Happy halloweeeeeen...


Hur mår ni idag?
Själv är jag laddad för utgång ikväll.
Puss /E


Fredag

Nu sitter jag och filar lite på vad jag ska skriva på vår skoluppgift. Jag hade ingen riktig lust idag, jag har bara gått runt och segat. Skärpning Sofie! Jag får ta igen det i helgen.
Till middag idag blir det hemmagjord pizza. Sedan bär det av till Ånge för mys hos familjen!
Ha en bra halloween! Det kommer jag att ha! :)

Nakenreklam för muslimer

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6026134.ab

Jag tycker det är en bra reklamfilm, vad tycker ni?
/E


091029

Ganska trist dag idag. Tvättat, pluggat och pluggar fortfarande.

Sen blir det BODYPUMP med Jenny och efter det tar jag tåget till Ånge.

Har fortfarande inte vant mig med nya frillan. Varje gång jag går förbi spegeln hajar jag till.

Och när jag drar borsten genom håret så går det otroligt fort och smidigt, inga tovor!
Nu ska jag fortsätta plugga. Hej svej!
/E


Ojojdå

Besökarrekord igår. Tror det beror på Empas snygga klippning!
Imorgon bär det av mot Ånge för att fira Halloween och Farmors 80-årsdag. Även Emma ska grattas eftersom hon fyller år till veckan. Är en aning avundsjuk på hennes present... Men då är det ju ännu roligare att ge!
Kram, Sofie

Snart jul...

och jag insåg att jag har inget att dricka glögg ur! Hur ska detta gå! Helst av allt skulle jag vilja ha dessa som jag stod och pillade på i en Indiska-affär. :)
Kram, Sofie

Onsdag

Såhär mysigt kan man ha det en fredagskväll hos Bergelin/Berglund.

Ny tjej!

Känner knappt igen tjejen i spegeln, men hon är snygg.

Jag gillar henne. Det blev en degraderad page och snelugg. Vad tycks?



Godmorgon!

Jag är lite nervös.


Bye bye..

Hoppas ni får en bra dag! /E


Tisdag utan Tensta

Tror jag börjar bli peppad inför helgen. Adam Tensta var inställt, blev inte brydd heller. Det är liksom inte meningen att sådanna som honom ska i den där lilla byn. Eller så kanske han helt enkelt insåg att han inte skulle hitta dit till Norrlands Djupaste Skogar som vissa som inte är ifrån Ånge snällt kallar det. Men det är skönt att komma hem ibland, träffa familjen och vännerna. Och bara umgås. Man har inga krav på att man måste göra en massor, för i Ånge finns det inte så mycket att göra. Helgen som kommer spenderas i Ånge kommer i vilket fall som helst bli toppen!
















Nu är det någon som tjatar på mig att jag ska göra muffins! ;)

Konsult

Nu ska vi leka konsulter i två veckor framöver. Vi har kommit igång och det känns bra.
Ikväll ska jag nog beställa en iPhone 3G S. Johan har köpt en och jag blev fast. Men det är ju Apple, så jag är inte förvånad. Och den kommer passa perfekt till min macbook nu också. Nu ska jag sluta tjata. Vi hörs!

Kräftpastasallad

Dagens middag:
avokado
isbergssallad
pasta (gemelli 4 colori)
kräftstjärtar
pesto vinägrett

Enkelt och gott!


Ha det bäst! /E


Nytt i garderoben!





De hade supererbjudande på zlave så jag passade på att köpa 3 betala för 2.

Har haft en alldeles, alldeles underbar helg för övrigt!
I fredags var vi och åt middag hos syster. Spelade Buzz och såg Idol.
Sen igår blev det en lugn dag på stan och sen gjorde jag och Nicklas sushi,
(vilket inte gick hem hos alla).
Idag har det blivit lite plugg och gjort det söndagarna är till för.
Om nån timme kommer Stina och Jenny hit. Jag bjuder på älgbiffar och trattisås!
Hur har er helg varit?
/E


Lördag - ugång

Usch vad grått och trist det är ute. Tänkte gå ner på stan och kolla runt i affärer men gruvar mig lite. Ikväll blir det utgång med Denise och Johanna. Ni får ha en bra lördag. Kram på er!

