Utan dina andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag


Fredagsmys.

Nu blir den första lugna fredagskvällen här i stockholm. Har uppskattat allt skoj men idag behövs en hemmakväll för mig själv. Jag ska se på någon serie på Kanal 5 Play och bara ta det lugnt. Imorgon drar jag ut till Värmdö för att träffa kusin Anna och hennes familj, längtar!
Ha en kanonhelg så hörs vi!

Photobooth Friday 23:36

Syskonkärlek.

Shoppingen gick bra igår trots regnet. Fi...

Shoppingen gick bra igår trots regnet. Fick hem några påsar, även en stor från H&M Home. Kvällen spenderades på grönan i ett ösregn. Vi åkte kärlekstunneln och gick lustiga huset. Sedan kollade vi på sommarkrysset och åt ben&jerrys. Idag blir det mer shopping!


Fredag

Nu har jag helg. En välbehövlig helg även om mitt jobb inte känns så "jobbigt" utan mest kul. Idag godkändes iallafall två av katalogerna jag har jobbat med i nu nästan tre veckor. Till veckan startar vi med nästa katalog.

Nu ska jag snart åka in till stan igen och möta upp Ellinor för middag och handla lite gott tills ikväll då det blir myskväll här hemma. Vi måste ladda energi för imorgon väntar shopping och om jag känner Ellinor rätt så kan den bli långvarig. Jag har smygkikat på H&M Home efter lite saker jag skulle vilja köpa.


Får se om man får med en påse härifrån imorgon.

Sunny day

Detta väder verkar aldrig ta slut. Det har varit så varmt nu varje dag sedan jag kom hit för snart tre veckor sedan så man önskar nästan att himlen skulle bjuda på lite regn. Men man ska inte klaga...
Imorgon godkäns första katalogen jag har varit med och gjort. Kul!

K o f f e r t

Alldeles utanför Sturegallerian hittar du Koffert.
Här plockar du godis ur fina burkar och köper otroligt fina prylar till hemmet.

Tillbaka till stan

Nu är jag tillbaka till stan, har tillbringat dagarna i Uppsala sedan i torsdags när jag inte har jobbat här inne i stan. I Uppsala bodde vi hos Åke och Ingrid, Johans morbror och moster. Har haft ett gäng kanondagar där och det är så mysigt att vara där.
Nu har J åkt hem igen och jag är själv i lägenheten i sthlm, i ca. 48 timmar till, sedan kommer min saknade syster hit! Ska bli så kul! Då blir det shopping och mys!
Världens bästa syster <3
Nu ska jag packa upp och så blir det en tidig kväll.

Har man en Iphone kan man ha tur och få en...

img_8794 (MMS)

Har man en Iphone kan man ha tur och få en froosh gratis på pressbyrån. Denna är med jordgubbar och bananer, mums!


Nu drar jag till Uppsala …

… och bor där i några dagar. Johan kommer ikväll istället, tack vare SJ som aldrig kan hålla sina tågtider. Jag ringde nyss och skällde ut någon på SJ. Är det inte lite konstigt att de ens vågar ha någon försening med tanke på vad som hände för någon dag sedan när de fick sitta i sex timmar?! Tjejen jag pratade med förstod inte vad jag snackade om så hon var inte så påläst, konstigt det också kan man tycka …

Vad fel jag hade …

I fredags gick jag på stan ett tag efter jobbet. Jag visste att en så flashig middag som risgrynsgröt väntade mig i lägenheten, ett resultat av lathet att inte gå till affären. Så jag gick där och kollade, tills jag hittar en sak och vill fråga mamma om råd om jag ska köpa den eller ej, jag ringer upp henne. Först inser jag inte vad det är som låter i högtalarna bakom utan jag hör bara de ropa ut "Stockholm/Arlanda", mamma inser snabbt att det är lika bra att berätta. Så då kommer det fram att de är påväg till Stockholm för att vara med mig på min födelsedag! Det var den bästa presenten tror jag. Jag blev så glad att slippa sitta själv på födelsedagen (förutom då till middagen som min kusin hade lurat i mig att jag skulle tillbringa hos dem). Iallafall, här kommer lite bilder från en oförglömlig helg!
Fredag: Det blev inge risgrynsgröt utan istället en supergod middag i kungsan.
Lördagen spenderades först på stan med den obligatoriska tårtan, sedan åkte vi ut till Fjäderholmarna och åt den godaste middagen jag någonsin har ätit och såg sedan sommarteater...
Söndagen spenderades först i Rosendahls trädgård och sedan gick vi till Strandbryggan för en bit mat.
Tack världens bästa mamma och pappa!

Häng med till Rosendahls trädgård

Ett riktigt smultronställe.

Var det här jobb sa du?

Fick en goodiebag idag när jag hämtade ut mitt passerkort.
Självklart var den fylld med skönhetsprodukter.
Lyckliga Sofie.

Tisdag

Dag två på jobbet är nu avverkad. Idag fick jag en egen arbetsplats där jag sitter och gör lite text layout. Det är så himla mycket nya intryck hela tiden så när jag kommer hem är jag jättetrött och vill bara sova direkt.
Hej svej.

Now what

Äntligen är jag framme i ett soligt Stockholm efter 6 timmars resande skulle man kunna säga, tåg, tunnelbana och så lite promenad på det. Nu har jag varit och handlat mat och ska bara ta det lugnt. Imorgon börjar jag första dagen på Oriflame.
Stockholm -09

Sista dagen här hemma, nu blir det 50års-m...

img_0956 (MMS)

Sista dagen här hemma, nu blir det 50års-middag. Kommer bli kul, vi hörs imorgon.


Nä, vad säger ni, sista dagen hemma på ...

Nä, vad säger ni, sista dagen hemma på ett tag nu. Ikväll bär det av till Ånge och på söndag vidare till Stockholm. Innan vi åker till Ånge idag måste jag: 1) packa klart 2) städa trappen (sjukt att vi hyresgäster måste göra det) 3) gå på stan för att byta Johans tröja han fick i present 4) slappa i solen (är inget måste men men).


Sommar

Varit på en springtur nu, nu blir det duschen sedan vankas det middagsgäster och lite tårta på det.
Sommar -06

Vad tusan!

Gick inte alls lika bra den här gången med tårtan. Tårtbotten gick sönder när jag försökte få bort bakplåtspapperet under, fick för mig att skära den i delar för att få bort papperet, misslyckades, försökte "limma" ihop tårtan igen med smörkrämen jag skulle ha ovanpå och nu har jag gett upp. Nu får den se ut som den gör. Tänker inte ens lägga upp en bild på tårtan så ni får en bild från midsommardagen istället.
Btw, så ser packningen lovande ut, ser ut som att allt får plats trots allt! Sug på den!

Bakar en tårta tills ikväll då det kommer ...

img_3533 (MMS)

Bakar en tårta tills ikväll då det kommer fler och ska gratta Johan.


RSS 2.0