Friday I´m in love

Kommer dessa tjejer hit, mys på dagen party på kvällen. Ska bli skitskoj, blir alltmer sällan vi ses. Men nu jäklar!



Utmattad!

Har inte vant mig vid att kliva upp så tidigt, känns som att jag inte sovit på hur länge sen som helst. Men det ska jag göra nu. Börjar inte förän 13.15. Godnatt! /E


Onsdag

Stack till gymmet direkt när jag vaknade imorse, sedan bastade jag vilket var jätteskönt. Nu har jag fått i mig lite lunch och ska arbeta med hemsidan jag håller på med.
Tycker synd om J som ska behöva vara ute i detta snökaos...

Vecka 4

Är jag den enda som tycker det är ganska skönt att inte vara i Vemdalen just nu?

Igår var jag och Nicklas och såg Avatar. Jag tyckte den var skitbra! Väldigt lång bara. Men ni borde se den. Jag älskar overkliga filmer. 



Idag har jag varit och handlat, lagat mat och bakat bröd. Nicklas var en sväng på stan och kom hem med ett stort grönt paket med en röd rosett på. Undra vad det kan vara..? Jag är väldigt nyfiken, men jag får hålla mig i några dagar till... Efter att Nicklas åkt blev det Body Step och nu sitter jag här. Har tänt lite ljus och dricker te i min Hello Kitty-pyjamas.

Imorgon är det första dagen på praktiken!


Mobil i toan?

Igår när vi var i Erikslund råkade jag ut för ett missöde. Jag tappade mobilen i toaletten! Haha. Tur jag han spola men det känns inte så fräsht ändå. Den har legat på tork hela natten och nu funkar den som den ska. Ska dränka den i desinfektionsmedel också.


Småstadsliv



Igår blev det en promenad runt forsön, fika med Sofie och middag med älskling på kvällen. Efter maten åkte vi till Erikslund och tittade på Småstadsliv 1 & 2. Sjukt roligt, det här är humor.

/E


Fredagsmyyyyys!

Vi fick sluta flera timmar tidigare idag så det har varit en kort dag. Skönt, nu kan jag ta ett tidigare tåg hem. Ikväll blir det nog lugna puckar. Ska äta middag med familjen sen träffa Nicklas när han slutat. Imorgon blir det fikadejt med Sofie hoppas jag! :)

Har ju varit inne ett tag på att skaffa gummistövlar. Nu tror jag att jag hittat ett par som jag gillar. Vad tror ni?


Hare! /E


210110

Idag blir det skola för att fila på hemsidan, sedan träning igen. Jag hade riktigt huvudvärk igår när jag kom från skolan, istället för att ta ipren gick jag och tränade, och vips var den borta. Tror jag behöver träning när vi sitter så mycket still på skolan.
Och i helgen åker vi hem till Ånge, saknar familjen nu!

Onsdag kväll

Gud vad jag har varit effektiv idag! Jag har skrivit en 4 sidor lång fördjupning om KOL, gjort en trevlig presentation av mig själv, skrivit en inlärningsplan och gjort en massa repetionsuppgifter. Hann även med ett svettigt pulsspinning pass. Nu är jag helt slut och har skallebank! Så jag säger godnatt. /E




Onsdag

Idag har vi knåpat vidare på hemsidan, ska göra till Danceworld. Sedan stack jag och tränade på Ego. Och nu har jag fått i mig lite mat och ska pilla lite mer på hemsidan innan det blir roomservice.
/s

Den här gillar jag!


Sony Ericsson Satio


Frukost

Nu sitter jag och äter risgrynsgröt på tub, skitgott men säkert inte ett dugg nyttigt. Till det proviva blåbär och en tunnbrömacka. Vad äter/åt ni?


Hej svej!


Onsdag

Idag har vi inga föreläsningar så jag är hemma. Ska förbereda lite inför praktiken, skriva mål och så vidare. Efter lunch ska jag träffa Stina och plugga på lite repetitionsuppgifter. Till helgen tänkte jag fara till Ånge och träffa älskling och familjen.

Vad har ni för er idag?

/E


Dancing my ass off tonight.

Jag har längtat så mycket efter dansen och ikväll börjar den äntligen! Synd bara att syster inte kan komma ner denna gång. Men nästa vecka får vi väll hoppas att hon kommer!


En hemsida?

Nu ska vi börja fila på en hemsida vi ska göra som första uppgiften. Har ingen aning vad jag ska göra om.


Har någon ett förslag?

Måndag

Idag har vi också haft kursintroduktion; Versamhetsförlagd utbildning i medicin/kirurgi. Ska bli så himla kul att få komma ut på sjukhuset och ha praktik.



Helgen har varit bra. I fredags tog vi det lilla lugna och i lördags blev det tjejmiddag och spelkväll hemma hos mig.

Förresten, grattis till mig och sofie som har gjort klart halva utbildningen! Jippi!

Härliga måndag

Vi började en ny kurs idag: Webbdesign. Idag har vi kodat CSS och HTML, för min del vad det första gången. Det gick bra. Jag antar att det kommer bli svårare. Och roligare.
Helgen var också väldigt rolig. På lördagen gjorde jag inte mycket på dagen, passade på att vara hemma och bara ta det lugnt. På kvällen blev det party. Besökte först Johanna sedan stadshuset, Svenssons för att sedan återvända till stadshuset och dansa tills kvällen var slut och det bjöds på korv med bröd i entrén. Det gillas.