Hoppsan

Har bara tvättat en tvätt idag, är inne på min andra. Sprang istället ner på stan för att möta upp Lina, Malin och Linnea för lunch på Tant Anci och Fröken Sara. Gott som alltid och väldigt mysigt! Sedan blev det en sväng på stan i jakten på en festblåsa. Eller iallafall en användbar topp. Något måste man väll få unna sig när man får pengar idag och har skrivit tenta OCH att det är helg. Eller?
Nu ska jag gå och handla mat som det var tänkt förut att jag skulle göra :P

Åh vad gott!

Nu är det fredag igen.
Om ungefär 3,5 timme kommer min älskling hit.
Har nyss käkat lunch och lyssnar på Bob.


Mumms.

/Emelie


Busted!

Ja jag är knocked up.























Närå! /E


Fredag

Oj, vilken lättnad. Nu är tentan över och den var lättare än vad jag hade trott, kändes okej så nu väntar man på resultatet bara...


Åt på Invito i Onsdags med mamma och pappa, det var hur gott som helst, åt pasta med gravad lax och det var någon slags ost med också, kanske mozzarella... Underbart god! Gå dit om ni får chansen!
Iallafall, vad händer idag då? Har nu städat hela lägenheten och slängt in en tvätt, vi har nämligen tvättid idag. Tycker det är skönt att tvätta på fredagarna... Ska snart gå bort och handla mat tills ikväll, då blir det tacos :) Vilken hemmafru jag är va :P Haha... Ikväll ska se idol och cirkus möller, blev tokglad när jag såg att Johan Glans ska vara med!
Glömt att visa vår tokhäftiga blomma vi fick av Chrille i inflyttningspresent, eller det är ingen blomma tror jag. Det stod att det var en: Hawaiann Palm.
Likadan som denna fick vi. Den blommar på vintern. Tycker den är jättevacker.

Torsdag

Jahapp, idag har vi haft CASE-dag. Lite givande, men man märker att många i klassen ännu inte hämtat igen sig sen medvet-tentan, inklusive jag. Tänkte nog snart krypa ner om ta en tupplur innan jag ska ta itu med plugg och senare bodycombat.



/Empis


Kings Of Leon - Knocked up



/E


Akut omhändertagande!

Står på schemat idag. Väldigt intressant, läraren är lite av en specialare.

Efter skolan blir det plugg, städning och BOX. Jippi.

Ha en bra dag! /E


Aj...

Idag får jag äta upp mitt val av träning igår. Jag har tur som kom ur sängen. Nu ska jag värma upp lite här hemma innan jag beger mig på skolan för lite plugg med tjejerna. Jag börjar få tentanerver nu. Sedan ska jag luncha med mamma och pappa, det blir väldans kul.

Fler inflyttningspresenter...

Dessa fick jag ifrån Denise. Har man toppenvänner så har man :)

Nytt försök

Inuti burken var det ett jättegott höst-te.
Detta fick jag ifrån Emelie :) Nu måste jag iväg på träningen. Lägger upp presenterna ifrån Denise ikväll.

Tisdag men det känns som måndag.

Äntligen är den där förbannade tentan gjord. Kändes helt ok efteråt. Nu återstår det att se om jag klarade den eller inte. Men det skiter vi i nu. Efter tentan sov jag nån timme och sen blev det powerwalk på frösön i solskenet. Man får passa på när det är så härligt väder! Nu blir det middag, gossip girl och sen bodypump. Inget plugg!!! Nya tag imorgon.

Har bokat klipptid den 28.

Kortare blir det, men färgen behåller jag nog.

Hoppas ni har en bra dag! Kram Emelie


Tisdag

Vad är detta? Varför är jag uppe nu när jag kan sova hur länge jag vill?

Igår köpte vi äntligen en dörrmatta. Det blev en tunn matta och när vi la dit den så insåg vi att det är den enda matta vi kan ha, så typiskt!  Men det är inte hela världen! Jag fick iallafall köpa två nya lampor till köksfönstrerna så jag är glad ändå! :D
Idag blir det plugg, Emilie, Lina och Sofia kommer hit och pluggar med mig. Och det är nog tur för då har man inga ursäkter varför man inte ska plugga.

