat på, fast han åkte hem idag. Tråkigt att inte Jasmine inte är här med oss, men i november ses vi igen! :)


Ikväll har jag pluggat och varit ute på en promenix med Frida och Johanna, fick se deras små söta lägenheter. Nu blir det snart sängen för imorgon är det föreläsning kl. 08.30!

Sov sött/Emhoe


Home

Hemma i Ånge nu. Kom hem för någon timme sedan. Tänkte börja med hemtentan imorgon. På kvällen dar jag tillbaka till sundsvall. Blir kanske kvar där hela helgen, förhoppningsvis får jag nyckeln till lägenheten och då ska vi måla om och kanske flytta in, får se hur mycket vi hinner.. Har kaaanske valt färg i vardagsrummet nu. Ska disskutera detta med Johan när han kommer..

Detta är iallafall snart våran soffa, om jag får bestämma..

3-sits soffa


RSS 2.0