På söndagen vaknade vi, tog frukost (vid lunchtid!) och gick sedan ut och strosade på stan. Någon timme senare kom vi hem. Det var skönt med lite luft.
Nu har veckan kört igång igen och jag är som sagt förväntansfull på vad denna kurs har att erbjuda.

it´s saturday

Igår blev det bio med Lina & Malin. Såg Avatar, rätt bra för att inte vara min smak egentligen. Rekommenderas. Nu ska jag ta mig en promenad, det är ju knappt minusgrader ute så detta måste utnyttjas. Ikväll blir det party party.

Jag vill ha sommar, sol och jordgubbar nu!

Fyra härliga år


Nu har min lunchdejt gått, fick en perfekt present!


Torsdag

Idag och imorgon är jag ledig. Det är verkligen härligt! Ska börja min lilla ledighet med att bjuda mammsen på lunch idag här hemma. Jag ska laga något Johan gjorde i helgen som var riktigt gott, med kyckling.

Nu går det inte in något mer

Nu har vi fyllt både kyl, frys och skafferi till både höjden, bredden och djupet med mat. Och visst är det så att vägen till mannens hjärta går genom magen...? Även om han får betala själv?

Tentaplugg...

Imorgon är det tenta. Känner mig sjukt opepp. Men det får gå som det går.

Igår insåg jag att jag sover i min mammas gamla pyjamas från forna tider och tog därför och klickade hem en ny sådan från hm (sängen är ju så tom och kall här i Östersund). När jag ändå var i farten blev det tre par nya strumpor också. Mamma tyckte att de jag hade var så skruttiga, lika skruttig som hennes pyjamas.


Söt va? /E



IKEA

Vi skrev om IKEA i den vetenskapliga rapporten och appropå den så titta här vad jag hittade:
IKEA-katalogen 1959

B

Nu har vi helg. Va på skolan imorse och blev examinerad på den vetenskapliga rapporten. Nu infinner sig ett lugn i hela min kropp. Vi fick B på rapporten vilket vi var väldigt nöjda med. Cred till oss! Nu ska jag njuta av ledigheten.

Mat-muffins


Jag tror jag måste testa någon dag här framöver att göra matmuffins. Jag har ju en perfekt muffinsplåt i silikon också som jag har fått av mamma. Det vore gott att göra med fetaost och soltorkade tomater, eller kanske bara olika nötter, tex. pinjenötter eller linfrön. Hittade ett lätt recept:

Tillagning

5 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
3 ägg
2 msk olja
2 dl gräddfil

+ Valfri fyllning.

Gör så här:
Blanda samman mjöl, bakpulver och salt.
Vispa samman ägg, olja och gräddfil.
Häll äggblandningen i mjölet och blanda väl.
Smula ner fetaosten i små bitar.
Dela broccolin i buketter och förväll dem hastigt.
Skär tomaterna i bitar.
Vänd ner 2/3 av osten, broccolin och tomaterna i smeten.
Fördela dem i formar.
Fördela sedann fyllningen på muffinsarna.
Grädda i 200 g ca 30 min.

13:42

Imorse sov jag länge, verkade som det behövdes sov närmare 11 timmar, jätteskönt var det. Sedan drog jag på mig träningskläderna och drog på gymmet direkt körde 45 min kondition och 30 min styrka. Jättelite folk den tiden jag var där så det var riktigt bra. Nu har jag duschat och ätit lunch. Får se vad jag hittar på nu. Inget plugg har jag heller.. Är sjukt peppad för nästa kurs: webbdesign.

20:15

Idag var vi på skolan i ca tre timmar sedan fikade jag med syster som var i stan. Efter det drog jag till gymmet och körde kondition 60 min och styrka 60 min. Hade jättemycket energi och superbra musik i iphonen så jag hade lätt kunnat blivit kvar där hela kvällen. Sedan bastade jag, det ska jag göra oftare, det är så skönt! Nu blir det lite tv tror jag. Ja, det var min dag det :)

Åh vad jag längtar tills nästa vecka när vår dans börjar!



Östersund

Nu är jag åter i blåshålet. Har varit på Ica MAXI och storhandlat. Nu håller jag på att städa bort julen och packar upp en massa. Har haft 3 och halv underbara veckor hemma i Ånge. Träffat familjen och släkt, kompisar och älskling. Har blivit lite jobb också. Och ett hejdundrande nyårsfirande i Vemdalen med de bästa. Och en tripp till Röjan med Nicklas syskon och respektive. Allt har varit kanon. Synd att det är över och att man ska på skolan imorgon. Men det ska bli skönt att återfå lite rutiner och träffa klasskamraterna.

Igår gjorde vi sushi hemma, här nedan kan ni se resultatet. Riktigt gott blev det! Efter det blev det filmmys och te hemma hos Benke. Jag sölade ner hennes soffa. Förlåt!



/E


Fredag

Efterlängtad helg. Killarna spelar FIFA, jag har fått sett Let´s Dance så det är jämt nu. Men nu är jag trött...

Imorgon har jag lurat ut J på gardinjakt.

Är det sommar redan?

Strosade i lite affärer efter att ha lunchat på Wayne´s. Nu har vårkläderna kommit in i affärerna och h&ms och alla andras vår/sommar-kataloger har redan kommit. Känns som det har blivit förskjutet. Dock ska jag inte skjuta under mattan att jag går och suktar efter ljusa färger och skira tyger. För visst längtar man liiite efter värmen och solen när det är 20 grader kallt ute?
H&Ms kollektion The Garden Collection
Väldigt fina klänningar!

Idag är ingen bra dag

Hade en hemtenta idag som jag ber till gudarna att jag klarar. Vaknade nämligen med både förkylning och feber till och från. Från ingenstans kom det. Nu har vi proppat kylen full med mat och nu blir det fruktsallad i soffan, kan behöva massor av vitaminer nu. Spanade in denna kudde som jag skulle kunna tänka mig att haffa och ha i soffan.

RSS 2.0