Johan Falk

Har ni sett Johan Falk-filmerna?
Vi har sett fyra av dem och de slår alla svenska polisfilmer. Mikael Tornving är den nya Mikael Persbrant anser jag. Iallafall, se dem!
Nu blir det veckohandling på Ica.
Johanna fick tag i en sur godis...

Måndag

Jag är helt anti pluggandet idag. Jag vill inte se böckerna. Men imorgon är det tenta...

Hur har eran helg varit? :)

/E


Måndag

Alla var jätteduktiga på streetdance-tävlingen i lördags. Jag och Ellinor hade svårt att sitta still kan man lugnt säga... Filmen Fame var dock under förväntan. Den var ju bra men hade ingen direkt handling. Lite synd.
Igår var vi hem till Ånge och hälsade på våra familjer. Det var ett tag sedan man var hem nu. Fick med mig lite vinterjackor hem hit, det kommer nog snart behövas.
Idag står det plugg på schemat!

Idol

Haft fredagsmys här hemma. Undra hur många gånger det ordet kommer att användas bara för den där chips-reklamen. Och förresten, är det olw eller esterella? Lite fel där tycker jag. Om dom hade gjort rätt hade jag nu vetat vilket varumärke det var...  Äh, det var ju inte det jag skulle snacka om...
Skulle bara höra hur många som tyckte det var bra att Camilla åkte ut? Hon var verkligen schlager för mig.
Sov gott!

The Last Bounce

Jag SKA åka dit. Hur är en annan femma. Studentpris på biljetterna också, det är ett tecken!


Fredag

Idag regnar det för fullt utanför fönstret. Det tycker jag bara är skönt just nu eftersom jag ska tvätta och plugga idag. Jag vill bara ut och göra något vettigare om det är fint väder ute. Men igår var jag och Emilie riktigt duktiga tycker jag. Vi gick igen bra mycket så det börjar kännas klarare nu bland alla kommunikationstermer.
Ikväll ska jag göra fårostgratinerad fläskfilé. Det låter väldigt gott tycker jag.
Ovant va...
Imorgon kommer syster hit, vi ska gå på streetdance-tävlingar i sporthallen, sedan på kvällen gå på Fame. Wie! Jag längtar :D
Ha en bra dag, nu ska jag se om min granne är klar med tvätten (den var nämligen upptagen när jag kom imorse även fast det är min tid)

Torsdag

God morgon. Tänkte visa inflyttningspresenterna jag fick igår. Men mitt mobila internet är så segt. Det får bli en annan gång istället. Ha en bra dag!

Onsdag

Sitter just nu och slukar i mig boken: "Tillämpad kommunikationsvetenskap" av Lars-Åke Larsson. Idag hade jag Emelie och Denise på besök här och vi fikade och pratade strunt. Alltid lika kul att ses!
Idag på vår föreläsning fick vi se reklamfilmer. Sedan fick vi kommentera vad vi tyckte om den. Jag kan hålla med om att man blir väldigt "skadad" av att göra sådanna uppgifter, för efter det tänker man så om de flesta reklamfilmerna. Man granskar allt kritiskt och inser rätt snart att allt som visas på tv, inte alls har en mening med att det produceras. Om man nu trodde det...









Åter till boken...

(Soff)Tisdag

Idag mina damer och herrar, får vi hem en ny soffa som vi av ren slump sprang på på RUMMET när vi tog en härlig höstpromenad i lördags. Idag blir den alltså vår och min kära Klippan åker tillbaka till Ånge där den hör hemma. Åh vad mysigt det kommer att bli! Här är soffan:

BODYSTEP

Nyss hemkommen från en svettigt och härligt BODYSTEP-pass.
Längesen jag var på det nu och hade nästan glömt bort hur roligt det var!
Vad har ni gjort ikväll?



Kram Empis


Rödhårig och rödhårig...

Jag är nog mer brunare än rödhårig. Jag hajar till varje gång jag förbi hallspegeln och imorgonbitti kommer jag antagligen ha glömt bort dagens frisörbesök och skrika till när jag ser mig själv i spegeln. Färgen blev jättebra och vi valde en färg som blev mörkare än den jag egentligen har eftersom det kommer bli ljusare med tiden. Så nu är jag som mörkast. Jag har inte vant mig ännu. Det kommer att ta ett tag men det beror inte på att färgen nte blev bra, för det blev den, utan att jag aldrig har varit såhär mörk förut. Men det löser sig. Jag blir alltid nöjd när Terese fixar mitt hår!

Söndag

Imorse hade jag lyxen att få ligga och dra mig medan J gjorde frukost. Efter en lång frukost tog jag vår nersmutsade matta och gick upp till moster och tvättade den där (vi hade nämligen tvättid i fredags). Blev kvar där och nu är jag hemma igen. Till middag blir det lasange och sedan en lugn kväll. Jag förstår inte var denna trötthet kommer ifrån?!
Ja, såhär ser man ut en dag till nu då. Sedan blir man rödhårig sägs det.

Appropå hår..

så måste jag ta och bestämma mig vilken färg jag ska färga. Jag är just nu inne på dessa två brudars hårfärger..
Natalies blogg
Felicias blogg
Nu ska jag fortsätta städa och tvätta, sedan blir det promenix med Lina.

Torsdag

Idag har vi gått i skolan hela dagen, sen har jag pluggat, ätit middag med Frida och varit ute på promenad, sen pluggat igen.. Suck. Längtar tills den här kursen är över, känns som att man inte har något liv. Imorgon blir det spinning 06.30, sen skola hela dagen och på kvällen sittning för systrar och bröder! Det blir nog kul!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen!
Puss


Kort...

Längden rök kan jag säga när jag var och klippte mig imorse. Och jag blev riktigt nöjd. Gillar mer denna frisyren. På Måndag ska jag även färga håret. Det ska bli kul. Inga slingor denna gång, utan färga...



Nu har precis mamma varit här på lunch, väldigt kul att kunna bjuda hem folk hit :) Jag bjöd på köttfärssås, väldigt orginellt ;) Vi hann även sjunga lite singstar, och det var nog inte sista gången vi gjorde det heller! ;)
Nu ska jag ringa mormor och fråga om hon och Inga-lill vill komma hit på en fika. Ha det bra!

En självklarhet

Som kvinna tycker jag man ska på något sätt bidra till Bröstcancerforskningen denna månad. Själv har jag hittils köpt två rosa bandet. Och så hade Clas Ohlson rosa papperspåsar där visst mycket av påsens pris gick till Bröstcancerfonden. Visst, det är små summor, men om vi alla skulle köpa ett rosa bandet var, tänk vad pengar det blir då!






Gå och köp nu!

Nu...

vill jag ha en ny skidjacka. Eller inte just nu... I vinter kan jag ta en av dessa.
Vilken var snyggast tycker ni?

Vilken slump

Detta må låta väldigt utseendefixerat men så är inte fallet... Såg på playa del sol första säsongen och har hela tiden tyckt att Linns örhängen är väldigt fina, med fjärillar. Vilken tur jag hade idag när jag då sprang på ett par väldigt lika...
Syns dock väldigt dåligt här..

....

Vi har köpt FIFA 10. Det är sjukt kul.. När jag kom hem igår slängde jag mig direkt i soffan och spelade. Sitter väll i sen de unga åren då jag var med Chrille och min kusin David och de ville spela bond på tv-spel och jag var vackert med.

Som ni kanske har sett spöade jag Johan på FIFA 10 första kvällen vi spelade. Men nu ska jag träna upp mig så jag blir mycket bättre än honom för den gången vara bara tur.
Sedan funderar jag på att köpa singstar. Det är ju också jättekul...
Igår fick vi faktiskt upp två tavlor i köket och bokhyllan blev klar så vi packade den och fick över i andra skåp, det var skönt. Och fint blev det :)
I eftermiddag kommer Ellinor hit och sover, sedan ska jag och Johan, och Ellinor följer säkert också med, ut på Birsta för att köpa mat, köpa lite nödvändigheter vi saknar i köket m.m.
Ha det så bra!

bran muffins

Mitt i allt pluggande tog jag och bakade frukost/mellanmålsmuffins:



Tjingeling!


Klipptid

På torsdag har jag klipptid, funderar starkt på att låta längden ryka. Vad tycker ni?
Här är min nya t-shirt som jag köpte i lördags.

Kanelbulledagen

Oj här var det länge sen man skrev någonting...

Kom tillbaka till stan för ett tag sen. Har haft en otroligt bra helg i ånge. I fredags kväll blev det mys med älskling och senare lite mys med benke. Vi såg Dumpa honom, det var en bra film med många kända ansikten. Igår (lördags) hade vi sista matchen. Matfors som skulle komma med bästa laget och ge oss en lektion i hur man spelar fotboll lyckades inget vidare då vi vann med 4-0. Blev en delad förstaplats i serietabellen, men kovland hade gjort fler mål än oss och segrade. Men div 3 nästa år! Efter matchen bjöd styrelsen på supergod mat från ica och på kvällen blev det lagfest med massa lekar och annat skoj. Det blev en ganska tidig kväll, men det var skönt att få krypa ner med världens finaste. Idag har det varit en lugn och skön dag, lite plugg, kanelbullar, tacos och film.



Imorgon är det läkemedelstenta!

Hur har er helg varit?

/Empis


Söndag

Nu har vi precis fått undan middagen. Det blev klyftpotatis, karré och vitlökssås. Mumma. Gjorde även bullar förut som jag skrev tidigare...

Kanelbullens dag

Igår var Linda och Micke hit med Jonathan och Chrille. Vi fick en jättefinpresent av dem. Ett ljusfat med ljus, stenar och en orkidé som ligger brevid (i plast). Vi fikade lite och jag fick äntligen träffa Akilles igen, han är ju nämligen en sådan hundras som jag vill ha. Och han hade vuxit så mycket och var så fin så :)
Idag kanske Åke och Ingrid kommer förbi, Johans moster och morbror. Men först ska jag och Johan ut på Birsta och handla mat på Ica Maxi. Sedan ska jag hem och göra goda bullar eftersom det är kanelbullens dag idag :) Och ikväkk blir det playa del sooooool :D

Do what you want

Okej... det var väll egentligen inte mening att jag skulle shoppa. Men så blev det. Men först och främst hjälpte jag Ellinor att hitta skor. Gick ju super, hittade två par skor jag tvingade på henne, ett par låga boots och ett par knähöga stövlar, båda skitsnygga!
Själv tänkte jag först inte ta med mig plånboken in för att jag visste att jag inte behövde skor. Men jag tänkte; äh jag kan hålla mig. Så plånboken följde med in och jag kom ut med ett par knähöga stövlar. Men nu är jag superglad. :D
Sedan fick jag med en svart långkofta, en t-shirt och en halsduk hem :)

Shopping

Idag kommer Ellinor hit så vi ska shoppa både inne i stan och ute i Birsta. Nu har jag och J gjort frukost med nygräddade baugetter och brämhults. MUMS! Ni får väll se senare vad jag får med mig hem ifrån idag :)
Ha en bra dag!

Hund

Nu är jag kär. I en annan. I en söt liten voffsing som har rasen Finsk Lapphund. När jag blir äldre ska jag ha en sådan. Dom är så otroligt söta!!

Klicka här för att se dessa underbara varelser!






Skumpa

Ikväll tror jag att jag och J ska dricka skumpa och fira lägenheten och slutet på en hektisk vecka. Känns som att vi är värd det!
Idag är det vernissage som gäller, 14 börjar den så jag håller på stökar här hemma tills dess.
Nästa gång jag är hemma tar jag med Flisan, saknar henne!
Inatt sov Chrille här. Vi hade ingen extrasäng så Johan åkte och köpte en luftmadrass medan jag var på Stadshuset. Jag kände på mig att det inte skulle bli en vanlig luftmadrass.. Och det blev det inte heller. En lika hög som en vanlig säng och såklart självuppblåsbar. Jag känner igen detta ifrån Pappa, praktiskt ska det vara, och det är väll bra...

Paper makers night

Ikväll har hela våran klass utställning på papermakers night på stadshuset. Vi är såklart inbjudna för att få mingla m.m. Skönt såhär efter man har haft deadline och allt. När vi har haft såhär intensiva veckor så blir man hur trött som helst när deadline har varit, jag blir också väldigt känslig (antagligen för att jag just är trött) och tål typ ingenting :P Tur att J är förstående!
Idag när jag klev upp dammsög jag, sedan torkade jag golven och dammade överallt. Sedan tog jag tag i alla glas som fortfarande ligger kvar i kartonger i vårt skafferi. Så nu är allt uppackat och diskat. Hann även träna lite, dock har min coreboll försvunnit? Den måste vara i källaren...
Ciao

RSS 2.0